6.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨نماهنگ سرود «راه بهشت»
🔹نماهنگ سرود «راه بهشت» به مناسبت #اربعین حسینی با صدای محمدحسین پویانفر و گروه سرود نورالشهدا به همت خبرگزاری تسنیم تولید و منتشر شد.
@sofrebanovanbeheshti
#از_سری_آموزشهای_آنلاین #نوجوانان
#برشتوک_کاکائویی
آموزش خانم آذریان عزیز ۱۵شهریور ۱۴۰۱
ســـــلام مھربون ترین هاے دنیا😍
خانوم هایی 🧕👩🍳ڪہ یه لبخندشون مےارزه بہ همه قشنگےهاے آفرینش ...♥️
یک سلام مخصوص و پرانرررررررژییی💪💪🤩 به اون دسته از گل دخترایی👱♀👩 که از همینحالا دنبال کدبانوشدن هستن😍😌👏👏
خب چه خبره امروز 🧐
میخوایم یک خوشمزهجانی درست کنیم که هرکی بخوره عااااااااشقش میشه😋😋😋
بعلههههههههه #برشتوک_کاکائویی🤩😋
که براحتی و با هزینه کم درست میشه
و اماموادلازم📝
آردِگندم 2پیمانه لیوان دسته دار
آردِنخودچی 1پیمانه
پوردِقند1پیمانه
کره یا روغن جامد چشمی هست برای این میزان دوسوم لیوان
پودرِهل یک قاشق مرباخوری
@sofrebanovanbeheshti
خب حالا بریم سراغ #آموزش😍🤩
#مرحله_اول
آرد گندم را در ماهیتابه مناسب که برای
من (چدن)بود ریخته و روی شعله ملایم قرار میدهیم
آرد رو هر چند دقیقه هم میزنیم و میزاریم خوب تفت بخوره👌
وقتی شعله ملایم هست شما میتونید به کارهای دیگه هم برسید😉
چهل دقیقه تا یک ساعت زمان مطلوب هست
ولی اگر عجله دارید بیست دقیقه هم خوبه
اما باشعله بیشتر و بالا سرش میمونید تا آرد نسوزه
#نکته
آرد زود میسوزد
@sofrebanovanbeheshti
#مرحله_دوم(۱)
وقتی آرد به این رنگ رسید
گوله گوله هم میشه😄
نگران نباشید😌
حالا نوبت آرد نخودچی هست
آرد نخودچی اضافه میکنید و ۱۰دقیقه تفت میدید
باید بمونید بالا سرش چون میسوزه
بعدش الک میکنیم که نرم ولطیف بشه👌
شعله رو خاموش میکنیم ویک پارچه روزمین پهن میکنیم ماهیتابه رو میزاریم روش
و میشینیم😄
بقیه مواد بیارید کنار دستتون
@sofrebanovanbeheshti
#مرحله_دوم (۲)
همونجوری ک میبینید الک شد و خیلی نرم ولطیف درخدمت شما😍😌
@sofrebanovanbeheshti
#مرحله_سوم
حالا نوبت کره هست
کره رو همونطورکه آرد داغ هست میریزیم تا آب بشه
من آرد ریختم تو ظرف دیگه تا خوب بتونم هم بزنم وکثیف کاری نشه😉
حالا خوب هم میزنیم
@sofrebanovanbeheshti
#مرحله_چهارم
حالا نوبت پودرقند هست
پودرقند رو که از قبل الک کردیم میریزم
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرحله_پنجم(۱)
پودرهل رو میریزیم شروع به چنگ زدن😅
بادست میکنیم یخرده گرم هست ولی خب قابل تحمله
خوب بادست آرد با کره و پودرقند وپودرهل مخلوط میکنیم تا به این حالت دربیاد
مثل ماسه آب خورده
@sofrebanovanbeheshti
#مرحله_ششم
حالا آرد رو به دوقسمت تقسیم میکنیم
وب یک قسمت پودرکاکائو میزنیم
ترجیحا پودر الک کنید
من اینجا یک قاشق دیگه پودر قند هم میریزم تا بخاطر کاکائو شیرینیش میزون بشه
@sofrebanovanbeheshti