❣#سلام_امام_زمانم ❣
🌱ای صبحدم همیشه جاوید بیا
عطر خوش بوستان توحید بیا...
🌱دلها همه بیتاب شد از غیبت عشق
باران شکوفـه های امیـد بیا...
#اللهمعجللولیکالفرج
#مولایمن
بگیر دست گرفتارهای راهت را
مگیر از دلِ دلدادگان، نگاهت را
شکسته ایم در این عصر سخت وانفسا
بیا که با تو ببینیم روز راحت را
دلم گرفته کجایی به هر کسی گفتم...
خبر نداشت نشانی خیمه گاهت را
#العجلمولایغریبم
تعجیل در فرج مولایمان صلوات
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌 شاهکار حاج محمود کریمی برای #عید_غدیر
ها عَلیٌ بَشَرٌ کَیفَ بَشر⁉️
#عید_غدیر
@sofrebanovanbeheshti
مداحی آنلاین - توصیه هایی برای عید غدیر خم - استاد قرائتی.mp3
1.03M
🌸 #عیدآسمانی
♨️توصیه هایی برای عید غدیر خم
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤حجت الاسلام #قرائتی
#عید_غدیر
@sofrebanovanbeheshti
#پویش همگانی #تغییر_پروفایل از امروز
کوچکترین قدم در راه مولا امیرالمؤمنین علیه السلام
#عید_غدیر
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 #قرار_شبانه 💢
﷽
اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِالطّاهِرينَ
وبرای سلامتیمحبوب
اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
دعای منتظراندرعصرغیب
اَللّهُمَّعَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
#اولصبح_سلام_ارباب
صبحم بنامتان
#السلامعلیکیااباعبدﷲالحسین❤️
ســـــلام به خوشگلاے دلبـــــر 😍
حال و احوالتون چطوره؟
بایدم خوب باشید ...😎
ماهم خوشحالیم ..
اخه پس فـــــردا جشن امیـــــر دنیاس 🌱
خوب خوشگل خانم آماده اے که ؟😌
امـــــروز حسابی کار دارے ...
واے بچه شیعه بایدم این روزا سرش شلوغ باشه 😍(واے خدا میمیرم وقتی به خودمون میگم بچه شیعه 😍)
خوب ذوق بسه بریم سراغ کــــــــــــــــــــار 😁
بگو ببینم ...
بسته فرهنگی هاے عید غدیر آماده اس ؟ 🌱
منظورم همون هدیه های کوچولوے نازه 🎁
بچه ها براشون لباس جدید گرفتی دیگه؟ 😌
این عید مهم تر از عید نوروزمونه ها ...حواست باشه ..👚👕👖
وسایل نذرے ات آماده اس ؟
بابا بچه شیعه مگه میشه حتی یک نفرم اطعام نده ؟ 😎🎂🍰🥧🥛🍶🥤
(استیکر شله زرد نداره چرا ایتا؟ 😑)
امروز حسابی قراره خونه رو تزئین کنیما 🎊🎉🎊🎉🎊
خواهشا یه جوری تزیین کن بچه ها حسابشو نرسن 😁
پرچم یاعــــــــــلی ســــردر خونه وصله؟ ☘
مگه میــــــــــشه نباشه ؟ 😍
خوب دیگه چی مونده که نگفتم ؟ 🤔
امروز براے فردا بازی و کاردستی بچه ها حسابی بشین فکر کن ....
قرار نیست یه روز معمولی جشنی داشته باشیم...
