eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.3هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#برنجک_پفکی_یا_سرخ_شده_با_سه_شیره_و_عسل😋😋👇 برنج ایرانی رو من نیم دانه استفاده کردم، خیس میکنیم وقتی قشنگ خیس خورد تو ماهیتابه با شعله زیاد مدام هم میزنیم تا سرخ بشه بعد بهش عسل و سه شیره اضافه میکنیم کم کم بریزید که فقط کلش بهش آغشته بشه، بعد هرجور دوست داریم تزیین میکنیم میتونید توش پسته بریزید یا کنجد، من فقط روش یدونه خلال پسته گذاشتم میتونید از خلال بادام هم استفاده کنید. @sofrebanovanbeheshti
👇 مرغ 2عدد/ سویا2بسته/ پیاز1کیلو/ فلفل دلمه نیم کیلو/ سیر3بوته/ دنبه200گرم/ تخم مرغ2عدد/ ادویه غذایاکاری نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم سویا رو خیس کرده و ابش رو میگیریم دوبار چرخ میکنیم،استخوانهای مرغ رو در آورده چرخ میکنیم،دنبه رو با مرغ چرخ میکنیم.... سیر،پیاز،فلفل دلمه رو چرخ کرده و آب اضافی گرفته بشه... تخم مرغ و ادویه رو اضافه کرده خوب ورز میدیم حالا نیاز به کوبیده زن داریم کیسه فریزر رو به 3 قسمت میکنیم نایلون رو باز میکنیم.... تو قالب گذاشته به اندازه یه پرتقال کوچیک از مواد رو داخل گذاشته قالب میزنیم.... داخل سینی میچینیم.... میگذاریم تو فریزر تا منجمد بشه بعد تو ظرف در دار گذاشته تو فریزر نگه داری میکنیم. فکر میکنید ادویه ای دیگه لازمه که طعمش رو بهتر بشه بریزید🌹 من مدتیه که سویا استفاده نمیکنم واز مرغ اضافه تر استفاده میکنم این دفعه از۳کیلو گوشت مرغ بدون استخوان مخلوط ران وسینه استفاده کردم و باقی مواد همینا که تو دستوره @sofrebanovanbeheshti
*گل یاس*: #خورش_شیره_خرما_و_گردو_با_گوشت_قلقلی👇 پیاز رو رنده میکنیم به گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم ، ادویه و نمک هم میزنیم یک قاشق سویق کامل یا سویق عدس یا هردو میزنیم و ورز میدیم تا مواد مخلوط بشن بعد به صورت قلقلی درست میکنیم میگذاریم تو قابلمه با شعله کم تا خودش آب بندازه و تو اب خودش کمی بپزه آبش که تموم شد با روغن خودش تفت بخوره بعد گردوها رو با چاقو خرد میکنیم خیلی ریز نباشن چون باید زیر دندون حس بشن مثلا سایز نیم سانت در نیم سانت خوبه وقتی گوشت تفت میخوره گردوها رو هم بهشون اضافه میکنیم یکم سرخ بشن بعد دو سه قاشق شیره خرما رو با اب رقیق میکنیم و مخلوط گوشت و گردو اضافه میکنیم وقتی جوش آمد زیر گاز روکم میکنیم تا بقیه پخت گوشت داخل شیره خرما انجام بشه جمعا این غذا نیم ساعت زمان پخت داره که با برنج سرو میشه من این بار شیره خرما نداشتم با سه شیره درست کردم که خیلی هم خوب شد سه شیره : مخلوط مساوی شیره خرما، شیره توت ، شیره انگور میتونید بگذارید آبش کامل کشیده بشه و لای پلو دم کنید و باید موقع دم کردن کمی شیره روی برنج بدید اصلا هم نگران سوختن شیره ته قابلمه نباشید ولی بنظر ما به صورت خورشی خوشمزه تره گردوهم هرچی بیشتر خوشمزه تر 😋😋😋 @sofrebanovanbeheshti
#تخمه_کدوحلوایی👇 سلام دوستان😘 شما وقتی از کدو حلوایی تو غذاهاتون استفاده می کنید اون تخمه هاش رو چکار می کنید؟ دور می ریزید؟؟؟؟😳😳😡😏 اگه تا حالا دور می ریختید دیگه از این به بعد این کارو نکنید🌹 👈 فقط کافیه تخمه ها رو بشورید و بگذارید تا خشک بشه بعد بریزید تو ماهیتابه و تفت بدید و یه ذره آبلیمو و نمک هم بهش اضافه کنید و بعد تفت بدید و بعد از روی اجاق بردارید و بزارید خنک بشه و نوش جان کنید😉 طعمش واقعاً عالیه👌👌 من که خودم خیلی خوشم اومد.😌 شما هم امتحانی یک بار درست کنید به امتحانش می ارزه😘🌷🌷☺️ ❤️ مسعودی ❤️ @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#شیره_انگور انگورها رو با چکمه له میکنیم🙈🙈بعد داخل آبکش میریزیم تا آب انگورها بره داخل قابلمه ای که یکم توش خاک سفید مخصوص شیره ریخته ایم. دوباره تفاله انگورها رو با کمی خاک دوباره له میکنیم و میریزیم تو کیسه تا آب مونده تو انگورها از تفاله ها خارج بشه . قابلمه ای که آب انگور اولی توش بود رو روی حرارت میزاریم تا جایی که دست رو بسوزونه ولی نجوشه و زیرش رو خاموش میکنیم و اصلا هم نمیزنیم تا دو تا سه ساعت . بعد که ته نشین شد آب روش رو دوباره از صافی رد میکنیم و میریزیم تو قابلمه تمیز تا بجوشه و دوسوم آب انگورها بخارشود(🔴به دلیل حلال و شرعی بودن🔴) و شیره بشه . آب انگور دومی رو هم که بالا گفتم دوباره به همین روش اول میریزیم تو قابلمه تا داغ بشه بعد زیرش رو خاموش میکنیم و از صافی رد میکنیم و میگذاریم بجوشه تا باز دوسوم بیشترش بخارشود وبه غلظتی که میخواهید برسه . 🔵اگر کمتر ازدوسوم بخار شود شرعا خوردنش حرام میباشد🔵 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#کوکوباسیب_زمینی_پخته 👇 به تعدادِ18تاکوکو سیبزمینیِ متوسط.8عدد تخم مرغ 2عدد نمک فلفل زردچوبه به میزانِ لازم سیب زمینیها که خوب پخته شدن رومیاریم میکوبیم بعددوتاتخم مرغ و ادویه هارو اضافه میکنیم اگرمایل بودین شویدخشک هم بزنید کمی موادروخوب هم میزنیم ودرروغنِ گرم سرخ میکنیم بادست ازموادبرداشته هرفرمی دوست دارید دربیاریدوسرخ کنید. خوشمزه وراحت @sofrebanovanbeheshti
#خورش_فسنجان (برای ۵ ،۶ نفر)👇 ۳۵۰ گرم مغزگردو و بادوم آسیاب شده دوتا سینه مرغ درشت ۸ ق رب انار ملس نمک ابتدا مرغ رو جوشونده و آبشو خالی میکنیم بعد مرغها رو شسته با آب و مغز گردو و بادوم میگذاریم به جوش بیاد . بعد رب انارو با کمی از آب مرغ مخلوط کرده و سپس رب انار رو به مرغ اضافه کرده و حرارت رو کم میکنیم تا سر نره . میگذاریم خوب بپزه و جا بیفته و در اخر کمی نمک میریزیم . ما فسنجون ملس دوست داریم و شکر نمیزنیم😋😋😋 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
  تخم مرغ......۳ عدد  روغن مایع.....نصف لیوان  شیر....۱ لیوان  آرد.....دو لیوان و نیم شکر.....یک لیوان و نیم  پودر کاکائو......۳ قاشق غذاخوری  بکینگ پودر....۱ قاشق چای خوری  طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل با همزن می زنیم .تا حجمش دو برابر شود.و کرم رنگ شود. سپس شیر را اضافه کرده و بعد روغن را می ریزیم. هر کدوم از مواد را حدود یک دقیقه می زنیم .آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را مخلوط کرده .و سه بار الک می کنیم. بعد به مواد اضافه می کنیم. با لیسک هم می زنیم. فر را روی ۱۸۰ درجه گرم میکنیم. داخل قالب که کاغذ انداخته ایم 📢اگر قالبتون نچسب بود چرب کردن کافیه حدود 30 تا 40 دقیقه در فر قرار میدیم البته با سیخ چوبی یا خلال دندان چک کنید پخت کیک رو😘 نوش جانتون 😋 شمیم مهر 🌷 @sofrebanovanbeheshti