🌸اعمـال روز #عـیــد_قــربـــان🌸
1⃣ غسل
که در این روز سنّت مؤکد است
2⃣نماز عید قربان
به همان نحو که در عید فطر ذکر شد
3⃣خواندن دعای چهل و هشتم صحیفه سجادیه
4⃣خواندن دعای چهل و ششم صحیفه سجادیه
5⃣خواندن دعای ندبه
6⃣قربانی کردن
7⃣تکبیرات مشهور را پس از نماز ظهر روز عید تا پس از ده نماز (نماز صبح روز دوازدهم) بخواند👇
اللّهُ اَکْبَرُ اللّهُ اَکْبَرُ لا اِلهَ اِلا اللّهُ
وَ اللّهُ اَکْبَرُ اَللّهُ اَکْبَرُ اَللّهُ اَکْبَرُ
و لِلهِ الْحَمْدُ اَللّهُ اَکْبَرُ عَلی ما هَدانا
اَللهُ اَکْبَرُ عَلی ما رَزَقَنا مِنْ بَهیمَةِ الاْنْعامِ
وَالْحَمْدُ لِلهِ عَلی ما اَبْلانا
📚 مفاتیح الجنان
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#نذری_مادرانه
#هرروز_غذای_نذری
خانم خونه قلب تپنده ی منزل ❤️جهادگر عرصه زندگی 🌞
غذای هر روز رو با عشق و به نیت نذری بپز
جمعه: ناهار : امام حسن عسگری؛ (درود خدا بر او باد)
شـام : حضرت ولیعصر عج ؛ (درود خـدا بر او باد)
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#نکات_پخت_کیک_در_توستر👇
۱- اولین نکته این است که باید قالب کیک را تا می توانید از المنت های پایین و بالا دور کنید. پس بهترین جا برای قرار دادن قالب کیک در توستر جایی است که وقتی قالب کیک را در آن قرار می دهیدبالا و پایین قالب از المنت های بالا و پایین به یک فاصله باشند.
۲- باید به این موضوع توجه شود که فضای توستر کوچک است و برای پخت کیک بزرگ و حجیم مناسب نیست. می توانید برای بزرگ شدن کیک در ۲ یا ۳ مرحله کیک درست کنید و با قرار دادن آنها روی هم، کیک بزرگ درست کنید.
بنابراین از ظرف های با قطر زیاد در توستر نباید استفاده شود. چون بعد از پف، کیک به المنت نزدیک می شود و روی کیک می سوزد. قطر قالب در توستر نباید بیشتر از ۵ سانتی متر باشد.
۳- قالب کیک را تا نصف یا حداکثر دوسوم پر کنید تا وقتی کیک پف می کند جا برای پف داشته باشد و نسوزد.
۴- دستور کیک ها اغلب برای فر توضیح داده می شود. بنابراین دمایی که گفته می شود دمای فر است. برای توستر باید از دما گفته شده ۲۵ درجه فارنهایت یا حدود ۱۴ درجه سانتی گراد کم کنید. و به زمان پخت حدود ۱۰ دقیقه اضافه شود.
۳- وقتی کیک کاملاً پف کرد و روی کیک گرفت برای اینکه همه جای آن به یک اندازه بپزد کیک را سریع ۱۸۰ درجه بچرخانید. چون قسمت های داخل توستر از لبه های آن بیشتر گرم می شود. اگر کیک را نچرخانید ممکن است یک طرف آن کمی بسوزد. اما بازهم تکرار می کنم که: وقتی اقدام به چرخاندن و باز کردن در توستر کنید که کیک کاملاً پف کرده و روی آن سفت شده وگرنه پف کیک می خوابد.
۴- قبل از قرار دادن کیک در توستر، توستر را ۱۰ دقیقه روشن کنید تا به دمای مناسب برسد و گرم شود.
