#خورش_آلوچه_و_زردآلو
که درواقع یه نوع اشکنه هستش
آلوچه وزردآلو رو توی آب میزاریم تا
بپزه،بعدلهش میکنیم وهسته هارو درمیاریم،اگه با آبکش پلاستیکی صاف شه،یه دست وصاف میشه بهتره.
بعدپیاز داغ درست میکنیم،نمک فلفل سیاه و زردچوبه میزنیم،اون آب صاف شده رو میریزیم توش تا بجوشه.
یه تخم مرغ محلی هم میریزیم،کمی نبات هم اضافه میکنیم نعنا خشک روهم
آخر سر میریزیم،یه جوش بزنه کافیه.
البته این اشکنه برای روزای داغ تابستون خوبه چون سرد و یکم ترشه. اونموقع خورده بشه،خنک میشی و مزه میده.
توی پیازداغش،کمی خرفه هم تفت میدیم،من خرفه تازه نداشتم،یادم رفت پودر خشک خرفه بریزم.
جاتون خالی 😋بانون سنگک مزه میده.
@sofrebanovanbeheshti
#شله_زرد
برنج یا خرده برنج معطر ایرانی 1 پیمانه
آب 6 تا 7 پیمانه
شکر 2 تا 3 پیمانه(معمولا 2 پیمانه شکر اضافه میکنم که شیرینی متعادلی به شله زرد میده)
زعفران دمکرده غلیظ به میزان لازم
خلال بادام خیسانده در گلاب به میزان لازم
گلاب نصف پیمانه
عرق هل یا هل دمکرده 3 قاشق غذاخوری
کره یا روغن جامد زعفرانی 50 گرم
روغن مایع 2 تا 3 قاشق غذاخوری
.
برنج را از شب قبل بدون نمک خیس کنید.
بعد با 6 تا 7 پیمانه آب در قابلمه بریزید و صبر کنید تا جوش بیاد.
وقتی به جوش آمد حرارت را ملایم کنید و صبر کنید تا برنج کاملا شکفته و مغز پخت شود.
◀اگه آب برنج در حال اتمام بود ولی هنوز کامل برنج شکفته نشده بود باید آب بیشتری اضافه کنید.
(در مجموع 10 لیوان آب اضافه کردم)
◀من نوک قاشق چایخوری نمک به برنج در حال پخت اضافه میکنم که باعث میشه شیرینی شله زرد بیشتر خودشو نشون بده.
◀به هیچ عنوان تا قبل از اضافه کردن شکر به برنج،اونو هم نزنید وگرنه ته میگیره و مجبورید پای گاز بایستید و مرتب هم بزنید.
از قبل به مقدار کافی زعفران سائیده آماده و با کمی آب جوش دم کنید تا خوب رنگ بندازه و بعد از اینکه برنج کاملا پخت و شکفته شد زعفران را اضافه و هم بزنید تا برنج خوب رنگ بگیره.
بعد از اینکه برنج خوب رنگ گرفت من همیشه کره اضافه میکنم و بعد شکر میریزم.
◀اضافه کردن کره به شله زرد قبل از شکر باعث میشه شله زرد بعد از اضافه کردن شکر کمتر ته بگیره.
◀حتما اول زعفران دمکرده را اضافه و وقتی برنج خوب رنگ گرفت بعد شکر را اضافه کنید ،اگر اول شکر بریزید ،برنجتون خوب رنگ نمیگیره و دونه های سفید برنج ممکنه وسط بافت شله زرد دیده بشه.
◀حتما مطمئن بشید برنج خوب پخته و بعد شکر بریزید در غیر اینصورت برنج خوب نمیپزه.
.
وقتی شکر را اضافه کردید هم بزنید تا خوب حل بشه و شله زرد ته نگیره
صبر کنید تا شله زرد غلیظ بشه و بعد خلال بادامی که از قبل در کمی گلاب خیس کردید رو بهش اضافه کنید.
چند جوش که زد و پخت شله زرد رو به اتمام بود گلاب و عرق هل رو اضافه و هم بزنید.بعد از چند جوش که گلاب کامل به خورد شله زرد رفت دیگه پخت شله زرد تمام هست.
در انتها روغن مایع را اضافه و مدام هم بزنید.
اضافه کردن چند قاشق روغن مایع مانع آب انداختن شله زرد میشه.
وقتی شله زرد آماده شد زیر قابلمه شعله پخش کن بذارید و حرارت رو کاملا کم کنید و دمکنی بذارید و 15 تا 20 دقیقه شله زرد رو دم کنید.
بعد از این مدت حرارت را خاموش کرده ولی دمکنی رو برای 20 دقیقه دیگه روی قابلمه نگه دارید .
دمکردن مانع آب انداختن شله زرد میشود.
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه دلت براے #امام_رضا علیه السلام پر میزنه
با دیدن این کلیپ حس کن ۲۴ساعت تو مهمون آقایی🤩😭
واااااااآی که دلم چقدر دلم برا
حــــــــــــ❤️ــــــــرم تنگ شده💔😭
#امام_رضا علیه السلام
@sofrebanovanbeheshti
#ارسالی_کاربران
سلام خدا قوت به همه مدیران وکسانی که خالصانه برای کانال زحمت میکشند نایب الزیارة همه اعضای کانال هستم
جاتون خالی
ان شاء الله قسمتتون بشه
✍سلام خواهرگلم زیارت قبول خوش بسعادتتون 😭
سلام مارو خدمت امام رضا(؏) جانمون برسونید❤️
ممنون از اینکه به یاد ما هستید حاجت خودتون روا عزیزدلم🌷ان شاء الله این دستانی که این عکس خوشگل رو گرفتن و ارسال کردن هیچ وقت بلا نبینن و همیشه پر از روزی حلال خدا باشن 🤲😍
پیامهای شما انرژے مثبت برای ماست
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
کوکو سبزی رستورانی🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
#شربت بهارنارنج
#نوشیدنی
۲ قغ گل پنیرک رو با ۱ لیوان آب یخ ترکیب کم و ۵ دقیقه زمان بده تا رنگ بندازه. بعد نصفشو از صافی رد کن و بهش ۲ قغ شکر اضافه کن.
نصف لیوان عرق بهارنارنج+ ۲ قغ شکر ترکیب کن.
تو لیوان مورد نظر پنیرک شیرین شده، به میزان زیاد، بهار نارنج شیرین شده، و مابقی پنیرک که شیرین نشده.
کمی لیموترش تازه و نوش جان😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فریزکردن_گوجه 🍅
.
خیلیا تابستون گوجه رو فریز میکنن تا زمستون که گوجه خشک و کم اب و البته گرون هست بتونن تو غذاها ازش استفاده کنن☺
خوبه گوجه رو با پوست میکس کنید و یکم تفت بدید آب اضافه اش که رفت ؛ و بعد که خنک شد بسته بندی کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 #قرار_شبانه 💢
﷽
اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِالطّاهِرينَ
وبرای سلامتیمحبوب
اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
دعای منتظراندرعصرغیب
اَللّهُمَّعَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
「 ܝߺ̣ࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
#السلامعلیکیااباعبدﷲالحسین
صبحی که در آن ذکر لبم نام حسین؏است
ایجان دلم صبــــ☀️ـــحمنآن روزبخیراست
شخصی از آیت الله طباطبایی پرسید:
🌱 «این دعاهای عربی را که عامه مردم بخوانند، نمیفهمند؛ آیا خواندن همان الفاظ آن دعاها- بی آنکه معانی آن را بدانند- اثری دارد؟!»
🌿 جناب علامه طباطبایی فرمودند:
👌 «اتفاقاً آن دعاها برای عامه مردم که زبان عربی و معانی آنها را نمیدانند بهتر مستجاب میشود
✨ زیرا نفس خود را به نفس امامان (علیهمالسلام) متصل میکنند و از خدا میخواهند هر چه امامان با خواندن این دعاها میخواستند، به آنان هم بدهد ولی ما به اندازه فهم خودمان از ان دعاها، از خدا میخواهیم!»
📖 زمهر افروخته ، ص۱۶۰
ســــــــــــــــــــلام کدبانوهای پر انرژے ✋ایام به کام 😍
اگر دنـیا تلـخ است، تو شیـــرینش باش
اگر دنـیا زشـت است، تو زیـــبایش باش
اگر دنیا با تونمی سازد، تو سازنده باش
خُــــــــــــــــــــــــــدا با تــــوســـــت😍😌🌱
روزتون درگیــر آرامـــش🌱❤️یادت نره امشب و فردا برنامه های ویژه داشته باش🥰
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti