#نذری_مادرانه
#هرروز_غذای_نذری
خانم خونه قلب تپنده ی منزل ❤️جهادگر عرصه زندگی 🌞
غذای هر روز رو با عشق و به نیت نذری بپز
پنج شنبہ: ناهار : جواد الائـمہ؛امام محمد تقی (درود خدا بر او باد)
شـام : هادی دلـها ؛امام علی النقی(درود خـدا بر او باد)
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#غذای_ابداعی😁😁😁
ابتکارِ آشپزیِ مامان ها👩🍳🍲
😄
*ناصر کشاورز
@sofrebanovanbeheshti
*🔹وزیرارتباطات در مراسم رونمایی از اپلیکیشن «هیئت آنلاین»:فضای مجازی خیمه بزرگی برای عزای امام حسین(ع) است/ صدای محرم امسال بلندتر از سال های دیگر است*
درضمن اینترنت این برنامه در ایام محرم #رایگان است
🔸ادامه خبر👇🏻
https://heyatonline.ir/blog/29
🔹اطلاع از آخرین برنامههای پخش زنده 👇
https://www.heyatonline.ir
@asrbaghiatallah_irآغاز ماه قمری.mp3
زمان:
حجم:
2.44M
🔻استاد صمدی آملی :
ماه قمری که با #جمعه آغاز شود منتسب به حضرت #بقیةالله می باشد.
📖 به آیهٔ ۳۵ #سورهٔ_نور ( آیه نور) گفته میشود.
✨ عدد نور ٢۵۶ .......
🗓 جمعه ٣١ مردادماه مصادف با اول محرم ١۴۴٢
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_نسکافه_ای👇
آرد ۱۲۰ گرم
کره ۵۰ گرم
پودر قند ۵۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
نسکافه ۳/۴ ق غذا خوری
آب ۱ ق غذا خوری
گردوی خرد شده ۵۰ گرم
بیکینگ پودر ۱/۲ ق چایخوری
برای تهیه شیرینی نسکافه ای ابتدا باید کره را از قبل بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد.
سپس کره به دمای محیط رسیده را با پودر قند کاملا مخلوط کنید. (حدود ۵ دقیقه با همزن)
زرده تخممرغ را اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر با همزن بزنید.
نسکافه را در مقدار کمی آب جوش حل کنید و آن را به همراه گردوی خرد شده به مواد قبلی اضافه کنید.
از این مرحله به بعد به همزن برقی نیازی نیست و باید با لیسک مواد را با هم مخلوط کنید.
در ظرفی جداگانه، آرد و بیکینگ پودر را باهم الک کنید و کمکم به مواد قبلی اضافه کنید.
حالا لیسک را هم کنار گذاشته و به آرامی با دست مواد را مخلوط کنید.
ورزدادن ملایم خمیر شیرینی را تا جایی ادامه دهید که دیگر خمیر به دست نچسبد اما مواظب باشید بیش از اندازه نیز ورز ندهید. خمیر آماده شده را داخل کیسه فریزر قرار داده و حدود یک ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
بعد از این مدت زمان، خمیر را از یخچال بیرون آورده و فر را روشن کنید تا حسابی داغ شود.
با استفاده از وردنه، خمیر را روی سطح کار باز کنید و قالب بزنید
کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و کمی آن را چرب کنید و خمیر های قالب زده را داخل سینی فر، روی کاغذ روغنی بچینید.
در صورت تمایل روی شیرینی ها یک عد خلال پسته یا یک عدد شکلات چیپسی قرار دهید و سینی را به مدت حدود ۱۵ دقیقه و با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد داخل فر، در طبقه بالا قرار دهید.
@sofrebanovanbeheshti
#پیتزا👇
خمیر پیتزا👇
آرد۳لیوان،
روغن۶ق غذاخوری
نمک۱ق چایخوری،
آب گرم که انگشت رو نسوزونه ۱لیوان،
خمیر مایه ۳ق چایخوری ،
شکر۲ق چایخوری
اول خمیر مایه رو با آب گرم و شکر مخلوط کرده سرشو میگذاریم تا ده دقیقه بمونه و پف کنه
بعد در ظرفی جدا آرد رو الک کرده و روغن و نمک و خمیر مایه عمل اومده رو اضافه کرده ورز میدهیم
بعد روشو سلفون میکشیم و یه پارچه میگذاریم تا یکساعت استراحت کنه
سس پیتزا 👇
نصف فلفل دلمه ای رنده شده ،
۴حبه سیر ،
۱ق غذاخوری روغن ،
یک استکان آبجوش
و ۲ق غذاخوری رب گوجه
رو باهم مخلوط کرده بعد میگذاریم بپزه یکم سس باید روان باشد
مواد داخلشم دلبخواهیه
ردیف پیتزا زدن به این صورت است که اول خمیر بعد سس گوجه بعد پنیر بعد مواد بعد پنیر
@sofrebanovanbeheshti