eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
⚠️ مصرف ترکیب شیر با #موز (و سایر میوه ها)ممنوع❌❌ #چون باعث اختلال در هضم شده و فضولاتی را در بدن ایجاد می کند ✅ شیر را با #خرما، #دارچین یا #عسل بخورید تا خاصیت واقعی را جذب بدنتان کنید 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 آرد سفيد 3/2 پیمانه( بیشتر از نصف لیوان)  آب 3/2 پیمانه(بیشتر از نصف لیوان)  تخم مرغ 1 عدد. کره یک ق غذاخوری نمک 1ق چایخوری بکینگ پودر نصف ق چایخوری فلفل سیاه یک‌ق چایخوری آویشن نصف ق چ‌ایخوری پودر سیر یک ق چایخوری سیب زمینی کوچک 2 عدد معادل 170g منظور از لیوان همون لیوان دسته دار فرانسوی هست. طرز تهیه : سیب زمینی رو آبپز کرده و داغ حسابی بکوبید تا صاف و یکدست شه) آب و کره و یکم زرد چوبه رو روی حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بیان بعد همه آرد رو یک مرتبه میریزیم تو قابلمه و هم میزنیم تا خمیر منسجم شه و مثل توپ وسط ظرف جمع شه و دیگه نشه با قاشق هم زد خمیر كه كمي از حرارت افتاد را داخل ظرفی میریزیم و تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا تخم مرغ به خورد خمیر بره بعد بکینگ پودر ، نمک و سیب زمینی و ادویه ها رو اضافه میکنیم و خوب ورز بدین و حسابی با دست ورز بدید تا یک خمیر یکدست درست شه و اثری از گلوله های آرد و یا سیب زمینی باقی نمونه . مواد رو داخل قیف با ماسوره کنگره دار میریزیم و از مواد به اندازه سه تا چهار سانت با قیچی چرب شده میبریم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم. من قیف پارچه ای استفاده کردم . اجازه بدید حسابی سرخ شه و بعد با سس کچاپ میل کنید . @sofrebanovanbeheshti
#تزیین_پنکیک
#تزیین_کیک_کشک_بادمجان
#تزیین_کیک_کشک_بادمجان
#تزیین_کوکو_سیب_زمینی
#تزیین_الویه_برای_جشن
👇 ۱۵۰ گرم پودر قند الک شده یک عدد سفیده تخم مرغ و ۱/۸ ق چایخوری پودر تار تار همه رو باهم مخلوط میکنین و ده دقیقه با همزن میزنین و بلافاصله داخل قیف ریخته یا دستمال مرطوب روش رو میپوشونین که ب این آیسینگ مدیوم یا متوسط میگن @sofrebanovanbeheshti
#بیسکویت_با_تزیین_رویال_آیسینگ
#بیسکویت_با_تزیین_رویال_آیسینگ
#حکاکی_هندوانه
#حکاکی_سبزیجات
👇 ۶تخم مرغ ۲پیمانه ارد قنادی ( توضیح میدم) یک پیمانه شکر ۳/۴پ روغن ۳/۴پ شیر بکینگ ۲ ق چایخوری وانیل نصف ق چایخوری نمک میوه ۱ پنس قبل از شروع هر کاری اول فر روشن میکنیم بعد تخم مرغها رو از یخچال بیرون میاریم زرده وسفید رو جدا میکنیم و میگذاریم تا نیم ساعت تو دمای اشپزخونه بمونه بعد از نیم ساعت اول سفیده رو میزنیم کمی که زدیم نصف شکر دستور روقاشق قاشق اضافه میکنیم تا خوب سفت بشه از ظرف که برمیگردونیم نریزه والبته بیش از حد هم نباید زده بشه میگذاریم یخچال وشروع به زدن زرده میکنیم زرده ونصف دیگه شکر و وانیل رو باهم مخلوط میکنیم ومیزنیم تا زرده سفید بشه وروبانی شکل وچند برابر بشه زدن زرده هم به اندازه سفیده مهم هست بعد روغن وشیر رو اضافه میکنیم وکمی هم میزنیم زیاد نه که پف زرده از بین بره بعد آرد قنادی رو در سه مرحله اضافه میکنیم در همزدن باید خیلی مواظب بود تا فقط آرد مخلوط بشه زیاد هم نخوره وبعد سفیده رو هم درسه مرحله اضافه کرده وهم میزنیم البته به شکل زیر ورو یعنی لیسک رو از زیر میاریم بالا وهم میزنیم فقط در حدی که سفیده مخلوط بشه بعد بدون اینکه به ظرف ضربه بخوره برمیگردونیم توی قالبی که از قبل کاغذ روغنی انداختیم وبه هیچ وجه چرب نمیکنیم توی فر ۱۸۰ وبه مدت تقریبا ۴۵ دقیقه واما آرد قنادی از هر لیوان آردمون ۱ ق غذاخوری برمیداریم به جاش نشاسته ذرت میریزیم یعنی اینجا ۲تا لیوان ارد داریم ۲تاقاشق ازش برمیداریم بجاش ۲ ق نشاسته ذرت میزنیم ونمک وبکینگ هم اضافه میکنیم و۵ دقیقه با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم و۳بار الک میکنیم نشاسته ذرت باعث پوک تر شدن وخوش طعم شدن کیک میشه توی همه دستورات کیک ها میتونید این رو جایگزین کنید تا کیک بافت بهتری داشته باشه @sofrebanovanbeheshti
سفیده به همراه نیمی از شکرباید در این حد زده بشه @sofrebanovanbeheshti
زرده همراه نیمی از شکر و وانیل در حدی میزنیم که سفید رنگ بشه وروبانی @sofrebanovanbeheshti
شیر وروغن رو در این مرحله به زرده اضافه میکنیم @sofrebanovanbeheshti
وبعد ارد الک شده رو در سه نوبت اضافه میکنیم ودرحد هم خوردن مخلوط میکنیم نباید زیاد هم زد که پف زرده بخوابه @sofrebanovanbeheshti
بعد سفیده رو از یخچال در میاریم ودرسه مرحله به مواد اضافه میکنیم وبه صورت زیر ورو هم میزنیم نباید زیاد هم بخوره @sofrebanovanbeheshti