eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
👇 تو مواد زولبیام کنجد سفید ریختم اولین بار بود کم ریختم بیشتر باشه قشنگتر میشه خوشمزه هم هست خیلی پارسال یه جایی خوردم پر از کنجد بود😍 من فکر کردم روش پاشیده😂 امسال متوجه شدم که میشه به این روش زولبیا کنجدی درست کرد😁👏 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
﷽ 💢قرار شبانه 💢 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا از پس پرده ی غیبت نظر دارد 🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔 🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸 🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨ 🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨ 🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨ 🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨ 🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨ 🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨ 🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨ 🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨ 🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨ 🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨ 🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨ 🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨ 🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ 🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨ 🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨ 🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨ ✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨ 🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨ 🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨ 🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨ 🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨ 🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨ 🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨ 🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸 و برای سلامتی محبوب 🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀 🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺 اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
334.mp3
812.7K
ترتیل بدون ترجمه صفحه ۳۳۴ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یکی از سخت ترین قسمت های زندگی اونجاست که:| مهمون میخواد ظرفا رو بشوره و تو علیرغم میلت نباید بزاری بشوره::|😕😕😐😆 با لبخند😁 و عشق❤️آشپزی کنید 🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 مواد لازم برای۵ نفر👇 آرد ۳ پیمانه شیر ولرم ۱ پیمانه شکر ۲/۳ پیمانه خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری نمک ۱ قاشق چای خوری روغن مایع ۱/۴ پیمانه تخم مرغ ۱ عدد مواد لازم رومال 👇 تخم مرغ (زرده) ۱ عدد ماست‏ ۱ قاشق چای خوری زعفران دم کرده غلیظ 1 قاشق غذا خوری کنجد یا سیاهدانه به مقدار لازم ۱- ابتدا خمیرمایه رو میذاریم تا عمل بیاد گرمای شیر باید به حدی باشه که دست رو نسوزونه اما گرماش حس بشه 1 قاشق از شکر رو توی شیر ریخته خمیرمایه رو روش می پاشیم کمی ظرف رو تکون میدیم سرش رو میپوشونیم و 5 تا ده دقیقه اجازه میدیم تا پف کنه. ۲- بقیه مواد را به خمیرمایه اضافه کرده آرد رو هم کم کم روش الک میکنیم تمام مواد خمیر رو مخلوط میکنیم و 5 دقیقه به خوبی ورز میدیم. ۳- کف ظرفی رو چرب میکنیم خمیر رو داخلش میذاریم سرش رو با پارچه می پوشونیم و درجای نسبتا گرم به مدت 1 تا 2 ساعت قرار میدیم تا پف کنه. ۴- بعد از این مرحله کمی با دست پف خمیر رو میگیریم و از خمیر چونه هایی در اندازه های مساوی برمیداریم با دست یا وردنه به ضخامت کمتر از 1سانت پهن کرده و روی اونها رومال زده و کنجدوسیاهدونه می پاشیم. ۵- کلوچه ها رو در فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار میدیم. @sofrebanovanbeheshti
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چند نمونه ماسوره برای خامه زنی 👆 @sofrebanovanbeheshti
👇 مایه خمیر من دیشب خمیر درست کردم خیلی خسته بودم ابی که توش خمیر مایه ریختم خیلی داغ بود یادم رفت بهش یکم اب سرد اضافه کنم خمیر مایم عمل نیومد منم چون میدونستم سالم هست اضافه کردم بعد از ۲ ساعت رفتم سراغ خمیر دیدم ور نیومده گذاشتم بمونه گفتم تا سحر درست میشه که متاسفانه بازم دیدم فرقی نکرده وچون ۳ کیلو ارد بود تقریبا اسراف میشد دوباره خمیر مایه عمل اوردم ۲ قاشق ریختم تو خمیر و چون اب داشت وچسبنده شد دوباره ۱ لیوان ارد هم اضافه کردم ورز دادم و دوباره استراحت دادم و ۲ ساعت بعد خمیرم عالی پف کرده بود اینم تجربه ای برای دوستانی که خمیرشون عمل نمیاد نگران نباشن میشه دوباره خمیرو نجات داد 😅😅😅💪💪💪
👇 آرد:۱۵۰-۱۷۵گرم(هرپیمانه اردبرابربا۱۲۵گرم می باشد) کره:۱۰۰گرم پودر قند:۵۰گرم. زرده تخم مرغ:۱عدد. سفیده تخم‌مرغ:۱عدد پودر هل:یک دوم قاشق چایخوری. وانیل:نوک ق چایخوری کره را باهمزن بزن تا سفید و‌پوک بشه. پودر قندو اضافه کن و هم بزن. زرده تخم مرغ +هل+وانیل اضافه کن بشه و هم‌بزن. ارد الک شده را کم کم اضافه کن تا موقعی که خمیر به دست نچسبه. زیاد ورز نده _با نوک انگشتات ورز بده (خیلی کم درحد مخلوط شدن). اندازه تیله بردار گرد کن بزن تو سفیده تخم‌مرغ بعد بغلتون تو‌نارگیل یا پودر بادوم یا گردو یا کنجد(دلبخواهی). دمای فر۱۶۰. زمان۱۵تا۲۰دقیقه. وقتی طلایی شد تهش بردار،اولش نرمه بعد که خنک شد سفت میشه @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اسلامی اگر کودک مبتلا به یبوست دارید، این روزها را برای درست کردن مربای گل محمدی البته با شکر قهوه ای نیشکر (شکر سرخ یا عسل ) از دست ندهید.👌 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا از پس پرده ی غیبت نظر دارد 🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔 🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸 🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨ 🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨ 🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨ 🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨ 🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨ 🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨ 🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨ 🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨ 🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨ 🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨ 🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨ 🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨ 🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ 🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨ 🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨ 🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨ ✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨ 🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨ 🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨ 🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨ 🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨ 🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨ 🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨ 🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸 و برای سلامتی محبوب 🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀 🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺 اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
334.mp3
812.7K
ترتیل بدون ترجمه صفحه ۳۳۴ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 پودر نارگیل125گرم شکر250گرم سفیده تخم مرغ 100گرم روغن ۱۰۰تا۱۲۵ پودر نارگیل من تقریبا چرب بود صد گرم ریختم آبلیمو تازه1/2ق غذاخوری وانیل نصف ق چایخوری پودر نارگیل و روغن و شکر و نیمی از سفیده رو مخلوط کنید داخل غذاساز یا چرخ گوشت بریزید یه دور چرخ بزنید مابقی سفیده رو به مواد اضافه کنید. و داخل ظرف پیرکس خیلی بهتره بریزید و با حرارت خیلی ملایم به طور مداوم هم بزنید تا شکر حل بشه ولی اصلااا نباید مواد جوش بزنه فقط در حدی گرم بشه که انگشت کوچیک رو داخل مواد میریزید داعی رو حس کنید ولی نسوزه به این مرحله داغ زدن گفته میشه حدود 10دقیقه تقریبا باید داغ بزنید حواستون باشه اگه مواد داخل ظرف جوش بزنه کارتون خراب میشه.من رو بخار کتری دوازده دقیقه داغ زدم وقتی موادرواز روی حرارت برداشتید بهش آبلیمو و وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنید بگذارید مواد به مدت دو سه ساعت تو دمای محیط استراحت کنه تا خنک بشه بعد از خنک شدن غلظت مایه نارگیلی باید درحدی باشه که راحت توقیف خارج بشه ولی اونقدر شل باشه و پخش بشه تو سینی(نه شل نه سفت) اگه خیلی شل بود بهش یه قاشق مربا خوری آرد برنج اضافه کنید تا مواد به غلظت مناسب برسه.مایه را داخل قیف بریزید و داخل سینی که کاغذ روغنی گذاشتید به صورت عمودی با فاصله قیف بزنید. ودر فر دویست درجه گرم شده به مدت بیست دقیقه بگذارید دمای فر رو بیست درجه کمتر کنید تا قشنگ مغز پخت بشه.از فر خارج کنید تا خنک نشده دست نزنید در دمای محیط یک هفته نرم می مونه تو ظرف درب بسته برای زمان بیشتر در فریزر نگه داری کنید. فاطمه حسنا و علی عشقای مامان @sofrebanovanbeheshti