eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
👇 میتونید سیب زمینی رو رنده درشت بزنید .یه بار بشوریدش . یکم نمک و زعفران بهش بزنید . داخل قابلمه یکم روغن بریزید داغ که شد سیب زمینی رو بریزید توش و با ته قاشق صافش کنید . زیاد ضخیم نندازید 5 دقیقه بهش فرصت بدید بعد برنج آبکشی شده رو روش بریزید . تنها نکته ای که داره ،کف قابلمتون باید سالم سالم باشه .که راحت برگردونید. وگرنه میچسبه و برنمیگرده 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#لهمجون /لاهماجون/پیتزای ترکی👆👆👆
از قدیم و ندیم همیشه بحث سر این موضوع که پیتزا و پاستا به کدام کشور و فرهنگ تعلق دارد داغ بوده است. حال اینکه چه افتخاری نصیب مبدع آن می شود بماند. اما هرجا و هر کسی که آن را اولین بار تهیه کرده، قطعاً نمی دانسته که این دو غذا در ایتالیا رشد و نشر پیدا می کنند. در این میان ترکها لهمجون یا همان پیتزای ترکی را همچون حلقه گمشده داروین، سرچشمه و حلقه اتصال پیتزا می دانند. با اینکه پیتزا تنوع و طعم های بیشتری دارد، اما هیچ کس نمی تواند از لهمجون تنوری ترکها که گاه تندی اش لبها و زبان را می سوزاند بگذرد. لایه ای از نان برشته که روی آن را گوشت، جعفری، سماق و آب لیموترش پوشانده، یکی از کامل ترین غذاهای خیابانی است . این ترکیب ساده و خوش طعم از آشپزی ترکی را بچشید . مواد لازم برای 4 نفر : آرد سفید 350 گرم روغن مایع 2 قاشق غذاخوری نمک نصف قاشق چای خوری مخمر فوری 1 قاشق چای خوری شکر نصف قاشق چای خوری آب گرم دو سوم پیمانه 150 میلی لیتر مواد لازم برای تاپینگ : روغن مایع 2 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری پیاز متوسط یک عدد، ساطوری سیر 2حبه، رنده شده گوشت چرخ کرده 200 گرم رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری نعنا خشک 1 قاشق چای خوری ( اختیاری ) سماق 2 قاشق چای خوری جعفری ساطوری 2 قاشق غذاخوری لیمو ترش 1 عدد نمک و فلفل به میزان لازم 🌸 روش تهیه : 1-آرد، نمک، مخمر و شکر را در یک کاسه الک کنید و روغن را روی آن بریزید. آب را کم کم اضافه کرده و مایه را به شکل خمیر در آورید.اگر از آرد سه صفر استفاده می کنید، مقدار آب کمتری نیاز دارید. 2- خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده 7-8 دقیقه ورز دهید. سپس آن را یک ساعت در کاسه چرب شده گذاشته و یک دستمال خیس روی آن بندازید. کاسه را جای گرمی بگذارید تا خمیر ور آمده و حجمش دو برابر شود. 3- برای تهیه مایه تاپینگ، روغن را در تابه روی شعلع متوسط داغ کرده و پیاز و سیر را درون آن 5دقیقه تفت دهید تا نرم شود. تابه را کنار بگذارید تا خنک شود. 4- گوشت را داخل یک کاسه ریخته و پیاز و سیر تفت داده شده را با نعناع خشک، سماق، آب لیمو و نمک و فلفل به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. 5- فر را روی 220 درجه سانتی گراد داغ کنید. خمیر را یک دقیقه ورز دهید تا هواگیری شود، سپس آن را 2 قسمت کرده و هر قسمت را با وردنه به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید. 6- خمیرها را داخل بشقاب پیتزای آردپاشی شده یا سینی فر بگذارید. مایه گوشت را روی خمیرها پهن کنید. لهمجون ها را در فر گذاشته و 20دقیقه بپزید تا نان ترد شده و گوشت بریان شود. جعفری ساطوری را روی آن داده و آبلیمو روی آن بریزید و مانند پیتزا سرو کنید. 🌸 نکات: 1-گوشت لهمجون، گوسفندی است. 2-می توانید لهمجون را لوله ای تهیه کنید. برای اینکار لهمجون را 30 تا 40 دقیقه در دمای 175 درجه سانتی گراد بپزید. 3-آرد سنگک انتخاب بهتری از آرد سفید است. 4-اگر به رب فلفل شیرین ترکی دسترسی دارید، به جای رب گوجه فرنگی استفاده کنید. 5-سماق و لیموترش را می توانید در مرحله آخر و پس از آماده شدن لهجمون اضافه میکنیم . 🆔 @sofrebanovanbeheshti
مواد لازم سه عددتخم مرغ، یک لیوان و نصفی شیر، یک لیوان و نصفی شکر، یه لیوان روغن، 4 تا قاشق غذاخوری پودر کاکائو دو لیوان آرد و یک قاشق چای خوری بکینگ پودر نصف قاشق مرباخوری وانیل طرزتهیه شیرو شکر و نصف لیوان روغن و با پودر کاکائو  رو باهم خوب مخلوط میکنیم  بعد تخم مرغ و وانیل رو همراه همزن برقی خوب هم میزنیم که حجیم و تقریبا کشدار شه بعد یه لیوان از سسی  که درست کردیم  و برداریم  میزاریم کنار مابقیش رو  قاطی تخم مرغ میکنیم و هم میزنیم وبعدش  اون نصف لیوان روغن که اضافه  آوند رو قاطیش میکنیم بعد یک قاشق بکینگ پودر و همراه آرد الک میکنیم و طی 4 مرحله اضافه  خمیرمون  میکنیم بعد میریزم  تو قالب و میزاریم  بپزد بعد که پخت با چنگال یا خلال دندون دو کیک رو چندتا سوراخ میکنیم و همونطور  که کیک داغ نصفی از سسمون  رو روش میریزم  بعد چند دقیقه که سس به خوردش  رفت همین  کار و برای اون طرف کیک میکنیم البته اون یه لیوان سس رو میزاریم رو گاز تا داغ بشه که هم اگه روغن بو میده بوش از بین بره هم شکر ای که توش حل نشده آب بشه ولی تا دیدین داره قل میخوره خاموش کنید و بزارید هروقت به دمای محیط رسید اون موقع رو کیک بریزد البته با ۴ قاشق غذاخوری پودر کاکائو کیکتون کاملاً سیاه میشه که من دوست ندارم برای همین به جای ۴ قاشق غذاخوری پودر کاکائو من ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۱قاشق غذاخوری پودر قهوه ۱ قاشق غذاخوری پودر نسکافه ریختم رنگش روشنتر شد تو دمای ۱۷۰ درجه بزارید و با لیسک هم بزنید 🆔 @sofrebanovanbeheshti
دو لیوان شیر شیرین شده و کاکائو (همون دولیوان شیر کاکائو خودمون😊)با کمی گلاب و یک ساشه( دوقاشق غذاخوری سرپر) ژلاتین بن ماری شده قاطی میکنیم روی حرارت میریزیم تو قالب میشه دسر البته اگه دوست داشتید دو نوع دسر داشته باشید میتونید به جای کاکائو زعفران بزنید و جای شکر عسل اون وقت میشه یه دسر دیگه 😉 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#كوكو_سيب_زمينی_مجلسی يك پياز نگيني خرد شده رو تفت دادم قبل از اينكه كاملا سرخ بشه ٢٥٠ گرم گوشت چرخ شده رو اضافه كردم وباهم تفت دادم وبعد حدود ١٠٠ گرم قارچ ريز شده رو به گوشت اضافه كردم وتفت دادم وبعد زردچوبه فلفل سياه دارچين ونمك زدم تفت دادم وبعد سه قاشق غذاخوري جعفري ريز شده اضافه كردم وهمه رو باهم تفت دادم وكنار گذاشتم. ٦عدد سيب زميني متوسط را پختم پوست شو گرفتم ورنده كردم وقتي سرد شد نمك زردچوبه فلفل سياه و پاپريكا يا فلفل قرمز كه من هر دو رو زدم چون غذاي تند رو دوست دارم و كمي ادويه خورشتي كه طعم غليظتري بده زدم ومخلوط كردم بعد ٢عدد تخم مرغ به آن زدم وكاملا مخلوط كردم ويك خمير كه به دست نچسبه درست كردم اگر ديديد كمي شل شده ميتونيد به آن يه قاشق آرد يا آرد نخودچي اضافه كنيد كه من آرد نخودچي زدم. توي يه تابه روغن ريختم (كم نباشه)ومقداري از سيب زمينيها برداشتم كمي وسطش را گود كردم ويك قاشق از گوشت را داخلش گذاشتم و سيب زميني را از اطراف روي هم بردم و طوري كه كاملا گوشت لاي سيب زميني پنهان بود وبعد در روغن سرخش كردم. من با اين مقدار حدود ١٠ عدد كوكوي بزرگ درست كردم. حرارت زير تابه بعد از داغ شدن روغن، بايد كم شود براي زير رو كردن كوكو ها حتما احتياط كنيد اگر قسمتي از كوكو گوشتش معلوم ميشد ميتونيد با كمي از خمير سيب زميني روش رو بپوشونيد. 🆔 @sofrebanovanbeheshti
طرز تهیه #ترشی_انبه ترشی انبه طعمی خاص و عالی دارد. مواد لازم انبه ۴ عدد هویج ٧ عدد فلفل ٢ قاشق چای‌خوری سبزی ترشی ٢٠٠ گرم سیر ١٠ حبه سرکه به مقدار لازم نمک به مقدار لازم طرز تهیه انبه‌ها را پوست گرفته و هسته‌های آن را جدا می‌کنیم. سپس آن‌ها را خردکرده و با هویج رنده شده خوب مخلوط می‌کنیم. سبزی ترشی، فلفل و سیر را به همراه انبه خردشده و هویج داخل ظرف مورد نظر می‌ریزیم. نمک و سرکه را روی آن اضافه کرده تا ترشی کاملاً با سرکه پوشیده شود 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#شکلات_یلدایی👇 شکلات تخته ای سفید ۱۵۰ گرم روی کتری بن ماری میکنید ۱ق غ روغن مایع میریزیم ورقیق میکنیم بعد به سه قسمت تقسیم میکنیم رنگ خوراکی سبز وقرمز توقالب سیلیکونی میریزیم کمی قالب رو تکون میدیم تا کاکائو یکدست بشه ۲دقیقه توفریزر میزاریم وبعد لایه بعد رو میریزیم به همین ترتیب لایه بعدی وآماده میشه @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍉❌🍉 هنداونه 🍉❌🍉 هندونه 🍉 شب یلدا😳😱 🍉 هندونه دارای مزاج بسیار سرد وتر است⛄️ ومناسب برای تابستان وگرمای 🌞 زیاد است ًتو این وضع نابسامان تغذیه مردم که اکثر غذاهای مصرفی سرد هستند و مردم باید با مصرف گرمیجات زیاد، شاید معتدل بشن. حالا فکر کنید تو دل زمستون هندونه هم بخورند دیگه چی میشه؟! بدنی سرد که اماده برای دریافت بیماریها! چرا؟؟؟؟ چون سیستم ایمنی بدن رو ضعیف میکنه و به قول ☀️حکیم روازاده☀️ 🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉 خوردن هندونه در شب یلدا یعنی بیماری تا آخر سال 🚑🚑🚑🚑🚑🚑 خب میگید هندونه چه ربطی به بیماری داره؟ نمیدونم شنیدید یا نه یک ضرب المثل قدیمی که میگه👇 🌼🌼🌼 گرمی یک دانه زرشک سردی یک دکان عطاری 🌼🌼🌼 👈 یعنی غلبه گرمی با یک دانه زرشک خوب میشه اما غلبه سردی باید کل دواهای یک عطاری رو مصرف کنیم تا خوب بشیم😱 💢یکی از بدترین مواردی که فقط چند ده سال است به عنوان رسمی غلط در آمده است، خوردن هنداونه در شب یلدا می باشد در حالیکه در قدیم طبق سفارش حکما در شبهای طولانی زمستان، خوردن انار، کدو حلوایی، آجیل و خشکبار گرم و محصولات فصل زمستان مرسوم بوده است. 👈 هندوانه دارای مزاج سرد و تر است و میوه فصل تابستان محسوب می شود. مزاج فصل زمستان سرد و تر است لذا خوردن این میوه در فصل سرما و بدتر از آن در چله زمستان و آنهم در شب (که خود شب هم دارای مزاج سرد و تر است) کاری کاملاً اشتباه می باشد. این کار قطعاً باعث غلبه بلغم در افراد می‌گردد و برای بدن بیماری و عوارضی را به همراه خواهد داشت. مخصوصاً برای افراد با مزاج بلغمی یا سالمندان که بیشتر بلغم آنها را اذیت می کند. باید ضرب المثل جدید نوشت👇👇 😰😪که هرکس هندونه بخوره باید پای لرزش بشینه 😨😪 آینده ازآنِ طب اسلامی است ..❤️👌 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هندوانه برای چله تابستونه 😁نه چله ی زمستون 😣 منطقی بررسی میکنیم 😁😎👇👇 بیائید امسال شب یلدا هندوانه 🍉مصرف نکنیم⛔️ ⛔️به سه دلیل : طبع هندوانه سرد ❄️و تر💧😐 طبع شب سرد ❄️ و تر💧😳 طبع زمستان سرد ❄️ و تر💧😱 حالا تصور کنید در یلدا اولین شب🌚 ⛄️هندوانه🍉 بخوریم 😣😣😖 بیشتربیماری ها هم ازمصرف سردی است 🤕🤒 ❌ باشه ⁉️⁉️ 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#حلوای_زنجبیلی_با_نان_میکادو موادلازم: آرد کامل دو لیوان پودر شکر قهوه ای یک لیوان زنجبیل یک قاشق غذاخوری پودر هل یک قاشق چایخوری روغن کنجد نصف پیمانه کره ۵۰گرم ✍طرزتهیه: اول آرد رو الک میکنیم و با قاشق چوبی تو حرارت ملایم ۱۵ دقیقه تفت میدیم تا رنگش کمی تغییر کنه بعد روغن و کره رو اضافه میکنیم وکمی تفت میدیم واز رو حرارت برمی داریم وپودر شکر و پودر زنجبیل پودر هل رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و تا گرم هست باید لایه نان میکادو گذاشته بعد از خنک شدن باید برش بدهیم. 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#حلوای_مجلسی آرد نان سنگک برای هر دیس حلوا دو پیمانه شکر دو پیمانه گلاب نصف پیمانه یا بیشتر زعفران و پودر هل و زنجبیل به مقدار لازم آب یک پیمانه روغن به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا آب و شکر و پودر هل و زعفران رو در قابلمه ای بصورت شربت میپزیم .فقط آب که جوش آمد شعله را کم میکنیم تا تبخیر نشود. آرد را در قابلمه ای تفت میدهیم وقتی رنگ شیر کاکائو با رنگ متوسط شد از روی شعله برمیداریم و آن را الک میکنیم. دوباره روی شعله میگذاریم و روغن اضافه میکنیم به اندازه ای که مثل ماسه های ساحل دریا شود . در این مرحله شربت را به حلوا اضافه میکنیم و تندهم میزنیم . فقط مقداری از شربت را نگه میداریم تا بعد از افزودن گلاب به حلوا اضافه اش کنیم . چون گلاب باعث کدر شدن رنگ حلوا میشه بنابراین مقدار باقی مانده شربت را بعد از گلاب اضافه میکنیم تا دوباره رنگ حلوا براق شود. وقتی شربت جذب حلوا شد ، حلوا را با قابلمه تکان میدهیم تا از ظرف جدا شود .