قراره یـــــه روز محشــــر داشته باشیم 😍
خوب پرحرفی بسه ✋
وقت عملــــــــــــه😎💪
بزن بریــــــم
آماده اے مومن؟
(قابل توجهتون بگم شیطون این روزها داره ضجه میزنه😩😡 ، مویه میکنه و تو سرش میزنه😎
اماا به ما چه ...ماکار خودمونو میکنیم😁)
حـــــــــــــــــــی علی خیر العمل 🏃
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
25.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سرود نسل حیدر
کاری از رهپویان حرم
#عید_غدیر
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
مخلوط ژلاتین و آب بن ماری کردم، باید بگذارم سرد بشه بعد به شیر سرد اضافه کنم ، یا همینجوری داغ میشه میشه اضافه کرد؟
#پاسخ👇
نباید بگذارین شیر بجوشه فقط گرم بشه طوری که ژلاتین حل بشه مشکلی پیش نمیاد
سالهاست من برای دسر و ژله استفاده میکنم
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
کل حلب رو یکجا بنماری میکنیم یا هر دفعه برای شیرینی میخوایم این کار رو انجام میدیم؟
#پاسخ👇
بله میتونید بنا به مصرفتون کلشو صاف کنید
یا اینکه به اندازه مصرف زودتر صاف کنید تا تو یخچال کاملا سفت بشه .هر چی بیشتر تو یخچال بمونه کیفیتش هم بیشتر میشه
البته اگه عجله داشتید میتونید بگذارین فریزر تازودتر ببنده ولی مواظب باشید زیاد طول نکشه بهش سر بزنید که بستگی به سرمای فریزرهم داره
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
میخوام کیک به شکل قلب دربیارم و خامه کشی کنم اماقالب قلب ندارم.
چه راهی هست که به شکل قلب دربیارم؟
#پاسخ👇
میتونید مستطیل بپزید روی یک کاغذ شکل قلب بکشید بعد بگذارید روی کیک برش بدید یا یک کیک مربع بپزید یک کیک دایره، دایره رو از وسط برش بزنید دو طرف ضلعها بگذارید، مثل شکل بالا😃😉
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دکتر_علی_تقوی
🔵 #غدیر فراموش شد،چون صد و ده هزار نفر،فقط «تماشاچی» بودند
🔴لطفا تماشاچی نباشید
🔵«امر به معروف و نهی از منکر» کنید.وگرنه انقلاب اسلامی هم مثل غدیر فراموش خواهد شد
#بی_تفاوت_نباشیم
#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
#عید_غدیر
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
#ته_انداز_مرغ
واسه نیم کیلو برنج دوتا پیاز متوسط را ریز خرد وتوی چند قاشق روغن تفت دهید تاسبک بشه بعد مرغ که بهتره ران باشه وبا پوست، را هم تفت بدهید بعد زردچوبه وفلفل سیاه ونمک زده بعداب یه لیموی تازه، مراقب باشید اضافه بیشتر نریزید که ترشی غالب بشه بعد درب تابه را بذارید با حرارت کم تا مرغ حسابی مزه دار بشه، حدود 15دقیقه کافیه
برنج را کمی دانه تر آبکش کنید و کف قابلمه روغن وزعفران بریزید، حتما قابلمه نچسب باشه. مرغ را از سمت پوست توی قابلمه بذارید و روشون برنج بریزید کمی با پشت کفگیر فشرده کنید ودم کنید واگر دوست داشتید قالبی برگردونید نگران نباشین، دسته های قابلمه هم داغ نمی شه که دستتونو بسوزونه 👍هر چی از خوشمزه گی وعطر این غذا بگم کمه تا خودتان امتحان کنید 😋🤗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
👩🍳#کنسرو_ذرت🌽
ذرت ها رو داخل قابلمه آب بذارید به همراه شکر تا بپزه(برای هر دونه بلال یا ذرت 2 تا ق غذاخوری سرخالی شکر بریزید)، حدود 1تا 1ساعت و نیم بذارید تا بپزه، بعد از پخت از داخل قابلمه خارج کنید و دونه کنید، اول یک ردیف رو دربیارید دیگه بقیه اش آسون میشه، بصورت ردیفی با چاقو ببرید، چاقوتون آره ای باشه بهتره، (اگه دونه ها بهم چسبیده با دست جداشون کنید) بعد از دون کردن دوباره داخل همون آبی که باهاش پختید بریزید و درش رو بذارید و با حرارت بالا بذارید 5دقیقه دیگه بجوشه، بعد از روی حرارت بردارید و همینطور داغ داخل شیشه بریزید و درش رو ببندید، بعد از سرد شدن دورش رو با چسب نواری پهن دورگیری کنید(دو دور بپیچید تا هوا نکشه)، میتونید هم به همین صورت داخل نایلون بریزید و داخل فریزر بذارید.
بلال ها و ذرت هاتون حتما از نوع مکزیکی باشه، چون با شیر بلال خوب درنمیاد.
نمک اصلا نزنید چون باعث سفت شدن بلال ها میشه.