خانواده متعالی ج٤.mp3
زمان:
حجم:
6.86M
#خانواده_متعالی
#استاد_پناهیان
#جلسه_چهارم(کمحجم)
📝 موضوع:
" 🌸آرامش اولین هدف ازدواج🌸 "
🔈 @Zendegi_Bakhsh
به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇👇
🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
#خانواده_متعالی #استاد_پناهیان #جلسه_سوم(کمحجم) 📝 موضوع: " 💞 برخی اثرات طبیعی ازدواج و موانع آنها
جلسه سوم☝️
ان شاءالله هر هفته یکشنبه صوت های خانواده متعالی رو در کانال قرار میدیم ❤️
التماس دعا 🙏
#بستنی_زمستونی 👇
زمان آماده سازی: ۱ ساعت
سفیده تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ پیمانه
جوهر لیمو یک هشتم قاشق چایخوری
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
پودر ژلاتین ۱ قاشق سوپخوری
آب ۲ قاشق سوپخوری
نان میکادو به میزان لازم
شکلات ذوب شده به میزان لازم
سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد
یک ظرف آب روی حرارت قرار بدید تا به جوش بیاد.
ظرف سفیده رو روی حرارت قرار بدید و کم کم شکر رو که با هاون کمی ریز کردید به سفیده ها افزوده و جوهر لیمو هم اضافه کنید.
اینقدر هم بزنید تا شکر در سفیده حل بشه.
ظرف رو از روی حرارت بردارید.
قبل از برداشتن ظرف از روی حرارت ، ژلاتین رو روی ۲ قاشق آب بپاشید و بگذارید تا حالت اسفنجی بشه و به صورت بن ماری بگذارید تا مایعی شفاف به دست بیاد.
به ظرف سفیده ها که از روی حرارت برداشتید اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا مرنگ ما خنک بشه.
بعد اگر میکادو گرد گرفتید با قاشق یا ماسوره مقداری از مواد رو به صورت مخروط بریزید.
اگر هم از اون ورقه های میکادو گرفتید اونو به اندازه های دلخواه(ترجیحا کوچک و با اضلاع حداکثر ۴ سانت )برش بزنید و مرنگ رو روش بریزید و اجازه بدید تا خوب خنک بشه(میتونید توی یخچال بگذارید)
شکلات رو با مقداری روغن یا کره بگذارید ذوب بشه(به صورت بن ماری) و روی مرنگ ها بریزید.
حالا بستنی ها در یخچال بگذارید تا شکلات ها فرم بگیرند.
این بستنی خیلی خوشمزه تر از بستنی های زمستانی بازاری است، البته باید کمی دقت کنید تا ظاهر زیبایی نیز داشته باشد.
@sofrebanovanbeheshti
#شیره_خرما👇
در ابتدا هسته خرما رو گرفته ، شسته ، ریختم تو قابلمه
توش آب ریختم آب هم یه وجب روی خرما رو بگیره
روی گاز گذاشتم به مدت یک ساعت
بعد از آبکش ردش کردم بعد ریختم تو کیسه
کیسه رو آویزون کردم تا آب اون بریزه تو ظرف
بعد این آب رو به مدت دو تا سه ساعت گذاشتم روی گاز روی شعله متوسط ، بعدش آماده هست ، من دیشب درست کردم تقریبا دو ساعت روی گاز بود خواستم بخوابم خاموش کردم گفتم صبح دوباره روشن میکنم ، ولی سرد که شد دیدم غلظتش خوبه
البته همچین رقیق هم نیست ولی برای شیر خرما درست کردم به خاطر همین نذاشتم غلیظ بشه
خرما هم دو کیلو و نیم بود که این مقدار شیره داد
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_شکلاتی👇
بدون شیر،تخم مرغ و کره
آرد یک ونیم پیمانه
شکر یک پیمانه
پودرکاکائوسه قاشق غذاخوری
جوش شیرین یک قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
سرکه سفیدیک قاشق چایخوری
وانیل یک قاشق چایخوری
روغن مایع پنج قاشق غذاخوری
آب یک پیمانه
مواد رویه:نوتلا یا کرم کاسترد شکلاتی
پودرکاسترد دو قاشق غذاخوری
شکر دوقاشق غذاخوری
پودرکاکائو دوقاشق غذاخوری
شیر دولیوان
همه مواد رویه مخلوط شوندو روی حرارت تا مثل فرنی غلیظ شود
به ترتیب همه مواد کیک باهم مخلوط کرده بعد در قالب چرب و آردپاشی شده میریزیم
فر۱۸۰ درجه
۳۵ دقیقه
بعد از سرد شدن با کرم کاستارد روکش میکنیم
@sofrebanovanbeheshti