#سرکه_سیب 👇
سیب بشویید ۴قاچ کنید بریزید تو ظرف مورد نظر کمی اب و یه لیوان سرکه بریزید درشو تا ۱۰روز ببندید بعد ۱۰روز باز کنید پشه بگذاره بعد ببندید بگذارید کنار هرچندوقت یه بارم تکون بدید طرف و سیبا بره پایین
من خودم همون اول درطرفو نیمه باز میگذارم پشه بگذاره میبندم
( پشه هایی که دورش جمع میشه مثل وقتی که دور میوه خراب پشه میاد)
اگر بخواهین تند شه ابش هرچی کمتر بهتر من برای ۲۰کیلو دوتا کاسه اب میریزم
میشه تانصف هم ریخت
تا وقتی که سرکه شه بوی سرکه بده مزه سرکه بده
هواگرم باشه ۹۰روز و گاها کمتر
نکته:هر چقدر میوه رسیده ترو شیرینتر باشه سرکش مرغوبترمیشه✅
من انواع ترشیجات و باهاش درست میکنم
خیارشور سیرترشی لیته و حتی درست کردن پنیر
و برای ترد شدن گوشت گوساله و مرغ قبل از پخت
@sofrebanovanbeheshti
7.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دوشنبه_های_شهدایی🕊⃢🌷
🎥 | ویژگی ممتاز یاران #امام_زمان
♨️ چرا شهید حسن باقری در شب عملیات اینگونه گریه میکرد؟
🔘 او با لشگری از شهدا خواهد آمد...
🔷 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
🔹 به مناسبت ۹بهمن سالگرد شهادت #شهید_حسن_باقری
شادی روح شهدا صــــــــــ🌷ــــــــــلوات
@sofrebanovanbeheshti
11.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند_آشپزخانه_ای🥄🍴🍽🥣
حالا که نزدیک عیده و میخوای یه تغییراتی به آشپزخونه بدی از الان شروع کن 💪😁
این ایده 👆#تزیین_آشپزخانه جالبه حتما ببینید و استفاده کنید 😉