#کوکو_سبزی😋
سبزی یه بسته از قبل بود دو تا تخم مرغ و ادویه. یک گوجه
چند تا زیتون کاهو و ذرت دیگه😉
@sofrebanovanbeheshti
#کوکو_پیازچه👇
برای دونفر
نیم کیلوپیازچه راباساقه سبزش ریزخردمیکنیم دوعددتخم مرغ ونمک وزردچوبه وکمی زنجبیل وزعفران مخلوط میکنیم
درتابه روغن داغ میکنیم ومیریزیم
ودرشومیگذاریم تامغز پخت بشه وبعد برش میگردونیم تاسمت دیگرش هم سرخ شه
یک غذای بسیااااار معطر وخوشمزه
@sofrebanovanbeheshti
#سینه_کباب(کباب_مرغ)👇
نصف سینه مرغ با دو عدد پیاز کوچک وی حبه سیر و یک سیب زمینی متوسط رو تو غذاساز میزنیم یا چرخ میکنیم. ادویه هم اضافه میکنیم.
کمی روغن در ماهیتابه ریخته و وقتی داغ شد مثل کوکو مواد رو میریزیم و میگذاریم خودشو که گرفت برش میزنیم و کمی ابجوش بهش اضافه میکنیم و درب رو میبندیم تا کاملا خودشو بگیری و بپزه. بعد کباب هارو پشت و رو کرده و کمی کره پاستوریزه و اب زعفران روش میدیم و میگذاریم ابش خشک شه.
بسیار به صرفه و لذیذ و خوش مزه است☺️
مخصوصا برای مهمانی
@sofrebanovanbeheshti
#کتلت_کدوحلوایی👇
کدوحلوایی( دولیوان) پخته رو با گوشت کوب له کردم
دوتا تخم مرغ وپیاز رنده شده بهش اضافه کردم ومخلوط کردم
چندقطره آبلیمو وزردچوبه نمک فلفل سیاه جعفری وشنبلیله خشک اضافه کردم
درآخر آرد سوخاری دوقاشق بهش اضافه کردم
وبعداز مخلوط کردن تمامی مواد درروغن سرخ کردم .
اولین بار بود درست میکردم وبچه هام خیلی استقبال کردن مخصوصا بچه های من که خیلی بد غذاهستن .
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_کدوحلوایی👇
#کیک_ارگانیک
با دستور مامان علی و فاطمه نازنین
به استثنای شکر
شکر قهوه ای رو با آب به سبک کیک باقلوا (به نسبت دوبرابر مقدار آب 👈شکر) مخلوط کردم و همراه زعفران کمی روی حرارت قرار دادم تا حل بشن و بعد از پخت کیک برشهای مربع شکل زدم و سرتاسر کیک شربت رو با قاشق پخش کردم
@sofrebanovanbeheshti
کیک کدو حلوایی
با دستور مامان علی و فاطمه نازنین
به استثنای شکر
شکر رو با آب به سبک کیک باقلوا (به نسبت دوبرابر مقدار آب 👈شکر) مخلوط کردم و همراه زعفران کمی روی حرارت قرار دادم تا حل بشن و بعد از پخت کیک برشهای مربع شکل زدم و سرتاسر کیک شربت رو با قاشق پخش کردم
@sofrebanovanbeheshti
#میگو_سوخاری👇
میگوی پاک کرده حدود چهارصدگرم
تخم مرغ یک عدد
پودنان باگت یک پیمانه
میگوها رو خوب پاک میکنیم یعنی رگهای سیاهش رو دونه دونه باچاقوجدامیکنیم.
بعد ازشستن پیاز خردشده نمک فلفل و ادویه و کمی روغن و... اضافه کرده و چندساعتی اجازه میدیم مواد به خورد هم برن و مزه دار بشن
حالا پودرنان باگت و نمک و فلفل قرمز و ادویه را مخلوط کرده و یک تخم مرغ کامل که با چنگال هم زده ایم را در ظرفی جداگانه قرار میدهیم
وحالا به ترتیب اول میگوها را دانه دانه داخل تخم مرغ و بعد داخل پودرنان غلتانده و داخل روغن داغ و فراوان سرخ میکنیم
@sofrebanovanbeheshti