#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
من میخوام حلوام رنگ زرد باشه زعفرون هم میریزم ولی بعداز تفت دادن آرد روغن که ریختم قهوه ای میشه؟
#پاسخ👇
رنگ حلوا به تایم تفت دادن آرد بستگی داره.شما زیاد تفت میدین رنگ حلواتون تیره میشه.اگه میخواین روشن باشه وقتی دارید تفت میدید که البته باید باشعله ملایم تفت بدین تاآرد نسوزه وخوشرنگ بشه.موقعی که تفت میدین آرد رو یه قاشق مرباخوری از آرد رو با کمی شربت مخلوط کنید ببینید به چه رنگی درمیاد.ابنجوری میتونید رنگ حلوا رو متوجه بشین.نسکافه ای که شد باید بردارین.وقتی هم روغن رو به آرد اضافه میکنید میتونید کمی تفت بدین تاحلواتون خوشرنگ بشه
حلوا شیر چون آردش نیاز به تفت زیادی نداره خیلی خوشمزه وخوشرنگه
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
این کیک من درحال پخت خوب پف داره میکنه ولی وقتی پخته میشه کلا پفش میخوابه؟
چرا؟
#پاسخ👇
بله قالبتون بزرگه ...من به شخصه کیکهای ساده وشکلاتی وعصرونه و...رو توقالب میان تهی درست میکنم.بیشتر شیفون واسفنجی وشربتی یا کیکهای تخته ای رو توقالبهای تخت وساده درست میکنم.چون این قالبها زمان بیشتری برای پخت لازم دارن وکیک که توفر میمونه آب ورطوبت خودشو کم کم از دست میده وخشک میشه ورو طعم ومزش اثر میگذاره.ولی تو قالبای میان تهی تایم کمتری میبره وکیک نرمتری.حتی کیکهای شیفون واسفنجی رو اگه تودوتاقالب هم اندازه ولی باارتفاع کم مثلا دوتاقالب ۲۰باارتفاع ۵درست کرد نتیجه مطلوبتری داره.زحمت برش کیک هم کمتره
درمورد زمان که همیشه گفتیم ..حتما همون ۴۵ دقیقه دستور نباید باشه.برای هر فری دما فرق میکنه.ممکنه یه کیک ۴۵دقیقه بپزه ولی همون کیک برای یه نفر دیگه ۱ساعت شایدم بیشتر پس باید چک کنید که بعد یه بار پخت دستتون میاد
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
خرید بسته ارزاق ویژه ماه مبارک رمضان ┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄ 🔰امام جعفر صادق (علیه لسلام) فرمود: برآوردن
#گزارش_لحظه_ای
تا الان ۴۰۰ تومن جمع آوری شده
که متاسفانه رقم کمی هست نسبت به گرونی های الان😔😔
ولی ما امیدواریم به لطف خدا و حمایت شما عزیزان
ان شاءالله امسال هم بتونیم مثل سالهای گذشته ماه رمضان برای خانواده های نیازمند بسته ارزاق ببریم 🤲😘
کماکان منتظر کمک های نقدی شما عزیزان هستیم ولو اندک🌷🌷🌷
ممنون از همراهی و همکاری همیشگی تون 🌷🌷🌷