eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 💢 ﷽ اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ‌الطّاهِرينَ وبرای سلامتی‌محبوب اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ‌ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا دعای منتظر‌ان‌درعصرغیب اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ‌اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى‌رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ‌اَعْرِفْ‌حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى حُجَّتَكَ‌فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى‌حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ‌عَنْ‌دينى   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ale-yasin-mahdi-mirdamad.mp3
2.37M
صوت 🎵💚 سید مهدی میرداماد 🔸بیست و نهمین روز چله 🔘شروع چله : ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ 🔘پایان چله آخر ماه شعبان هدیه میڪنیــم به امام زمــان ارواحنافداه ❤️🌹   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
『ܝ̣ܝܝܝܩܢ ܙܠܠّܘ ܙܠܝ‌ܟܩܝܢ̇ ܙܠܝ‌ܟܝ̤ܩܢ』 صبحی که در آن ذکر لبم نام حسین؏است ای‌جان دلم صبــــ☀️ـــح‌من‌آن روزبخیراست ســـــــــــــــــلام مهربونا خوشگلا زرنگا😍✋صبح زیبای اول هفته تون به خیر و به عشق اسفند، اردیبهشتی‌ترین حالتِ زمستونه🤗 اسفند یعنی زمستون رفتنیه، یعنی بهـــــــ🍃ـــــــــــــار، در راهه😌 یعنی دوباره خدا یه فرصت دیگه بهمون داده برای شروعمخصوصا بهار ِ امسال که از اولش با یکی شده🥰 پس از این لحظات ناب ماه نهایت استفاده رو ببریم 🤗 راستی عکسهای بالا رو دیدی 😍 بوی بهار میده ؛ خیــــــــــــــــلے ناب و قشنگن 🤗 این☝️خوشگلا رو یکی از اعضای گل کانال برام فرستادن 🤩کلی ذوق کردم از دیدنشون خدا خیرشون بده🤲 آخه آدم وقتی شکوفه میبینه روحش تازه میشه😌 وای 😉اول هفته ای که با شکوفه شروع بشه ....چه شــــــــــــــــود😍🤩 خب بزن بریـــــــــ🏃‍♀ـــــــم برای رقم زدن هفته ای پر از انرژے و نور و رحمت و برکت❤️ @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
عزیزانم این شیرینی خوشمزه را برای عید درست کنید و لذت ببرید 😉 دستور در پست بعدی👇   @sofrebanovanbeheshti
یک شیرینی سنتی خوشمزه و خوش عطر مواد لازم ؛ روغن جامد ۱۰۰ گرم پودر قند ۷۵ گرم پودر گل سرخ ده گرم پودر نارگیل ده گرم وانیل چند قطره آرد برنج ۳۰ گرم آرد سفید ۱۰۰ گرم بکینگ پودر ۱ ق م طرز تهیه ؛ برای انتخاب روغن مناسب این شیرینی می توانید هم از روغن‌های جامد خانگی و هم از روغن‌های جامد قنادی استفاده کنید روغن جامد خانگی مثل روغن های مارک اصیل بسیار عالی می باشد برای آماده کردن روغن خانگی ابتدا باید این روغن های خانگی را ذوب کنید و در یخچال قرار دهید تا ببندد و بعد از آن استفاده کنید اگر از روغن های نیمه جامدی مثل مارک لادن یا ورامین یا طبیعت استفاده کردید حتماً باید به نسبت ۵۰ به۵۰ مخلوط این روغن های نیمه جامد با روغن صاف قنادی استفاده کنید که انسجام نهایی شیرینی شما مناسب باشد یا اینکه کلا برای مقرون به صرفه تر شدن می توانید از روغن های قنادی شماره ۵۰ استفاده کنید. برای تهیه شیرینی ابتدا روغن جامد را با همزن بزنید تا باز شود و بعد پودر قند را اضافه کنید و حدود ۴ دقیقه این مخلوط را بزنید تا کاملاً پفکی و کرم مانند شود و حالا به آن پودر گل سرخ و پودر نارگیل و وانیل را اضافه کنید و یکدست کنید حالا آرد و آرد برنج و بیکینگ پودر را اضافه کنید و با دست خمیر را ورز دهید تا خمیر جمع شود دقت کنید بیش از اندازه خمیر را ورز دهید همین که خمیر جمع شد کافی از خمیر را در نایلون یک ساعت استراحت دهید و بعد به ضخامت یک سانت باز کنید بین دو نایلون و سپس با کاتر دلخواه کاتر بزنید در فر گرم ۱۷۰ درجه به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه قرار دهید و بعد از پخت یک ساعت اجازه دهید استراحت کنند در محیط و آنها را از کاغذ روغنی به آرامی جدا کنید این شیرینی از عطر و بو و طعم بسیار دلنشین و عالی دارد نوش جان به علت بودن آرد برنج کمی این شیرینی ترد است.   @sofrebanovanbeheshti
کیک اسفنجی ۵ تخم مرغی با این دستور 👇👇 https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/41101