eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.1هزار عکس
4.8هزار ویدیو
189 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
👇 مقداری زیتون دارم چطوری تلخیش بگیرم و زیتون شور درست کنم؟ 👇 من همه رو چاقو زدم ریختم تو دبه ابم‌ریختم روش گذاشتم تو حیاط زیر تخت تا ۴۰ روز روزی دوبار ابشو عوض کردم‌ بعد که تلخیش رفت روشون اب غوره ریختم با سنگ نمک .روشونوم‌روغن مایه بعد درشو بستم‌گذاشتم زیرتخت بعد از چن روز استفاده کردیم سنگ نمک بخاطر اینکه زیتون نرم و لَر نشه روغنم بخاطر این بود که هوا توش نره @sofrebanovanbeheshti
👇 میشه در خمیر جادویی یا کیک از روغن نیمه جامد استفاده کرد؟ 👇 خمیر جادویی فکر میکنم بتونید بریزید منتها حتما روی بافت تاثیر میذاره تو کیکیهایی هم کره داره میتونید از روغن نیمه جامد صاف شده استفاده کنید @sofrebanovanbeheshti
👇 من یه لیوان شیره انگور دارم قندک زده بنظرتون خراب شده؟؟ اگه نه چیکارش کنم؟ 👇 اگر ترش نشده خراب نشده باهاش کیک شیره خرما درست کنید دستورش تو کانال هست معمولا زیر شیره انگور مینده و قندی میشه روش خوبه تو اون دستور در کنار شیره اب جوش هم هست که باید با شیره مخلوط کنیداینکارو بکنید اون حالت قندیش ازبین میره. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🎞📽 *سلام بچه‌های ایران* 👋🏻 . (شما دعوتید به شاد ترین هم‌نشینی کودکان ایران )😃 اولین دوره فیلم بازی شروع شده ،پس جانمونی..🚶 . . میدونستید که از امروز یعنی ۱۶ آبان ماه به مدت ۴ روز قراره که همه‌ی شخصیت های داخل سینما فلسطین باشن پس نمیشه از این فیلم بازی به راحتی گذشت قراره که بازی های رومیزی، تئاتر تعاملی، نمایش عروسکی، کارگاه های ساخت اسباب بازی، کارگاه نقاشی و ... هم داشته باشیم خلاصه بگم: فیلم می‌بینیم،بازی می‌کنیم،با فیلم بازی می‌کنیم 🥳✌🏻 .. برای حضور در اولین دوره فیلم بازی وارد لینک زیر بشید و بلیط تهیه کنید:👇 https://gisheh7.ir/cinema/1055 . . پس عجله کنید که جا نمونید🏃‍♀🏃‍♀   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 اگر ماسوره نداری با این روش ماسوره درست کن😉 البته پیشنهاد ما اینه اگر به کیک و شیرینی و تزیین حلوا علاقه دارید، حتما یه ماسوره 2D از لوازم قنادی ها بگیرید چون خیلی پرکاربرده 😁😘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🕊⃢🌷 میدونین.. مشکلِ‌مااینھ‌کہ.. جدی‌گرفتیم‌زندگیِ‌دنیاییمونو..🌍 وشوخی‌گرفتیم‌زندگیِ‌ابدیمونو :) کاش‌قبل‌ازاینکه‌بیدارمون‌کنن‌بیدارشیم..!✨ نفری یه "الهی به رقیه" بگید به نیت استجابت دعای همه انشاءالله..🍃 شادی روح شهدا صــــــــــ🌷ــــــــــلوات     @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کلوچه رژیمی 🥕🍪🍪🥕 🔸مواد لازم: هویج رنده شده ۳ پیمانه/آرد سبوس‌دار ۲ پیمانه/شکر قهوه‌ای ۱/۴ پیمانه/عسل ۱/۲ پیمانه/تخم مرغ ۱عدد/کره ۱ قاشق غذاخوری/گردو خرد شده ۳/۴ پیمانه/پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری/پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چایخوری 🔹طرز تهیه: ابتدا عسل، شکر و کره را با هم مخلوط کنید و با همزن هم بزنید. سپس تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. هویج‌ها را به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با مواد مخلوط شود. داخل یک ظرف آرد، پودر زنجبیل و پودر دارچین را الک کرده، سپس این مواد را با تخم مرغ و کره مخلوط کنید. گردوی خرد شده را اضافه کنید و مواد را هم بزنید. کف سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و به اندازه یک قاشق غذاخوری از مواد بردارید و درون سینی فر با فاصله از هم بریزید. سپس سینی را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۲ دقیقه بگذارید تا کلوچه‌ها بپزند. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 💢 ﷽ اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ‌الطّاهِرينَ وبرای سلامتی‌محبوب اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ‌ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا دعای منتظر‌ان‌درعصرغیب اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ‌اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى‌رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ‌اَعْرِفْ‌حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى حُجَّتَكَ‌فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى‌حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ‌عَنْ‌دينى   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از #قرآن ڪریم💐 🌟 #سوره_محمد ☘ #صفحه_509 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄ صبحم بنامتان ❤️ ســــــــــــــــــــلام بانوان نمونه 😍صبح زیبای سه شنبه تون به نیکی و پر نشاط💚🤩 بانوجان حالِ خوبت را بہ هیچڪس ڪَره نزن ✋ یاد بڪَیر بدونِ نیاز بہ دیڪَران ؛شاد باشی ، بخندے ،😁 و امیدوار باشی ... تـو باید خودت ؛ دلیلِ اتفاقاتِ خوبِ زندڪَی ات باشی ! حال عشق و معنویت تو زندگیتون خــــــــــــــــــــوب به برکت دعای ائمه المعصومین❤️🤲 『اَللَّهُمَّ‌امْلاَءْقَلْبـےحُبّاًلَڪ ..💜'! خداياقلبم‌راازمحبت‌خودت‌پُرکن @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
قزوین 💚 دوعدد نان لواش خشک را خردکردم آب پاشیدم یک پیاله متوسط سبزی خوردن به اندازه لازم پنیر خردشده و گردو خرد شده دومشت ویک عدد خیار نگینی همه مواد راهم زدم ظرف سرو هم دلخواه هست 💜 🦋نکته؛؛ ازشب قبل درست کردم داخل یخچال قرار دادم تامزه ها به خورد هم برود🦋   @sofrebanovanbeheshti
شیر 👈 یک لیتر آرد 👈 ۴ق م پودرکاکائو 👈 ۳ ق غ شکر 👈 یک لیوان شکلات تلخ 👈 ۵۰ گرم کره 👈 یک ق غ آب 👈 یک لیوان 🌴طرزتهیه 🌴 شیرسرد رادرقابلمه ریخته آرد و پودرکاکایو وشکر رااضافه کنید خوب هم زده وقتی شکرحل شد ظرف راروی حرارت کم بگذارید ومدام هم زده تابپزد وقتی شروع به قل زدن کرد شکلات رااضافه کنید وهم بزنید تاباحرارت خودش آب شود کره راافزوده ازروی شعله بردارید🌹 🌴نکته؛ برای اینکه دسرتان صاف ویکدست شود باهمزن یامیکسر بزنید ویک لیوان آب سرد افزوده درظرف بریزید اول اجازه دهید هم دمای اتاق شود سپس دریخچال بگذارید🌴   @sofrebanovanbeheshti
مواد لازم هویج ۵۰۰ گرم شکر ۵۰۰ گرم آب ۲ لیوان گلاب ۲ قاشق غذا خوری آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری خلال پسته در صورت تمایل کمی هل کمی طرز تهیه ۱- هویج ها را پوست بگیرید و رنده کنید سپس درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا هویج ها کمی نرم شده و رنگ آنها تغییر کند.(میتونید هویج پوست بگیرید رو بخار پز بکنيد، بعد رنده کنید، طبق مراحل پیش برید) ۲- شکر ، آبلیمو ، آب ، گلاب و دانه های هل را به هویج اضافه کنید و مخلوط نمائید سپس به مدت 2 ساعت اجازه دهید با حرارت ملایم مربا بپزد و جا بیفتد ؛ مربای هویج را پس از آماده شدن از روی حرارت بردارید و خلال پسته را اضافه کنید سپس بگذارید خنک شود ، پس از سرد شدن مربا را درون شیشه بریزید و داخل یخچال قرار دهید. سایر نکات هیچگاه از قاشقی که خوب تمیز نشده برای هم زدن مربا استفاده نکنید چون موجب میشود مربا زود کپک بزند. مقداری از شربت را در قاشقی بریزید ، اگر شیره پس از خنک شدن سریع از قاشق نریخت یعنی که شربتش قوام آمده است. دلیل کپک زدن مربا : شکر مربا کم باشد ، قوام نیامده باشد ، کاملا پخته نشده باشد. دلیل شکرک زدن مربا : این حالت معمولاً در مرباها و شیره ها دیده می‌شود ، وقتی مربا یا شیره بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی آن کم باشد شکرک می‌زند و برای رفع آن باید در شربت یا مربا کمی آب جوش و مقداری آبلیمو اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند تا شکرک ان از بین برود. من خودم اول هویج رو بخار پز میکنم بعد طبق بقیه مراحل پیش میرم☺️ عشقم بچه هام(صدیق) 😍😍   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1092361984_804174672.mp3
2.68M
🎧 بشنوید👆 🎙 «داستان اولین مرگ بر آمریکا» از بیان در دیدار دانش‌آموزان، در این کلیپ صوتی ✌️   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 من اش رشته درست می کنم کلا همه باهم قهرن اصلا انسجام نداره میشه بگین چطور یه اش خوشمزه ۴نفره درست کنم 👇 معمولا آش رشته‌ بعد از پخت زیرش خاموش بشه و کمی بمونه جا میفته من همیشه آش میپزم اولش بقول شما باهم قهرن ولی نمیذارم رشته له بشه درحدی که نرم شد و بوی خامی آرد گرفته بشه خاموشش میکنم و در دیگ رو نیمه باز می‌گذارم تا جابیفته @sofrebanovanbeheshti
👇 برای رو مال کلوچه و شیرینی ها و نون بجز زرده تخم مرغ و زعفرون چی خوبه که روشون حسابی خوش رنگ بشه تخم مرغ و زعفرون میزنم رنگ خوبی میگیرن ولی بوی بدی میدن بوی تخم مرغ چیکار کنم اینطور نشه میخوام روی کلوچه های نذریم بزنم 👇 من خودم درکنار تخم مرغ یه قاشق شیر اضافه میکنم و یکم هم وانیل میزنم بعضی وقتها زعفران میزنم بعضی وقتا هم نمیزنم. @sofrebanovanbeheshti
👇 لیموترش رو دادیم بیرون آبش رو گرفتن.چکار کنیم که بتونیم لیمو رو با پوره ش نگه داریم،ولی تلخ نشه.الان داره کنی تلخ میشه. 👇 برای این که تلخیش گرفته بشه باید تقریبا تا۲۴ ساعت چندتا هویج بندازید داخلش و بعد صافش کنید میتونید پورشو جدا فریز کنید @sofrebanovanbeheshti
👇 اگر بخواهیم نخود به مقدار زیاد بپزیم آیا اول بار داخل آبجوش بریزیم یا آب سرد ،،،،برای اینکه زودتر پخته بشه 👇 اب جوش بریزی حالت سفتی بخودش میگیره حالا حالا ها نمیپزه داخل قابلمه فلفل سیاه بریزید حبوبات زودتر پخته میشه و باید نمک هم نریزید @sofrebanovanbeheshti
👇 چجوری شابلون میزنید اسم کامل در میاد من چند بار امتحان کردم ولی خوب نشده 👇 شله زرد وقتی یه لایه بست روش شابلونو کمی چرب کنید بزارید و دارچینو بریزید و به ارومی هم بلند کنید چون هم روی شله زرد خنک شده و هم شابلون چرب شده اصلا نمیچسبه احتمالا شله زردتون هنوز رویه نبسته و گرم هست @sofrebanovanbeheshti