اگر احساس کردید روغن حلوا کمه میتونید کمی بهش اضافه کنید ولی زیاد نباشد چون بعد از اینکه در ظرف مورد نظر ریختید روغن زیادی از اطراف حلوا خارج میشود و صورت خوبی ندارد. این حلوا بسیار خوشمزه میشود. نکته: کلا حلوا یا هر غذایی را با وضو و به نیت ۱۴ معصوم ع درست کنید .در طول آشپزی از خانم ام البنین(س) کمک بگیرید امتحان شده بسیار طعم غذا یا حلوا خوشمزه خواهد شد .اگر توانستید بالای سر غذا ،آیاتی از قرآن بخوانید بسیار در طعم غذا موثر است . خواندن ۷۰ بار سوره ی حمد هنگام آشپزی از توصیه های اولیای خداست 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#پیتزا #پیتزا_با_چونه_بربری موادلازم : سینه مرغ یک عدد قارچ حدود ده تا دونه نمک وزردچوبه وپودرآویش مقداری فلفل دلمه ای نصف یک عدد کنسرو ذرت یک مشت سس کچاب مقداری پنیر پیتزا به مقدار لازم یک چونه خمیر نون بربری طرزتهیه: عزیزان برای تهیه پیتزا به روش من که خیلی خوشمزه میشه اول مرغ رو بزارید آبپز بشه بعد ریش ریش کنید کمی روغن داخل تابه بریزید قارچ ها رو ورقه کنید داخل روغن تفت بدید بعد مرغهای ریش ریش شده رو به قارچ اضافه کنید وخوب تفت بدید کمی نمک وزردچوبه وپودر آویش داخلش بریزید بعد بزارید کنار تا خنک بشه حالا یه چونه خمیر نون سنگک یا نون بربری از نانوایی بگیرید یا خودتون خمیر جادویی درست کنید داخل قالب رو کمی چرب کنید خمیر رو خیلی نازک پهن کنید روی خمیر با فرچه سس کچاب بکشید بعد کمی پنیر پیتزا روی خمیر بپاشید بعد یه لایه از مرغ وقارچی که تفت داده بودین رو بریزید بعد کمی فلفل دلمه ای نگینی خورد شده واگه داشتین کمی کنسرو ذرت ؛ قشنگ روی خمیر رو با مواد پر کنید بعد پنیر پیتزا رو خوب روی مواد بریزید وپخش کنید هر چه زیاد تر بهتر کمی آب روی پنیر اسپری کنید با کف دست مواد رو فشرده کنید و داخل فربا درجه 180به مدت سی دقیقه بزارید بپزه پنج دقیقه هم شعله بالای فر رو روشن کنید تا روی پیتزا هم برشته بشه پیتزای خوشمزه ما آماده هست میتونید به جای مرغ از کالباس استفاده کنید 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
توی شیشه های خالی سس و رب و... که درب فلزی دارن, تا یک بند انگشت سرکه بریزین. بعد خیارهاش شسته شده رو داخلش بچینین. یکی دو حبه سیر و یه فلفل تند و یکی دو شاخه شوید و ترخون بندازین. دو لیوان آب رو با دو قاشق نمک کامل هم بزنین بریزین تو شیشه. درش رو محکم ببندید. بگذارید تو قابلمه. آب بریزین تو قابلمه تا ارتفاعش اندازه دو سوم شیشه بشه. بعد زیر قابلمه رو روشن کنین. تا آب بجوشه. وقتی رنگ خیارها تغییر کرد و به رنگ خیار شور در اومد خاموش کنین. ولی بگذارین شیشه همونجا بمونه تا آب خنک بشه. بعد در بیارین و یک شب شیشه رو بگذارین یخچال. فرداش بردارین و نوش جان کنین😋 🆔 @sofrebanovanbeheshti
  آرد: حدود500 گرم نمك: يك قاشق چاي‌خوري خميرمايه: 2 قاشق چاي‌خوري شكر: يك قاشق چاي‌خوري روغن زيتون: نصف لیوان تخم مرغ : دو عدد کامل و یک عدد سفیده .زرده هم برا رویه ی نان شير: يك لیوان كنجد: براي روي نان به ميزان لازم زنجبیل و زردچوبه یک قاشق چایخوری  طرز تهیه : 1 - يك قاشق شكر را با آب‌ولرم مخلوط كرده، سپس خميرمايه را به آن اضافه كنيد. رويش را بپوشانيد و حدود 10دقيقه درجاي نسبتا گرم قرار دهيد تا عمل بيايد و پف كند.  2 - شير، شكر،روغن مايع و 2عدد تخم‌مرغ را با همزن بزنيد و بعد زنجبيل، زردچوبه و نمك رااضافه كنيد.  3 - آرد راكم‌كم به مواد اضافه كنيد و همزمان با آرد،خميرمايه عمل آمده را بيفزاييد. خوب مخلوط كنيد تاخميري به دست آيد كه به دست نچسبد. خمير را ورز دهيد .ورز دادن خمیر مهم ترین مرحله پخت نان هست . آن رادرون ظرفي گذاشته رويش را بپوشانيد و حدود سه تاچهارساعت استراحت دهيد تاحجمش دوبرابر شود.  4 - خميررا دوباره ورز دهيد تا هواي داخلش خارج شود. خمير را به اندازه‌هاي دلخواه تقسيم كرده و درون سيني‌اي كه با روغن جامد چرب كرده‌ايد بگذاريد و با دست پهنش كنيد يا با غلتك اين كار را انجام دهيد. توجه داشته باشيد كه خمير نبايدخيلي نازك شود.  5 - دوباره روي چانه‌هاي خمير را بپوشانيد و اجازه دهيدحدود 20 تا 30 دقيقه ديگر استراحت كند.  6 - بعداز استراحت دوم رومال را روي خمير بماليد،رويش طرح و شكل دلخواه‌تان را بدهيد و بعد آن را در فر ازپيش گرم شده با دماي 200درجه سانتي‌گراد به مدت 30 تا 35 دقيقه قرار دهيد رومال:زرده تخم مرغ کمی روغن و کنجد 🆔 @sofrebanovanbeheshti
😁: پیاز داغ درست میکنیم و میگذاریم کمی خنک شه. تخم مرغ ها(من ۴ تا زدم شما میتونید به دلخواه بزنید)رو میشکنیم در ظرفی و هم میزنیم بهش کمی فلفل دلمه ای نگینی(من چند رنگ قبلا خورد کردم و در فریزر دارم) اضافه میکنیم. پیاز داغ های خنک شده رو هم اضافه میکنیم. ادویه ی دلخواه میزنیم. توی ماهیتابه دوطرفه(طرف صافش) از مواد به قدری میریزیم که کف تابه رو بپوشونه. کمی که خودش رو گرفت و هنوز روش بسته نشده گوجه های حلقه شده ی بسیاز نازک میچینیم بعد کم کم شروع به پیچیدن رولت می کنیم رولت رو تا نزدیک های انتها میپیچیم و کمیش رو میگذاریم و در فضای خالی تابه دوباره از مواد میریزیم(درواقع به هم متصلشون میکنیم )و کمی بعد گوجه میچینیم و رول میکنیم تا تمام شدن مواد ادامه میدیم. و بعد سرو میکنیم😊😋 نوش جان 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#نان_شکم_پر مواد لازم آرد دو و نیم پیمانه ماست ۵ الی ۶ قاشق غذاخوری مایه خمیر ۱ قاشق غذاخوری پر بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری پر روغن مایع ۱/۴ پیمانه شیر نصف پیمانه نمک کمی شکر ۳ قاشق غذاخوری طرز تهیه مواد بالا رو مخلوط میکنیم میگذاریم تا حجم مواد دو برابر بشه بعد به صورت دایره باز میکنیم و مواد میانی که دلخواه هست (مثل مایه ماکارونی یا حتی دو پیازه) میریزیم و بعد میبندیم و باز میگذاریم نیم ساعت بمونه و بعد در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه میگذاریم 🆔 @sofrebanovanbeheshti