[ ܝߺ̣ࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
#السلامعلیکیااباعبدﷲالحسین
ســـــــــــــ✋ـــــــلام و صد سال به خانم خوشگلای ولایی🤗
😍یکشنبه ای پر از عشــــــــــ❤️ــــــــــق و نور و انرژے براتون آرزو میکنم💪
تهرونی ها حواستون باشه از الان #برنامهریزی کنید برای
مهمانی بزرگ غدیر۱۴۰۲ در حد فاصل میدان امام حسین(ع) تا میدان آزادی ✌️
💯این مهمونی بزرگ با میزبانی ۱۲۰۰ موکب پذیرایی و خدماتی در روز ۱۶ تیر برگزار میشه🤗
راستی شعار #عید_غدیر امسال «برای مردم هر خانه یک جشن، یک پرچم و یک اطعام و هر محله یک تکیه» است.
یک پرچم 🚩به این معناست که ما همه غدیری هستیم. یک اطعام🥙 یعنی اینکه امام علی (ع) پرچمدار و مردم خدمتگذار هستند و هر محله یک تکیه🛖 نیز بدین معناست که امسال همه کوچهها و خیابانها باید شاهد جشن و سرور غدیر باشد.
افراد خیر از اقشار مختلف مردم با اعلام آمادگی عدد ۲ را به سامانه پیامکی ۳۰۰۰۲۱۲، ارسال کنن و بانی برپایی این جشن بزرگ بشوند تا همه هزینههای این مراسم به کمک خود مردم تامین شود.💪
#عید_غدیر
#غدیر_در_پیش_است
#غدیر
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
Riyah (2).mp3
3.48M
❤️🎊❤️🎊❤️🎊❤️🎊
نماهنگ جانم علی
گروه سرود نجم الثاقب
بابا علی ...
نفر اول دنیا علی
من سلامام به سمت نجفه ✋
و خداحافظیام یا علیه 👋
#مبلغ_غدیر_باشیم
#غدیر
#عید_غدیر
#غدیر_در_پیش_است
#من_غدیری_ام
❤️🎊❤️🎊❤️🎊❤️🎊
@sofrebanovanbeheshti
#کوکو_سیب_زمینی
صبا صادقی
کوکو سیب زمینی متفاوت:
سیب زمینی ۳عددمتوسط رنده درشت/پیاز۱عدد بزرگ رنده درشت/تخم مرغ درشت۱ تا ۲عدد/گوجه متوسط۱عدد رنده درشت/فلفل دلمه سبز ۱/۲عددرنده درشت/سیر۳حبه، درشت رنده شده/نمک.فلفل.زردچوبه.آویشن/ارد۲تا۳غ پر
سیب زمینی. پیاز.فلفل دلمه.سیر.گوجه را تو ظرفی ریخته خوب مخلوط کرده بعد آب اضافی آن را گرفته تا کوکو حالت خمیری نشود و یا وا نرود.بعد بهش آرد و ادویه ها رو اضافه کرده و خوب مخلوط کرده در آخر تخم مرغ را اضافه و همزده تا مواد به خورد هم برود.هم زدن بیش از حد مواد باعث میشه که مواد بوی ذوق تخم مرغ بگیرد.بعد نیم ساعت تو محیط استراحت داد تا موادمون طعم دار شود
طعمش بینظیر بود
اگه سوسیس هم داشتین میتونید بهش اصافه کنید
من از یک عدد تخم مرغ استفاده کردم
@sofrebanovanbeheshti
#دسر
#پاناکوتا
#پاناکوتا_کاراملی
ارسالی از صبا صادقی
حتما حتما درست کنید خیلی خوشمزه هستش.
دستور در پست بعدی🔰
@sofrebanovanbeheshti
#دسر
#پاناکوتا
#پاناکوتا_کاراملی
ارسالی از صبا صادقی
چالش دسر با مینا جون:
پاناکوتا یکی از دسرهای بسیار جذاب و محبوب و معروف ایتالیاییها است که بر پایه خامه درست میشود
برای درست کردن این دسر از Heavy Cream که نوعی خامه رقیق است استفاده میشود که خودتان هم میتوانید با ترکیب شیر و خامه آن را درست کنید. پاناکوتا را میتوانید با انواع سس میوه یا سیروپهای مختلف و تکههای میوه سرو کنید. یکی از انواع اصیل و خوشمزه این دسر پاناکوتا کارامل هست.
رسپی از استاد سرآشپز ابوالفضل جعفری
مواد لازم
4 ق غ خامه صبحانه
1 لیوان شیر
نوک ق چ وانیل
3 ق غ شکر
2 ق غ سر خالی پودر ژلاتین (در 4 ق غ آب حل شود)
سس کارامل مقداری
با این مقدار مواد
به اندازه دو نفر
دو لیوان متوسط دسر پاناکوتا خواهید داشت
میتونید مثله من مینا از قالب کوچکی استفاده کنید و یا در لیوان بریزید.
پودر ژلاتین را در آب سرد حل کنید
خامه را در شیر ریخته و با همزن دستی رقیق کرده و روی حرارت ملایم قرار میدیم شکر و وانیل را هم می ریزیم
حرارت را کم می کنیم فقط به حرارت جوش نزدیک بشه اما نجوشد
از اطراف حباب زد
ژلاتین را اضافه می کنیم
مواد پاناکوتا رو مخلوط می کنیم تا کاملا حل و مواد یکدست بشه
لازمه قبلش تمامی قسمتهای قالب کمی چرب بشه
در ظرف مورد نظر میریزیم
۲-۳ ساعت یخچال می گذاریم
اگه در لیوان میریزید نیازی به چرب کردند خارج کردن دسر نیست
زمان سرو از قالب در آورده و در ظرف مورد نظر قرار دهید و مقداری سس کارامل روی آن بریزید
نوش جان
⭕️این دسر را به خاطر وجود شیر و خامه و قند میتوانید در وعده صبحانه هم استفاده کنید.
⭕️پاناکوتا را حداقل دو سه روز میتوانید در یخچال نگهداری کنید.
⭕️به خاطر شیرینی زیاد کارامل فقط یک لایه نازک از آن روی پاناکوتا بریزید و حتماً دقت کنید که هنگام ریختن روی پاناکوتا ،کارامل داغ نباشد.
⭕️اگر به صورت تکنفره و در لیوان سرو می کنید،پس از اینکه مقداری نازک کارامل روی آن ریختید ؛ با بیسکوییت خرد شده تزیین کنید جذاب خواهد شد.
نوش جان 💞
برای سس کارامل
۱/۴ لیوان شکر
۱/۲ لیوان آب
۱ ق غ سر صاف نشاسته ذرت
۱ ق چ کره
۱ ق غ خامه
ابتدا شکر را داخل ماهیتابه بریزید و روی شعله متوسط با حرارت کم بذارید و تا وقتی که قهوه ای رنگ و حالت مایع شود نگه دارید(در این مرحله با قاشق هم نزنید فقط گاهی ماهیتابه را تکان دهید و دقت کنید نسوزد)
سپس نصف مقدار آب را بریزید در این مرحله سفت میشود نگران نشید ،ذوب میشود. حرارت همچنان کم باشد و با قاشق چوبی آرام هم بزنید ، نشاسته و خامه را در کمی آب باقیمانده با همزن دستی بزنید و یکدست و حل کنید.
در این زمان نشاسته و خامه حل شده در آب و کره را به شکر کاملا ذوب و کاراملی اضافه کنید و هم بزنیدچند دقیقه بعد وقتی به قوام رسید اجاق را خاموش کنید(حتما کارامل کمی روان باشد بعد از خنک شدن غلیظ تر میشود)
کارامل خنک شده، داخل یخچال سفت تر خواهد شد .در ظرف شیشه ای دربدار در یخچال مدت یکماه و بیشتر قابل نگهداری هست.
مطالب و مراحل بسیار ساده هستش
لطفا با دقت مطالعه کنید.
موفق و سربلند باشید💕💕💕
@sofrebanovanbeheshti
#مبلغ_غدیرباشیم
از الان خونه هامونو آماده کنیم برای بزرگترین عید، عید غدیر، عید کامل شدن دین
خدا رو به عدد همه نعمت هاش شکر
به خاطر داشتن محبت آقامون حیدر کرار، امیرالمومنین علیه السلام
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه امیرالمومنین و الائمه المعصومین
💢 استفاده غیر تجاری (بدون در آمدزایی) از این طرح به هر نحو مجاز می باشد.✅
پس حاضران به غائبان برسانند تا روز قیامت
#عید_غدیر_مبارک
#غدیر
#عید_غدیر
#غدیر_در_پیش_است
#من_غدیری_ام
@sofrebanovanbeheshti