#سیب_زمینی_بامیه_ای👇
آرد سفيد 3/2 پیمانه( بیشتر از نصف لیوان)
آب 3/2 پیمانه(بیشتر از نصف لیوان)
تخم مرغ 1 عدد.
کره یک ق غذاخوری
نمک 1ق چایخوری
بکینگ پودر نصف ق چایخوری
فلفل سیاه یکق چایخوری
آویشن نصف ق چایخوری
پودر سیر یک ق چایخوری
سیب زمینی کوچک 2 عدد معادل 170g
منظور از لیوان همون لیوان دسته دار فرانسوی هست.
طرز تهیه :
سیب زمینی رو آبپز کرده و داغ حسابی بکوبید تا صاف و یکدست شه)
آب و کره و یکم زرد چوبه رو روی حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بیان بعد همه آرد رو یک مرتبه میریزیم تو قابلمه و هم میزنیم تا خمیر منسجم شه و مثل توپ وسط ظرف جمع شه و دیگه نشه با قاشق هم زد
خمیر كه كمي از حرارت افتاد را داخل ظرفی میریزیم و تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا تخم مرغ به خورد خمیر بره
بعد بکینگ پودر ، نمک و سیب زمینی و ادویه ها رو اضافه میکنیم و خوب ورز بدین و حسابی با دست ورز بدید تا یک خمیر یکدست درست شه و اثری از گلوله های آرد و یا سیب زمینی باقی نمونه .
مواد رو داخل قیف با ماسوره کنگره دار میریزیم و از مواد به اندازه سه تا چهار سانت با قیچی چرب شده میبریم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.
من قیف پارچه ای استفاده کردم .
اجازه بدید حسابی سرخ شه و بعد با سس کچاپ میل کنید .
@sofrebanovanbeheshti
#بیسکویت_با_تزیین_رویال_آیسینگ👇
#آیسینگ_برای_تزیین_کوکی
۱۵۰ گرم پودر قند الک شده یک عدد سفیده تخم مرغ و ۱/۸ ق چایخوری پودر تار تار
همه رو باهم مخلوط میکنین و ده دقیقه با همزن میزنین و بلافاصله داخل قیف ریخته یا دستمال مرطوب روش رو میپوشونین که ب این آیسینگ مدیوم یا متوسط میگن
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_اسفنجی👇
۶تخم مرغ
۲پیمانه ارد قنادی ( توضیح میدم)
یک پیمانه شکر
۳/۴پ روغن
۳/۴پ شیر
بکینگ ۲ ق چایخوری
وانیل نصف ق چایخوری
نمک میوه ۱ پنس
قبل از شروع هر کاری اول فر روشن میکنیم بعد تخم مرغها رو از یخچال بیرون میاریم زرده وسفید رو جدا میکنیم و میگذاریم تا نیم ساعت تو دمای اشپزخونه بمونه
بعد از نیم ساعت اول سفیده رو میزنیم کمی که زدیم نصف شکر دستور روقاشق قاشق اضافه میکنیم تا خوب سفت بشه از ظرف که برمیگردونیم نریزه والبته بیش از حد هم نباید زده بشه میگذاریم یخچال
وشروع به زدن زرده میکنیم زرده ونصف دیگه شکر و وانیل رو باهم مخلوط میکنیم ومیزنیم تا زرده سفید بشه وروبانی شکل وچند برابر بشه زدن زرده هم به اندازه سفیده مهم هست
بعد روغن وشیر رو اضافه میکنیم وکمی هم میزنیم زیاد نه که پف زرده از بین بره
بعد آرد قنادی رو در سه مرحله اضافه میکنیم در همزدن باید خیلی مواظب بود تا فقط آرد مخلوط بشه زیاد هم نخوره
وبعد سفیده رو هم درسه مرحله اضافه کرده وهم میزنیم البته به شکل زیر ورو یعنی لیسک رو از زیر میاریم بالا وهم میزنیم فقط در حدی که سفیده مخلوط بشه
بعد بدون اینکه به ظرف ضربه بخوره برمیگردونیم توی قالبی که از قبل کاغذ روغنی انداختیم وبه هیچ وجه چرب نمیکنیم توی فر ۱۸۰ وبه مدت تقریبا ۴۵ دقیقه
واما آرد قنادی از هر لیوان آردمون ۱ ق غذاخوری برمیداریم به جاش نشاسته ذرت میریزیم یعنی اینجا ۲تا لیوان ارد داریم ۲تاقاشق ازش برمیداریم بجاش ۲ ق نشاسته ذرت میزنیم ونمک وبکینگ هم اضافه میکنیم و۵ دقیقه با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم و۳بار الک میکنیم
نشاسته ذرت باعث پوک تر شدن وخوش طعم شدن کیک میشه توی همه دستورات کیک ها میتونید این رو جایگزین کنید تا کیک بافت بهتری داشته باشه
@sofrebanovanbeheshti
#مرغ_اناری👇
سینه مرغ خام نگینی شده ۱عدد/
پیاز خام نگینی شده۲تا۳عدد/
رب انار۳تاقاشق غذاخوری/
نمک،فلفل،زردچوبه/
خیلی کم آب/
روغن ۱تا۲قاشق غذاخوری/
درقابلمه روغن،پیاز،مرغ ،نمک،فلفل ،زردچوبه ریخته باحرارت کم گذاشته تا خود پیاز آب بیندازد وپخته شودوآبش کشیده شود
کمی تفت داده به آن رب اضافه کرده تفت داده وکمی آب ریخته تا مواد پخته شود وبه روغن بیفتدو آبش کشیده شود
میتوان به جای مرغ از گوشت گوسفندی خرد شده به همراه کمی دنبه ریز شده استفاده کرد.
طعمش معرکه است😘😘
@sofrebanovanbeheshti