7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#محرم
🎬#استاد_پناهیان
🚩امسال محرم محدودیتهایی ایجاد شده ولی خدّام امام حسین علیه السلام که دست بردار نیستند...
اونها خودشونو بدهکار امام حسین علیه السلام میدونند🙏🏻
☝️اگر برای ایام محرم #عهدی و#نذری دارید قطعش نکنید واگر قطع کردید باید منتظر #بلا باشید...❗😒
👈شاید امسال میخوان یه امتحان ویژه از عزاداران امام حسین(ع) بگیرند❗
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
این پیام را منتشر کنید...
🔺در اولین محرم پس از شهادت حاج قاسم سلیمانی، کمپین سراسری با شعار #ما_ملت_امام_حسینیم در شبکههای اجتماعی آغاز بکار کرد.
راستی مامانای گل
امسال که نمیتونیم مثل هر سال،
زیر پرچم هیئت های امام حسین اشک بریزیم و نوکری کنیم،
عوضش بیشتر از هرسال در و دیوار های خونمون و رنگ محرم بزنیم و زیر بیرق هیئت های خونگی عزاداری کنیم.
وسط دلتنگیاتون ماروهم یاد کنید.🤲
#هیئت_خانگی
#محرم
التماس دعای فرج 🤲
🆔 @sofrebanovanbeheshti
98042506.mp3
5.11M
🎵میزݩـہ قݪبــ♥️ــم...
دارهـ میاد دوباره باز بوے #محرم...💔
#حسین_طاهرے 🎤
#پیشنهاد_دانلود 🔥
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#حلیم_بادمجان 👇
بادمجان ۱کیلو
کشک ۳قاشق غذاخوری
گوشت گردن یا سردست گوسفندی ۲۰۰تا۳۰۰گرم
برنج نیم دانه ۱پیمانه پلوپز
گردو آسیاب یا خورد شده نصف پیمانه
نعناداغ به میزان لازم
پیاز داغ به میزان لازم
نمک وفلفل
طرز تهیه👇
ابتدا گوشت راباپیاز خلالی وکمی فلفل سیاه کمی تفت داده شده میگذاریم کاملا بپزه.من بادمجان رو پوست گرفتم وبه تکه های کوچکتر خورد کردم وبرا ی نیم ساعت درظرف آب ونمک ریختم.بعد درآودرم وگذاشتم آبش بره ودرقابلمه باچندقاشق روغن سرخ کردم .نمک وفلفل زدم.برنجی که خیس دادیم رو شسته وبهش اضافه کرده واز آب گوشت استفاده کردم .آب گوشت رابهش اضافه کردم واجازه دادم باحرارت متوسط تاکاملا مواد باهم بپزن(من یه لیوان نخودپخته به دلخواه اضافه کردم.مبشه از عدس پخته هم استفاده کرد).برنج باید کاملا بپزه وله بشه.اواخر پخت کشک وپیاز داغ ونعنا داغ وگردو را اضافه کرده وگذاشتم جابیفته باید آبش تقریباتموم بشه.بعد باگوشت کوب همه مواد رو کاملا کوبیدم.با گوشت کوب برقی هم کمی مواد رو میکس کردم .حلیم ما آماده هست. درظرف کشیده وبه دلخواه تزیین کنید.من کشک رو توقیف ریختم وباماسوره ۲dروی حلیم را تزیین کردم وبانعناداغ وپیاز داغ قسمتها رو پر کردم.ان شاالله درست کنید ولذت ببرید. 💞مامان صبا
@sofrebanovanbeheshti
#چیپس
#چیپس_سرکه_نمکی
ترد_خوشمزه_خونگی
هرچند وقت بمونه نرم نمیشه بشرطی که تمام نکات رو رعایت کنید
قبل از هرچیز آب ویخ درست کنید سیب زمینی رو بشورید پوستشو بگیرید با پوست کن سیب زمینی رو ورقه ای برش بزنید سیب زمینی ورقه ای رو بریزید تو آب ویخ ویک لیوان پر سرکه بریزید روش آگه دوست دارید زیاد سرکه ای باشه آب کمتر سرکه بیشتر بریزید وبزارید به مدت دوسه ساعت سپس سیب زمینی رو تو آبکش بریزید وبا دستمال آشپزخانه خوب خشک کنید وتو روغن داغ سرخ کنید میبینید که چقده ترد وخوشمزه میشه بعداز سرخ کردن نمک ویا کمی فلفل بپاشید روش وبا ماست موسیر نوش جان
عزیزان آگه سرکه قرمز باشه خیلی خوش رنگتره من از سرکه سفید استفاده کردم آگه سرکه دوست ندارید نریزید میشه چیپس ساده
سعی کنید سیب زمینی رو دونه دونه بگذارید تو روغن آگه رو هم انباشته شن بهم میچسپن عزیزان بعضی دستورها پگینگ پودر استفاده میکنن یعنی یک قاشق مربا خوری بیکینگ پودر رو تو آب سرد میریزین ولی من استفاده نکردم میگن بیکینگ پودر باعث تردی میشه.
@sofrebanovanbeheshti
🔴 #آزادگان که از راه رسیدند،
فرمانده لشکر به استقبال نیروهای مهاجرش رفت.
اینجا یکی از همان جاهایی ست که فرمانده به دیدار نیروی دلاورش شهید محمد شهسواری رفته است...
#سردار_دلها
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#طب اسلامی
📝نظر علامه_حسن_زاده_آملی در مورد #مضرات_یخ:
هیچ خوراکی، مثل #یخ، #آب_یخ ضررنداره
سفره رو میندازید، چند تا لیوان هم، پارچ هم، یخ هم توش شنا میکنه😱
🌺عزیز من پیشینیان فرمودند که:
👈هیچ دشمنی برای #اعصاب مثل یخ و آب یخ نیست.
آقا جان، این یخ و آب یخ هست که برای فرزندان عزیز ما #سزارین آورده
دختر جوان، مادر یک فرزند شده زندگیش رو تازه دیده، اولین بار این طفلی رو باید #قصابی کنند و چاک بکشند چجور اینها
و تا بچه هم چه شود و رحم که کارخانه صنع الهیه، غذاهای هرزه آلوده کرده و #آب_یخ_اعصابش و تار و پودش را شکسته......
❄️چی میخوردید، یخ
💧چی میخورید، آب یخ
🍨چی میخورید، فالوده
🍦چی میخورید، بستنی
🍦چی میخورید، کیم
❌بیچاره بدن، آهن و چدنه مگر
خوب البته #خراب میشه
البته #فاسد میشه
👈 این بلا را ما سر بچه ها در اوردیم، این کلاس ها رو حفظ نکردید، این منبرها، حسینیهها، مساجد، علمای هر شب ، مسئولیت آنها خیلی سنگینه....
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
17.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
میوه آرایی
تزیین سالاد😍👌