#پیتزا_خونگی 🍕
#پیتزا
#پیتزا_گوشت_و_مرغ
#پیتزا_خانگی
پخت در توستر
خمیر جادویی رو داخل سینی پهن کردم
چنگالی کردم
چند حبه سیر و دوتا گوجه رنده شده رو تفت دادم بهش دوتا قاشق سس کچاب و پودر پاپریکا و فلفل و زنجبیل و زردچوبه اضافه کردم.
سس رو روی خمیر پهن کردم.
یک وعده گوشت خورشتی رو با نصف سینه مرغ همراه پیاز وسیر و برگ بو و ادویه و چوب دارچین پختم و از استخوان جدا کردم.
۱. خمیر پهن شد
۲. سس ریختم
۳. پنیر ریختم
۴. گوشت رو اضافه کردم.
۵. فلفل دلمه و ذرت ریختم
۶. قارچ میچینیم.
گذاشتم تو توستر ۲۰۰ درجه
بالا و پایین با فن روشن
۴۰ دقیقه بعد درش اوردم و پنیر روش ریختم
و مجدد گذاشتم تو توستر.
گوشت خورشتی از گوشت چرخ کرده خوشمزه تر میشه😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#بهار_کتاب
🔰 زنان را کتابخوان کنید
🔸حضرت آیتالله خامنهای: از جملهی کارهای بسیار اساسی، باسواد کردن زنان است. از جملهی کارهای بسیار مهم، کتابخوان کردن زنان است. یک شیوههای ابتکاری پیدا کنید، برای اینکه خانمهای داخل خانه را کتابخوان کنید. متأسفانه زنان ما با کتابخوانی خیلی انسی ندارند. هزاران کتاب در بازار میآید و میرود، اما اینها مطلع نمیشوند. این کتابها معارف بشری است که ذهنها را برای بهتر فهمیدن، بهتر اندیشیدن، بهتر ابتکار کردن، و در موضع بهتر و صحیحتری قرار گرفتن، آماده میکند.
📚 ۱۳۷۰/۱۰/۰۴
#کتابخوانی
@sofrebanovanbeheshti
May 11
5.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨دوتا اباعبدالله...
🦋دلمون رو زائر مزار خاکی و بی زائر امام صادق(ع) در بقیع کنیم...😭
🚩«لقب زیبای اباعبدالله به معنی پدر بندگان خدا
لقب دو امام است: یکی امام حسین(ع) و یکی امام صادق(ع) »
چشمم به دست رحمت شیخ الائمه
منت خدایی را که ما را خلق کرده
از خاک پای حضرت شیخ الائمه
اسلام ناب جعفری سرمایه ی ماست
جانم فدای نهضت شیخ الائمه❤️
#شهادت_امام_جعفر_صادق(ع)🥀
بر شما و همه شیعیان جهان تسلیت باد🏴
@sofrebanovanbeheshti
مداحی آنلاین - منم کسی که بی سر و سامونه - محمود کریمی.mp3
4.21M
#شهادت_امام_جعفر_صادق(ع)
منم کسی که بی سر و سامونه
دلم مثل بقیع تو ویرونه😭😭
🎤 #محمود_کریمی
@sofrebanovanbeheshti
#طب_اسلامی
#آشپزخانه_غذای_سالم
غذای سالمندان👵👴
خورش کنگر 🎋🥘
🔹طبع غذا: گرم و تر
🔸مواد لازم:
کنگر ۵۰۰گرم/گوشت گوسفندی ۲۵۰گرم/پیاز متوسط ۱عدد/رب آلو ۱ قاشق غذاخوری/سبزی (نعناع، جعفری) ۲۰۰گرم/نمک دریا، زردچوبه، فلفل سیاه
🔹طرز تهیه:
ابتدا کنگرها را بشویید.
سپس تیغهای آن را جدا کرده و در تابه کمی تفت دهید.
پیاز را نگینی خرد کرده و روی حرارت قرار دهید تا سبک شود.
گوشت را به پیاز اضافه کنید.
زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کرده و گوشت را تفت دهید.
۲ پیمانه آب اضافه کرده و اجازه دهید گوشت با حرارت ملایم بپزد.
پس از این که گوشت نیم پز شد رب آلو، نعناع و جعفری را به خورش اضافه کنید تا گوشت و سبزی بپزند.
کنگرها را اضافه کرده و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا کنگرها پخته شوند.
سپس نمک را اضافه کرده و خورش را به همراه برنج نوش جان کنید.
#دوشنبه_سالمندان
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