#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
🌶فلفل دوست دارید، اما دلتان می خواهد کمتر زبان و دهانتان را بسوزاند؟
🔪فلفل را با چاقوی تیز از وسط دو نیم کرده، تخمه ها و رگ داخلی آن را بگیرید. سپس در آب سرد بیندازید. با این کار، تندی شدید فلفل گرفته می شود اما در طعم آن تغییری ایجاد نمی کند.
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
⭕️سرخ کردن بادمجان با اسنک پز 👇یه ایده ی خوب
کمی روغن زیتون روی صفحه گریل ساندویچ ساز بزنید
بادمجان را چیده و دربش رو ببندید
کمی ک سرخ شد , زیرو رو کنید
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#طب اسلامی
⚜ امام صادق (ع) :
إِنَ التَّلْبِينَ يَجْلُو الْقَلْبَ الْحَزِينَ كَمَا تَجْلُو الْأَصَابِعُ الْعَرَقَ مِنَ الْجَبِينِ.
👈 همانا تلبین قلب انسان ناراحت و غصه دار را جلا می دهد همانگونه که انگشت عرق پیشانی را میزداید.
📚 منبع : الكافي ، ج6 ، ص320
↩️ تلبینه شبیه فرنی است که با آرد جو یا گندم،شیر و عسل درست میشود.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
@sofrebanovanbeheshti
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
هر روز بعد از نماز صبح
صلوات خاصه حضرت مادر فراموش نشه
#فاطمیه
@sofrebanovanbeheshti
#چالش_خودکفایی👇
ترخینه های خشک و نعنا و پونه هم خودمون خشک کردیم .
#آش_ترخینه
(به سبک شهر اراک)👇
۱. حبوبات را از شب قبل خیس کنید تا نفخ آنها گرفته شود.(شامل لوبیا قرمز،نخود و عدس البته همگی سلیقه ای است).
۲. ترخینههای خشک را بشویید تا اگر گرد و غباری در زمان خشککردن روی آن نشسته است، از بین برود. سپس آنها را بهمدت ۱ تا ۲ ساعت در مقداری آب گرم خیس کنید.
۳. حبوبات خیسخورده به غیر از عدس را آبکش کنید.
۴. نخود و لوبیا را با پیاز کمی تفت می دهیم.
۵. ۳ پیمانه آب به آنها اضافه کنید. شعله گاز را زیاد کنید تا به آب به جوش بیفتد. سپس شعله گاز را کم کنید.
۶. حدود یک ساعت بعد،ترخینه را آبکش کنید و همراه با نمک، زردچوبه و فلفل داخل قابلمه بریزید و بپزید.حواسمان باشد که ترخینه ته نگیردبعد از پخت کامل آن عدس پخته شده را هم اضافه می کنیم .
۷. پس از گذشت ۳۰ دقیقه، سبزی آش را اضافه کنید و اجازه دهید تا آش ترخینه روی حرارت ملایم گاز جا بیفتد.
۸. در این فاصله سیر رندهشده و نعنا را با روغن در ماهیتابه تفت دهید و کنار بگذارید.
۹. آش را در یک کاسه مناسب بریزید و با نعنا داغ، سیر داغ و پیاز داغ تزئین کرده و سرو کنید.
در شهر اراک برای تهیه این آش از سیرابی استفاده میکنند به این صورت که سیرابی پاک شده به صورت جداگانه با پیاز و زرد چوبه خوب بپزید و در اواسط پخت و قبل از اضافه کردن سبزی به آش اضافه کنید.
👌فواید این آش 👇
این آش با دارا بودن طیف وسیعی از آنتی بیوتیک ها و ویتامین ها، خاصیت درمانی فوق العاده ای برای سرماخوردگی و آنفولانزا در فصول سرد میباشد.
#ترخینه 👇
جامد ( عصاره خشک شده سنتی)👇
۱.بلغور گندم، دوغ و نمک را در یک قابلمه بریزید و هم بزنید.
۲.قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و تا زمانی که دوغ جوش بیاید مدام آن را هم بزنید زیرا در غیر این صورت، دوغ ته میگیرد و بریده می شود.
۳.در این مرحله برای خوشرنگ شدن ترخینه به آن زرد چوبه اضافه میکنیم به هم زدن ادامه میدهیم تا دوغ کاملا به خورد بلغور برود و حالت نسبتا شبیه به خمیر به خود بگیرد.
۴.شعله را خاموش و اجازه میدهیم مواد خنک شود و سپس گلوله هایی از ترخینه تر بر میداریم و آنها را روی برگهای نعنا یا پونه در یک سینی یا روی پارچه در هوای آزاد میچینیم تا خشک شود.
۵.پس از حدود یک هفته کامل خشک میشوند و بعد داخل یک کیسه پارچه ای تمیز نگهداری میکنیم.
@sofrebanovanbeheshti
إِلَّا مَنْ رَحِمَ رَبُّكَ ۚ وَلِذَٰلِكَ خَلَقَهُمْ
مگر کسی را که پروردگارت رحم کند!
و برای همین (پذیرش رحمت) آنها را آفرید...
#حرف_های_خودمانی
و خدا انسان را آفرید
تا از رحمتش برخوردار سازد
ولیکن او
به خوشی های اندک دنیا دل بسته است
و در غفلت از رحمت بی انتهای پروردگارش به سر می برد🌿¡
❲ صَلاللّهـعلیڪماھِنُقرھایِمُولاۍمآ !' ❳💔💔
سلام سلام✋❤️
صبح زمستونیتون❄️❄️🌨🌨☔️☔️
پرخیروبرکت🤲
یَا مَنْ ذِكْرُهُ حُلْوٌ
اى که ذکرش شیرین است
پروردگارا
یاریمان کن با زدودن تلخی شیرین نمای دنیا از کاممان
قلب هایمان شیرینی ذکرت را بچشند...シ︎
#اللهم_الرزقناشهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#طرح_قربانی سلام دوستان عزیزم ✋😍 جمعه ۲۶ دی اول ماه جمادی الثانی هست 💥#صدقه و #قربانی اول ماه
#گزارش_لحظه_ای 🌷
خداروشکر 🤲
ماشالله استقبال بیشتر شده👏👏👏
عجله کنید 🏃♀🏃♀🏃♀
تا الان یک میلیون و صد هزار تومن جمع آوری شده 🤗🤗
احسنت به پشتکار و کمک های مومنانه تون👏👏👏👏👏
🆘 مهلت واریز و سهیم شدن در طرح قربانی ، پنجشنبه ۲۵ دی 🆘
اجرکم عندالله🤲
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
اگه قالب های سیلیکونی روداخل فربگذارم خراب نمیشن؟
#پاسخ👇
قالب سیلیکونی استاندارد پشتش درجه حرارتی که میشه تو فر گذاشت رو زده اگر تا اون حرارت بگذارید هیچ مشکلی نداره ولی اگر قالب متفرقه باشه و یا اندازه دما پشتش نباشه بهتره برای دسر استفاده بشه
@sofrebanovanbeheshti
#نکات_پخت_آبگوشت👇
زمان پخت طولانی نمک رو تا حبوبات و گوشت نپختن نزنید وقتی پیاز و گوشت رو گذاشتید برای پخت حتما کف روی گوشت رو بگیرید، دارچین استفاده کنید، میتونید توش از دنبه استفاده کنید هم خوش طعم تر میشه هم چرب تر، از گوشت تازه استفاده کنید😊
از مرزه یاترخون خشک استفاده.کنید
لیمو عمانی روازقبل بجوشونید ویک ساعت اخربندازید توابگوشت
کمی دارچین هم خوشمزش میکنه
@sofrebanovanbeheshti
ضبط-164.m4a
33.45M
#آشپزی_مادرانه
#بانوی_تمدن_ساز
#سبک_زندگی_اسلامی و سلامت
مدرس : خانم #تقوی_راد
💥اصلاح تغذیه جلسه 28
اصلاح سبک زندگی در جهت سلامت
💥معجزه سلامت : هدیه شب معراج
حجامت اصولی 👌
@sofrebanovanbeheshti