9.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی اسکار
#کلیپ_تصویری
6.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ مرغ با یه سس خوشمزه
#کلیپ_تصویری
قسمت دوم4_5769582894754303438.mp3
زمان:
حجم:
4.72M
#سه_شنبه_های_مهدوی
💢 #وظایف_منتظران ۲
درقالب صوت های کوتاه برگرفته از کتاب ارزشمند مکیال المکارم
⭕️تمام افرادی که از مقوله ی مهدویت منحرف شدن وچه بسا کافر از دنیا رفتند نتبجه عدم شناخت امام است!
#ابراهیم_افشاری
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🤲
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_انبه 👇
انبه درشت و کاملا رسیده ۱عدد.
آرد ۲۸۰ گرم
تخم مرغ درشت۴عدد
شکر ۱پیمانه
شیر پرچرب۱/۲پیمانه
کره ۷۰ گرم
بیکینگ پودر۱ق مرباخوری
جوش شیرین 1ق چایخوری
نمک ۱/۲ق چایخوری
وانیل ۱/۲ق چایخوری
انبه را پوست کنده و مکعبی خرد کنید و بگذارین کنار.
تخم مرغ و وانیل با همزن برقی بزنید حدود یک دقیقه بعد شکر رو اضافه کنید مجدد با همزن بزنید تا رنگش روشن و کشدار بشه.
شیر و کره ذوب و خنک شده رو هم اضافه و کمی بزنید.
مواد خشک رو دوبار الک کرده و کم کم به بقیه مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن به هم بزنید.
قالب میان تهی ۲۵ سانت را چرب و آرد پاشی کنید.
یک سوم از خمیر رو داخل قالب ریخته و انبه مکعبی خرد شده را با بقیه خمیر مخلوط کنید و داخل قالب بریزید(میتونید نصفی از انبه را روی خمیر قرار بدین بعد یک سوم خمیر روش بریزید بقیه انبه رو بگذارین و در آخر بقیه خمیر رو در همه جای قالب پخش کنید) سپس قالب رو در فری که از قبل با ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت تقریبا ۴۰ دقبقه قرار بدین با خلال چوبی تست کنید اگه تمیز بیرون اومد کیک آماده است پس از ده دقیقه روی توری فلزی برگردونید تا خنک بشه.
برای سس روی کیک👇
یک لیوان آب انبه(من از رانی انبه استفاده کردم میتونید از پودر انبه هم استفاده کنید همراه با آب و شکر شربت درست کنید و استفاده کنید) با یک قاشق غذاخوری پر نشاسته ذرت مخلوط کنید بعد روی حرارت بگذارین تا غلیظ بشه خنک که شد روی کیک بریزید. شیرینی این سس با ذائقه خودتون تنظیم کنید.
@sofrebanovanbeheshti
#ایده_تزئین👇
#رولت
خامه کشی کردم و با خامه سفید شکوفه زدم و دو سر رولت را با خامه ی شکلاتی خامه کشی کردم و با تکه های شکلات🍫 تزیین کردم
بااستفاده ازکلیپ درپست بعد👌😍👇
@sofrebanovanbeheshti