۵- اگر امکان این وجود دارد که المنت های بالا را خاموش کنید بعد پخت روی کیک آنها را خاموش کنید. وگرنه اگر این امکان برای توستر شما وجود ندارد و با رعایت نکات بالا باز روی کیک می سوزد. وقتی کیک کاملاً پف کرد و روی آن پخت، سریع کیک را از توستر بیرون بیاورید روی قالب کیک فویل آلومینیوم که یک طرف آن را چرب کردید که به کیک نچسبد، قرار دهید.
لازم نیست فویل دور قالب محکم شود. همین که روی کیک را بگیرد کافی است. بحدی باشد که هوا رد و بدل شود. با این ترفند روی کیک نمی سوزد. (فویل را همان اول ببرید و آماده کنید که سریع روی کیک بکشید و کیک را داخل توستر برگردانید.) اینکار هم باید وقتی انجام دهید که مطمئن شوید مواد کیک سفت شده و کیک کاملاً پف کرده، تا پف کیک نخوابد.
۶- وقتی دو سوم زمان پخت کیک در توستر گذشت، کیک را با خلال دندان چک کنید که پخته باشد. خلال دندان را وسط کیک بزنید. اگر کیک کاملاً پخته باشد چیزی به خلال نمی چسبد.
معمولاً در دمای ۱۷۰ درجه حدود ۴۰ دقیقه طول می کشد تا کیک بپزد. اگر کیک نپخته زمان پخت را زیاد کنید و هر ده تا ۵ دقیقه با خلال دندان آن را چک کنید.
۷-تا نیم ساعت بعد از قرار دادن کیک در توستر درب آن را باز نکنید تا پف کیک نخوابد. البته هرچه بیشتر بتوانید درب توستر را باز نکنید بهتر است.
۸- دمای توستر شما شاید دمای واقعی نباشد.
بهترین راه برای بدست آوردن دمای واقعی توستر این است که از یک دماسنج فر استفاده کنید.
دمای توستر را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید.
بعد از ده دقیقه دماسنج را سریع داخل توستر قرار دهید و ۲ الی ۳ دقیقه صبر کنید تا دمای واقعی توستر را ببنید.
اگر دماسنج مخصوص فر ندارید، بصورت تجربی با چند بار پخت کیک در فر دستتون میاد که بهترین دما و زمان برای پخت کیک در توسترتون چیه؟.
ممکن است دمای واقعی توستر شما بیشتر یا کمتر از میزانی باشد که در درجه بندی دمای آن می بینید
@sofrebanovanbeheshti
#نکات_پخت_کیک_در_توستر👇
ابتدا المنت های بالا و پایین رو روشن کنید
اگر توستر دارای پنجره هست سیم در وسط پنجره قرارداده
یا اگر ندارد سه پایه فلزی بگذارید
بعد از اماده شدن مواد کیک و انتقال در قالب قبل از قرار دادن در توستر المنت بالا را خاموش کنید و قالب را بگذارید داخل توستر.⭐️
خوب حالا درجه توستر همیشه 20 درجه کمتر از فر بگذارید یعنی اگر در دستوری 170 درجه ذکر شده شما 150 درجه بگذارید زمان پخت همان است در دستور ذکر شده اما بعد 25 تا 30 دقیقه کیک کامل پف کرده با خلال دندان تست کنید
برای گریل کردن روی کیک اگر خواستید طلایی شود 5 دقیقه کافی هست المنت بالا را روشن کنید
چند نکته که باید برای استفاده از آون توستر به آن توجه کنید را ذکر میکنم👇👇👇👇
1⃣نکته اول :زمانی همزمان از فر بالا وپائین با هم استفاده کنیدکه در رسپی ذکر شده باشد .
