دعای حدیث کساء ..pdf
677.1K
#متن پی دی اف
دعای حدیث کساء
روز دهم چله
🆔 @sofrebanovanbeheshti
حدیث کساء مهدی سماواتی_یمو.mp3
3.3M
#صوتی دعای حدیث کساء
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
کسی توی سالادماکارانی مرغ ریخته؟نمیخوام سوسیس کالباس بریزم
#پاسخ👇
مرغ را حتما با پودر سیر و نمک و یه حبه سیر بپزید وقتی طعم سیر به خوردش بره تو سالاد تقریبا همون مزه کالباس میده
@sofrebanovanbeheshti
#تجربه👇
طریقه پیچیدن برگها برای نگهداری طولانی مدت درفریزر.
من امروز یه بسته همین شکل فریزری داشتم درآوردم وچون عجله داشتم بلافاصله درآب درحال جوش گذاشتم خودش یخش باز شد .تغییر رنگ که داد ریختم توآبکش واب سرد روشون گرفتم واستفاده کردم
@sofrebanovanbeheshti
#معرفی_کتاب
این کتاب بنا دارد با ذکر نظرات غربی ها درباره زن و نگاهشان به مسائل زنان، دیدگاه اسلام و انقلاب اسلامی در این زمینه را نیز آورده و نتیجه گیری را به مخاطبان واگذار کند.
و "ما طلبکاریم" از تفکری که بدون در نظر گرفتن انسانیت زن، او را تنها در جسمش خلاصه کرده و برای بهره جویی و سود جویی هر چه بیشتر، او را وارد عرصه رقابت های سنگین و بی حد و مرز بر سر زیبایی های جسمی و جنسی اش می کند و بدیهی ترین حقوق اش را که هماهنگ با فطرت و خلقت ویژه و ارزشمند زن و مایه آرامش اوست از او سلب می کند و در آوارگی زن میان فلسفه بی اساس و بنیان غرب و دنیای مادی، تنها حقیقت فلسفه الهی است که می تواند روشنای راهی دقیق برای سعادت و خوشبختی یک زن باشد.
-
🖊مولف : محمدحسن زمان وزیری | نعیمه اسلاملو
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#کروسان
آسان 🥐
شیر ولرم ۱ پیمانه
آب ولرم نصف پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع نصف پیمانه
خمیرمایه فوری ۲ قاشق غذاخوری معمولی سرخالی
شکر ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق مرباخوری
آرد ۵ پیمانه
برای لای خمیر:👇
کره ۱۰۰ گرم ذوب شده
رومال:
زرده تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱ قاشق غذاخوری
- این دستور با خمیر اصلی کروسان نیست یه روش آسان برای کساییه که نمیخوان زیاد وقت صرف کنن.
- میشه خمیر رو با دستگاه یا اگه نباشه با دست و یک قاشق چوبی درست کرد.
آب، شیر، خمیر مایه و شکر رو کاملا مخلوط کرده کمی زمان میدهیم تا عمل بیاید روغن، تخم مرغ و نمک رو اضافه مخلوط کنید ۳ پیمانه از آرد رو اضافه و دستگاه رو روشن کنید (اگه با دست انجام میدین با قاشق چوبی مخلوط کنید) ۲ پیمانه آرد باقیمانده رو به تدریج اضافه کنید باید خمیر نرمی بشه پس آرد اضافه نکنید. خمیر رو ۱۵ تا ۲۰ دقیقه استراحت بدین بعد خمیر رو به ۱۶ قسمت تقسیم و چانه کرده داخل سینی آردپاشی گذاشته با دستمال پوشانده ۵ دقیقه استراحت بدین. کره رو ذوب کنید و بذارین کاملا خنک بشه. چانه ها رو با وردنه اندازه پیشدستی کوچک باز کرده کف ظرفی رو یک قاشق از کره مالیده خمیر باز شده رو قرار بدین و دوباره روی خمیر یک قاشق کره بمالید به همین شکل ادامه بدین تا ۸ لایه روی آخرین لایه کره نمالید به این شکل دو خمیر ۸ لایه داریم با دستمال پوشانده با اولی شروع کرده روی سطح کار با دست خمیر رو آرام باز کنید خمیر رو زیر و رو کنید تا دو طرف یکسان باز بشن از کناره ها میتونید بکشید ضخامت خمیر نیم سانت و قطرش حدود ۴۰ سانت باشه (با وردنه هم میتونید باز کنید هر جور که راحتین) با کاتر پیتزا خمیر رو به ۱۶ قسمت تقسیم کنید و وسط کناره تکه ها یه برش یک سانتی بزنید. برای مدل ساده خالی بپیچید در حین پیچیدن کمی خمیر رو بکشید برای مدل شکلاتی به اندازه قاشق چایخوری کرم شکلاتی (هر مارکی که دوست دارین) بگذارین
زیاد نگذارین تا موقع پخت بیرون نریزه خمیر دوم هم آماده کنید کُلا ۳۲ عدد میشه داخل سینی کاغذ انداخته با فاصله قرار بدین و با دستمال پوشانده نیم ساعت استراحت بدین. فر رو با ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید بعد دما رو کمتر کنید وبه مدت۲۰تا۳۰دقیقه بپزید آخر کار هم گریل کنید...ظرف آب داخل فر یادتون نره😉
@sofrebanovanbeheshti