دعای حدیث کساء ..pdf
677.1K
#متن پی دی اف
دعای حدیث کساء
روزسی و پنجم چله
🆔 @sofrebanovanbeheshti
حدیث کساء مهدی سماواتی_یمو.mp3
3.3M
#صوتی دعای حدیث کساء
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#دسر_پرتقالی
#دسر👇
یه بسته پودر ژله رو با آب جوش کاملا حل کردم گذاشتم خنک بشه بعد یه لیوان شیر سرد ریختم و خوب هم زدم و ریختم تو قالب گذاشتم یخچال تا ببنده
به همین راحتی به همین خوشمزگی😁
❌ از پودر ژله ضامن که ژلاتینش رو از کارخونه ژلاتین حلال تهیه میکنه استفاده کردم
@sofrebanovanbeheshti
#مسقطی👇
یک لیوان نشاسته گندم رو با دو لیوان آب خیس کردم بعد هم زدم و از صافی رد کردم سه لیوان شیر بهش اضافه کردم یک لیوان تا یک ونیم لیوان شکر(بستگی به ذائقه خودتون داره) اضافه کردم و روی شعله ملایم هم زدم تا به جوش بیاد...زعفرون اضافه کردم ۵۰گرم کره زدم و نصف لیوان گلاب وقتی کاملا غلیظ شد خاموش کردم و ریختم توی ظرف 😍
❌مرتب باید هم بزنید تا ته نگیره😉
❌می تونید تو قالب بریزید و زمان بیشتری بهش بدین تو یخچال تا مسقطی قالبی داشته باشید 😊
مامان علی وفاطمه دوستتون داره❤️
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دوشنبه_های_شهدایی
به بهانه ی ، سالروز تولد شهید احمد کاظمی که دوم مرداد بود که چند روزی بیشتر نگذشته
سلام بر تو روزی که زاده شدی...
و سلام بر تو روزی که به شهادت رسیدی....
و سلام بر تو روزی که مبعوث میشوی...
🙏 دست ما جامانده ها را هم بگیرید....
🎥صدایی ماندگار از شهید کاظمی والا مقام تا حساب و کتاب این دنیا بیاد دستمون...
نثار روح پرفتوح شهید کاظمی و دوست عزیزش شهید سپهبد قاسم سلیمانی صلوات🌹
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#نذری_مادرانه
#هرروز_غذای_نذری
خانم خونه 🧕قلب تپنده ی منزل❤️ جهادگر عرصه زندگی 🌞
غذای هر روز رو با عشق و به نیت نذری بپز
دوشنبہ: ناهار :سـالار زیـنب؛سیـدالشـهدا(درود خدا بر ان ها باد)
شـام :زیـنت عبادتــ کنندگـان ؛امام سـجاد(درود خـدا بر او باد)
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#سوتلاچ👇
دسر ترکیه ای
همون شیربرنج خودمون😉
#غذای_کودک
شیر= 1 لیتر.۴لیوان.....آب به مقدار لازم
برنج ایرانی ( نیم دانه یا معمولی)= نصف پیمانه
شکر= 1 پیمانه
نشاسته گندم یا ذرت : دو ق .غ
زرده تخم مرغ =1 عدد
وانیل =یک ق چ
کمی نمک( نوک قاشق چایخوری)
برنج رو چند بارشسته و بعد بگذارید دو سه ساعتی خیس بخوره.
.حالا برنج رو با کمی آب (دوتا۳لیوان )و یک پنس نمک بگذارید بپزه تا کاملا نرم و به اصطلاح شکفته بشه و آبش ته بکشه .
.
توی یک ظرف شیر سرد و زرده تخم مرغ و شکر و نشاسته رو حدود دو دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست بشه و بگذاریدش روی حرارت و مدام هم بزنید تا گرم بشه بعد وانیل رو هم اضافه کنید .
.
حالا این مخلوط گرم رو به برنج اضافه کنید و حدود پانزده دقیقه روی حرارت بذارید تا خوب جا بیفته و بپزه .
هر از چندگاهی همش بزنید چون ته میگیره .
فر رو روی دویست درجه روشن کنید. دسر رو ۱۰دقیقه کنار بگذارین تارویه ببنده و داخل سینی فر بذارید.یک لیوان آب هم داخل سینی بریزید که دسر داخل فر خشک نشه.
و سینی رو داخل فر بگذارید تا روی دسر طلایی بشه .(حدود ۱۰دقیقه )
.
بعد گریل رو هم روشن کنید تا روی دسر قهوه ای بشه.این دسر رو میشه توی فر هم نگذاشت وبعد از پخت درظرف سرو کشیده ونوش جان کرد.من بعد از پخت ۱۰۰گرم خامه صبحانه وچند قاشق گلاب هم اضافه کردم وخوب هم زدم.خیلی خوشمزه شده بود.ان شاالله درست کنید ولذت ببرید.♡مامان صبا ♡
بعد از پخت دسر رو میتونید بگذارید توی یخچال تا سرد بشه و یااینکه گرم سرو بشه.🌸
@sofrebanovanbeheshti