اغلب برای درست کردن مرغ درسته هردو فر باهم روشن میشن
2⃣نکته دوم:همیشه برای پخت انواع کیک و شیرینی و نان فقط فر پایینو روشن کنید و بعد از تمام شدن تایم پخت فر پایینو خاموش کنید و اگر لازم بود که روی نان یا کیک ویا شیرینی طلایی شود فر بالایی رو روشن کنید و هرگز دراین موقع از کنار فر تکون نخورید چون معمولا خیلی زود عملیات طلایی شدن انجام میشه و اگر دیر خاموش کنید شیرینی یا کیک یا نونتون میسوزه
3⃣نکتهسوم:همیشه برای استفاده از آون توستر هر دمایی که در رسپی برای فر تعیین شده بود را بیست الی سی درجه کاهش دهید چون دمای فرهای برقی با فرهای گازی متفاوته
4⃣نکتهچهارم:توجه کنید که مدت زمان پخت غذا در فرهای مختلف باهم فرق میکند و هرگز برای یک دستور نمیشود زمان دقیقی را تعیین کرد بنابراین همیشه 10الی15دقیقه مانده به زمان پایان طبخ در رسپی به فرتون سر بزنید شاید این زمان برای پخت در فرشما کافی باشد ویا شاید زمان تعیین شده در رسپی برای پخت غذا درفر شما کافی نباشد
بنابراین شما مجبورید چند دقیقه بیشتر از زمان تعیین شده برای پخت غذاتون در نظر بگیرید که معمولا این زمان بین5تا15دقیقه هست
باز هم تأکید میکنم این زمان هایی که ذکر کردم تقریبی هست و تنها با چند بار پختن غذا در فرتون میتونید زمان مناسب پخت در فرتون رو تعیین کنید.
5⃣نکتهپنجم:برای جلوگیری از سوختن قسمت تحتانی کیک و شیرینی همیشه سینی آون توستر را در طبقه اول روی المنت پایینی قرار بدید و صفحه توری را در طبقه ی وسط بگذارید .
قرار گرفتن سینی روی المنت باعث میشه از رسیدن حرارت زیاد به کف قالب کیک جلوگیری بشه ودر نتیجه کیک نسوزه .
6⃣نکته ششم:برای پخت کیک و شیرینی در فر حتما لازمه که از قبل فر را گرم کنیم و مدت زمان گرم کردن فر های گازی نیم ساعتهست یعنی نیم ساعت قبل از شروع پخت باید فر روشن شود تا گرم بشود .
در مورد آون توستر چون کوچیکترازفرهای گازی هست 15 دقیقه برای گرم کردن فر کافی هست.
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_کره_ای👇
کره ۱۰۰ گرم
ماست یک پیمانه
شکر ۲۰۰گرم
آرد ۳۰۰گرم
تخم مرغ ۴عدد
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
وانیل کمی
روغن مایع نصف پیمانه
ابتدا شکر و کره و روغن مایع را با همزن برقی میزنیم تا شکر کامل حل بشه
بعد تخم مرغ ها را یک جا اضافه کرده به همراه وانیل دوباره با همزن برقی میزنیم تا حجم پیدا کند
بعد ماست رو اضافه میکنیم و خیلی کم هم میزنیم
بعد مخلوط آرد و بیکینگ پودر الک شده را اضافه کرده حتما به وسیله الک این کار رو انجام بدید و آرام هم بزنید مواد این کیک کمی سفت است و روان نیست
بعد در فر ۱۸۰ درجه طبقه وسط به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه قرار میدیم تا بپزد بعد گریل رو روشن میکنیم تا روی کیک طلایی شود😋
شمیم مهر 🌷
@sofrebanovanbeheshti
#شیر_برنج👇
تبریزی👌😋
یه غذای مفید برای کودکان👶
#غذای_کودک
یک پیمانه برنج نیم دونه باشه بهتره
از شب قبل خیس کردم
بعد با ۸پیمانه آب گذاشتم بپزه البته میزان آب بستگی به پخت برنجتون داره بعد که کاملا شکفته شد و آب برنج کشیده شده شد
یک لیتر شیر🥛 اضافه کردم و گذاشتم به غلظت دلخواه برسه البته هم میزدم که ته نگیره ۱/۴ قاشق چایخوری نمک اضافه میکنید بعد که خوب جا افتاد نصف لیوان گلاب ریختم و چندتا جوش که خورد خاموش کردم و ریختم توی ظرف و تزیین کردم😍
