۷ تیر ۱۴۰۰
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
۷ تیر ۱۴۰۰
#ایده 👇
حلوای سه آرد
نون میکادو رو با کاتر قالب زدم(نگران نباشید نون خورد یا شکسته نمیشه)فقط باید روی سطح میز انجام بدید تازیر کار محکم باشه.حلوا رو توقیف که قبلا ماسوره گذاشتم ریختم وروی نون رو ماسوره زدم ویه دونه نون دیگه قرار دادم..وکمی بادست فشار دادم.
اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
🤲🤲🤲🤲
با دستور زیر .فقط این دفعه با یک ونیم پیمانه آب وگلاب شربتشو درست کردم
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/30821
#حلوا_سه_آرد
۷ تیر ۱۴۰۰
#سوال👇
موقع بن ماری کردن شکلات تخته ای،اندازه شکلات وروغن بایدچقدرباشه؟
#پاسخ👇
به نوع شکلاتتون بستگی داره شکلاتهای خوب با ۱قاشق مرباخوری روغن روون میشن
شما قطره قطره اضافه کن هر وقت دیدید روان شده دیگه روغن نریزید
@sofrebanovanbeheshti
۷ تیر ۱۴۰۰
#سوال👇
من هر سری کیک شیفون درست میکنم به ارتفاع دلخواهم نمیرسه.یعنی میخوام تا لبه های قالبم پف کنه.(چهار تخم مرغی.قالب 20.ارتفاع 9 )
همه ی نکاتم رعایت میکنم.علتش چیه؟
#پاسخ👇
سلام عزیز جان شیفون ۴ تخم مرغی هم درست کنید با رعایت نکات کیکتون لب به لب میشه فقط باید نکات رو رعایت کنید
۱تخم مرغ از یخچال در اوردید باید زرده و سفیده رو جدا کنید چون تا تخم مرغ سرد هست راحت تر جدا میشه ولی اگر بزارید تو دمای محیط نیم ساعت بعد بخواید جدا کنید امکان داره زرده مخلوط بشه و اگر حتی یه ذره هم زرده با سفیده قاطی بشه سفیده خوب فرم نمیگیره
ونکته بعد این که سفیده و مقدار شکری که باید باهاش هم بخوره باید کامل پفکی بشه شبیه خامه فرم گرفته زمانش بستگی به قدرت همزن داره ممکنه با همزنی ۱۰ دقیقه طول بکشه با یه همزن قوی تر ۵ دقیقه پس تا سفیده حالت پفکی و سفت نگرفته باید هم بخوره بعد بزارید یخچال
۲)اصلا نباید فکر کنید زدن زرده مهم نیست اتفاقا برای پف کیک فرم گرفتن هر دو مهم هست زرده رو هم کامل با شکر میزنید تا حجمش ۲برابر بشه و کامل پوک و پفکی بشه
۳)بکینگتون مارک شناخته شده باشه و خوب
اردو بکینگو که مخلوط کردید ۲ دقیقه فقط با دست یا همزن همش بزنید تا ذرات بکینگ تو کل ارد پخش بشه و بعد حتما۳بار الک کنید حتما
۴)بعد از این که ارد با زرده مخلوط کردید فولد کنید هم نزنید یعنی با لیسک موادو از زیر بیارید رو و از رو ببرید زیر
همچنین موقع مخلوط کردن سفیده اصلا هم نزنید
یه نکته در مورد سفیده
سفیده رو اگر بیش از اندازه هم هم بزنید خیلی سفت میشه و مخلوط کردنش با ارد نیاز به هم زدن زیاد داره که باعث میشه پف کیک بخوابه
۵)حتما فر از قبل گرم شده باشه نباید زمان زیادی از قبل فرو گرم کنید چون دمای زیاد داخل فر باعث شک کیک و پف کاذب میشه و بعد از پخت پف کیک از بین میره
۶)تا وقتی مطمین نشدید کیک پخته در فرو باز نکنید
@sofrebanovanbeheshti
۷ تیر ۱۴۰۰
۷ تیر ۱۴۰۰
11.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کاپ_کیک
با مغزی کرمفیل
#کلیپ_تصویری
۷ تیر ۱۴۰۰
۷ تیر ۱۴۰۰
۷ تیر ۱۴۰۰
#دوشنبه_های_شهدایی🕊⃢🌷
🔰 هفته #حقوق_بهشر_آمریکایی
6 تیر= ترور آیت الله خامنه ای
7 تیر= شهادت شهید بهشتی و 72 یار انقلاب
7تیر= بمباران شیمیایی سردشت
11 تیر=ترور آیت الله صدوقی
12 تیر= حمله ناو آمریکا به هواپیمای مسافربری ایران
شادے روح شهدا صــــــــــلوات🌷
@sofrebanovanbeheshti
۷ تیر ۱۴۰۰
۷ تیر ۱۴۰۰
۷ تیر ۱۴۰۰