4.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#محرم
❤️ تو خونه تون هیئت گرفتی یا هیئت رفتی با این نیت برو....🖤
#استاد_پناهیان
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
منظور از وانیل شکری چیه؟
#پاسخ👇
سلام وانیل شکری همون وانیل اصلی هست
برای اینکه مقدار خالصی ش و کم کنن شکر میزنن
چون وانیل خیلی تلخه واگه حواسمون نباشه کیک و شیرینی و تلخ میکنه و فرقشم همین شکرش هست .وبرای کیک وشیرینی و مربا وکرمها استفاده میشه
البته بعضی لوازم قنادی ها وانیل خالص دارند
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
یکم تو گروه غذاهای سنتی و ایرانی هم بزارید ما فقط کیکهاتونو میبینیم دهنمون آب میفته چون هیچ کدوم از وسایل کیک رو هم متأسفانه تو خونه ندارم
#پاسخ👇
در کانال👇
غذای_محلی
غذای_نونی
غذای_بدون_گوشت
غذای_ملل
غذای_ابداعی
و....رو سرچبفرمایید کلیدستور براتونمیاره
کیک چون تخصصی تر هست دوستان بیشتر تو گروه قرار میدن تا همه استفاده کنن که با توجه به گرونی کیک همه بتونن تو مراسمات تو خونه کیک درست کنن و به صرفه باشه✌️
و واقعا هم به صرفه میشه👌
در مورد اینکه وسایل کیک ندارید در کانال کیک بدون تخم مرغ و شیر هم داریم لینک رو براتون میفرستم👇
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/42629
میتونید درست کنید و بوی کیک در منزل راه بیندازید و لذت ببرید😌
فقط کمی همت و اراده و عشق هم حتما چاشنی کارتون کنید
پس پاشید یه یاعلی بگید 💪 و دست به کار بشید ✌️
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
من برای اولین بار می خوام یه شیرینی با فر درست کنم .
کدوم شیرینی بهتره ؟و دستورش چیه؟
#پاسخ👇
دستور شیرینی ها تو کانال هست بانو ولی به نظر من برای اولین بار #شیرینی_نعلی با روغن مایع رو امتحان کنید 👇
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/19970
چون زیاد قلق نداره😊
@sofrebanovanbeheshti
#معرفی_کتاب🌱⃢📖
✅ با هدف آشنایی نوجوانان از زنان صدر اسلام؛
📌 کتاب «مادر عشق» روایت داستانی از زندگی حضرت ام البنین (س)، مادر حضرت عباس (ع) است که با هدف آشنایی #نوجوانان از زنان صدر اسلام و الگوبرداری از زندگی آنان از طرف انتشارات مدرسه منتشر و روانه بازار نشر شده است.
@sofrebanovanbeheshti
10.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
#ترشی_لوبیا_سبز😋
لوبیا سبز ۱ کیلو
سرکه سفید ۴ لیوان
اب ۲ لیوان
نمک ۱/۵قاشق غذاخوری
سیر ۶ حبه
فلفل قرمز ۲عدد
ترخون و مرزه ۱ دسته کوچک
طرز تهیه:ابتدا لوبیارو میشوریم و داخل ابکش میریزیم تا اب اضافیش بره و رو یه پارچه پهن میکنیم تا کاملا خشک بشه
حالا سر و تا لوبیا رو با کارد جدا میکنیم و در ادامه قابلمه رو گاز میزاریم و ۴ لیوان سرکه و ۲ لیوان اب داخل قابلمه ریخته و وقتی کمی گرم شد نمک اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حل بشه،سپس لوبیا سبز رو اضافه کرده و درب قابلمه رو میزاریم تا رنگ لوبیا تغییر کنه
توجه داشته باشین که در تمام مراحل باید حرارت زیر قابلمه ملایم باشه تا ترکیب سرکه و آب تبخیر نشه. پس از اینکه رنگ لوبیا سبز تغییر کرد، اجازه می دیم به مدت ۱۰ دقیقه دیگه تو قابلمه بمونه تا کمی پخته بشه.
پس از گذشت این زمان لوبیا سبز را از قابلمه خارج می کنیم و میزاریم کنار تا خنک بشه
در ادامه یک شیشه مناسب را به خوبی می شوییم و با یک دستمال تمیز به طور کامل خشک می کنیم.
و مرزه و ترخون و به همراه سیر و فلفل و لوبیا سبز در شیشه میچینیم
در نهایت ترکیب سرکه و آب درون قابلمه را روی لوبیاها می ریزیم، سپس درب شیشه را محکم می بندیم به صورتی که هیچ گونه هوایی وارد شیشه نشه
توجه کنید که ترکیب سرکه و آب باید حدود یک بند انگشت بالاتر از سطح مواد باشد.
شیشه ترشی را در یک جای خشک و خنک قرار می دهیم تا ترشی آماده شوند. پس از گذشت ۷ تا ۱۰ روز ترشی آماده مصرف است.
خیلی عالیه حتما درست کنین😋
8.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#طب اسلامی
👌رادیاتور بدن
✅از دکتر یوسفی سوال کردیم اعضایی که وقتی دچار مشکل می شوند ، علائم خود را در پا نشان می دهند کدام اعضا هستند که آقای دکتر در این پست به ما معرفی می کنند.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