ما تبریزی ها شیربرنج رو با مربای گل می خوریم و شیرین نمی کنیم ⛔️😉
امتحان کنید خوشمزه است😋😋
شمیم مهر
@sofrebanovanbeheshti
﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
هدایت شده از قرآن
4_297669198144867188.MP3
1.03M
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه382🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
دعای حدیث کساء ..pdf
677.1K
#متن پی دی اف
دعای حدیث کساء
روزچهلم
🆔 @sofrebanovanbeheshti
حدیث کساء مهدی سماواتی_یمو.mp3
3.3M
#صوتی دعای حدیث کساء
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#کیک_سیب_و_دارچین👇
3لیوان ارد + 1 ق چ جوش شیرین+ نصف ق چ نمک + 1 ق چ دارچین با هم
سیب سبز 2 عدد( خورد شده)
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
1 لیوان روغن مایع
تخم مرغ + شکر + روغن مایع + نوک ق چایخوری وانیل رو با هم زن میزنیم به مدت 1 دقیقه ک مخلوظ بشن
(۱ لیوان و 1/3 لیوان گردو جدا باشن و خورد شده)
بعد 1 ق آرد اضافه میکنیم هم میزنیم و سیبهارو اضافه میکنیم و هم میزنیم و گردوها 1 لیوان ریخته هم میزنیم تا خوب مخلوط بشن
قالبمونو چرب میکنیم و در فر۱۷۰درجه ب مدت ۴۵دقیقه میگذاریم
بعد 30 تا 35 دقیقه چک میکنیم
سس مخصوص کاراملی
سیب و دارچین👇
1 لیوان شکر قهوه ای
نوک ق چایخوری وانیل
6 ق غ کره
۱/۴پیمانه شیر
همه موادرا روی حرارت گذاشته شعله باید از ملایم کمی کمتر باشه کافیه و خوب هم میزنیم همش
سپس 1/3 لیوان گردو باقی مونده رو بعد از این که سس ریختیم رو کیک میریزیم رو کیک
البته من روش خلال پسته ریختم
@sofrebanovanbeheshti
#كلافوتی_توت_فرنگی👇
آرد ۱ لیوان
تخم مرغ ٣ عدد
بكينگ پودر ١ ق چ
توت فرنگی حلقه شده ۱ لیوان پر
وانيل نوک ق چایخوری
شكر ۳ چهارم
شير نصف لیوان
کره ۱۰۰ گرم
فر رو درجه ۱۸۰ روشن کردم
قالب تارت یا دیواره کوتاه با كره چرب كردم وكمي شكربپاشين و توت فرنگی ها روته قالب بریزید(البته من با مواد مخلوط کردم ولی در اصل باید کف قالب ریخته بشه)
تخم مرغ ،شكر،وانيل رو خوب زدم تا پفکی و کرم رنگ بشه ،شيرو کره آب شده رو بهش اضافه کردم و باهمزن خوب مخلوط کردم.
آرد و بكينگ پودر الك شده رو اضافه کردم و مخلوط کردم و باهمزن کمی زدم تا يكدست بشه.مايع كيك روروي توت فرنگی ها ريخته ودرفرداغ به مدت ۳۰ دقيقه قرار دادم تاروي كلافوتی طلايي بشه
@sofrebanovanbeheshti
#طنز_آشپزی
مهندسی معکوس !
سر سفره دیدم غذا خیلی شور شده به مامان گفتم چرا اینقد غذا بی نمکه ؟😖😕
گفت اتفاقا من کلی نمک خالی کردم تو غذا😉
گفتم هاااااا !😳
اگه الان میگفتم غذات شوره میگفتی ما اصلا یه ماهه نمک نداریم تو خونه !😂
خواستم خودت اعتراف کنی!😍😁
با لبخند😁 و عشق ❤️ آشپزی کنید
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#نذری_مادرانه
#هرروز_غذای_نذری
خانم خونه قلب تپنده خانه❤️
غذای هر روز رو با عشق و به نیت نذری بپز
شنبہ: ناهار : پیامبر خوبی ها؛ حضرت رسول الله(سلام و صلوات خدا بر او باد)
شـام : اقا جانم حضرت امیر المومنین؛ (درود خـدا بر او باد)
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti