#کوکو_سبزی_با_نان_باگت👇
سبزی کوکو نیم کیلو
تخم مرغ ۶ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه ونمک
زرشک و گردو اختیاری
همه مواد رو مخلوط کرده
نان باگتها رو سه سانت سه سانت بریده و داخلشون رو خالی میکنیم . البته بهتره درنیارید و فشار بدید به دیواره هاش .
در تابه روغن ریخته و نان ها رو تو تابه میچینیم و یکی دوقاشق از سبزی رو داخلش میریزیم تا سرخ بشه
بعد برمیگردونیم طرف دیگه هم سرخ بشه
@sofrebanovanbeheshti
#باقلا_قاتوق
#باقالا_قاتوق 👇
برای سه نفر
پاچ باقلا(بهش لوبیا رشتی یا لوبیا کشاورزی هم میگن)پوست کنده یک پیمانه
شوید تازه خردشده نصف پیمانه
تخم مرغ دوعدد
سیرداغ نصف قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه
اول پاچ باقلارو درآب میریزیم بعد جوش خوردن،آبکش میکنیم.
بعد شویدها رو در روغن سرخ میکنم بعد پنج دقیقه پاچ باقلا را اضافه میکنیم وبا مقداری زردچوبه تفت میدیم.
کمی که باهم تفت دادیم دو لیوان آب میریزیم،بعد جوش اومدن درشو میگذاریم تا باهم جا بیفتند حدود چهل دقیقه.
درآخر سیرداغ و تخم مرغ رو اضافه میکنیم.
دوست دارید تخم مرغها رو بهم نزنید تا درسته باشه ولی من کاملا بهم میزنمشون.
اگر از شویدخشک استفاده میکنید،مقدارشو تقریبا نصف بریزید و شوید وپاچ باقلا رو باهم تفت بدید .
این غذا با برنج و نون صرف میشه،یه غذای بدون گوشت و سالم و بسیار لذیذه😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#کباب_ترش 👇
گوشت راسته گوساله خرد شده رو با دوقاشق پودر گردو ،دو قاشق غ رب انار و ادویه و کمی گشنیز و نعنا خرد شده ویک عدد پیاز رنده شده مخلوط کردم و 7 ساعت تو یخچال گذاشتم .
در اخر یکم نمک زدم بهش و بعد سیخ کشیدم و روی آتیش کبابش کردم .
یه پیشنهاد دوستانه اگه خواستین درست کنید از گوشت گوسفندی استفاده کنید .
منم ان شاالله دفعه بعد با گوشت گوسفندی درست میکنم خوش طعم بود ولی یکم سفت بود .😔😔
ته دیگ این دفعه هم قرعه به نام ته دیگ سیب زمینی رنده شده افتاد .
سیب زمینی رو رنده بزرگ زدم و شستمش .
یه کم زعفران و نمک بهش زدم و کف قابلمه یکم روغن ریختم و سیب زمینی رو کف قابلمه پهن کردم .
چند دقیقه بهش زمان دادم تا خودش رو بگیره بعد برنج رو ریختم روش رفت روی حرارت تا دم بکشه .
@sofrebanovanbeheshti
#قطاب 👇
۲تا زرده تخم مرغ ونصف لیوان کره یا روغن جامد همزدم
بعدنصف لیوان ماست و۲قاشق غذاخوری پودرقند هم اضافه میکنیم وهمزدم
بعد۲ پیمانه آرد و۱ قاشق مرباخوری بکینگ پودر رو که ۳ بار الک کردیم رو اضافه میکنیم
البته اندازه آرد ممکنه بیشتر هم بشه تا اندازه ای آرد میریزیم که خمیر به دست نچسبه نباید زیاد ورز داد
بعد میگذاریم توی یخچال ۲ ساعت استراحت کنه بعد از استراحت خمیر را باز میکنیم
از مواد میانی که( پودر گردو ۱ پیمانه پودر قندنصف پیمانه پودر هل ۱ ق چایخوری گلاب ۱ قاشق غذاخوری هست رو باهم مخلوط میکنیم )
وداخل خمیر میگذاریم و میبندیم وتوی روغن یا توی فر۱۸۰ درجه ۲۰ دقیقه میپزیم وبعد که خنک شد پودر قند میزنیم روش
البته من به مواد میانی نصف پیمانه گردو ونصف پودر نارگیل زدم وتوی روغن سرخ کردم وچون خیلی شیرین بود روش آرد زدم نوش جان😉
@sofrebanovanbeheshti
#نان_گردویی
آرد یک کیلو و نیم
ماست یک لیوان
مایه خمیر دوقاشق چایخوری
آب ولرم تقریبا دو لیوان ،آخه من میبینم آب کمه اضافه میکنم پیمونه نمیگیریم
آرد و ماست و آب و مایه خمیر رو با هم مخلوط میکنیم آنقدر ورز میدیم تا به دست نچسبد.
بعد میزاریم یه ساعت داخل سفره گرم تا خمیر بوی ترش بودن تقریبا بگیره.
وقتی این حالت شد خمیر و به اندازه ای که دوست دارین جدا کنیم میذاریم روی سفره بعد گردوی خرد شده رو روی خمیر پهن شده میریزیم بعد خمیرو جمع میکنیم میذاریم چند دقیقه خمیر استراحت کنه با وردنه صافش میکنیم .
بعد داخل تابه با روغن کم سرخش کردم.
🆔 @sofrebanovanbeheshti