eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
5.8هزار دنبال‌کننده
20.8هزار عکس
5.3هزار ویدیو
216 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کتلت چیست؟ . . . . . غذایی که هدفش این بوده که کباب کوبیده بشه ولی مشکلات زندگی مانع پیشرفت بیشترش شده!😒 با لبخند 😁و عشق ❤️آشپزی کنید 👍 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💞قال علی - علیه السلام -: 👈از پرخوری دوری کنید 👈که موجب قساوت قلب 👈و باعث کسالت از اقامه نماز 👈و سبب تباهی بدن است . 📚غررالحکم ، ص 80 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
🔴مضرات زیاد آب نوشیدن👇 ⇦تولید بلغم شدید ⇦چروکیدگی پوست ⇦ضعف حافظه ⇦عفونت های داخلی و پوستی ⇦تولید سنگ کلسیمی کلیه ⇦ایجاد انواع کیست های بدن ⇦بدبویی دهان ⇦ریزش مو ⇦ایجاد آرتروز و درد مفاصل ⇦ایجاد رماتیسم ⇦تخریب معده و کارایی آن ✍امام صادق علیه السلام : زیاد آب ننوش، چرا که آب جذب کننده هر مرضی است. 📚 الكافي ج۶ ؛ ص۳۸ 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خانمهای عزیز این مارمالاد رو حتما درست کنید عاااالیه 👌👌👌جدا از بحث مربا، کاربردهای زیادی داره میتونید توی کیک و حلوا و شیرینی هایی که طعم پرتقالی داره هم ازش استفاده کنید 😉😉😉 ابتدا پوست های نارنجی پرتقال رو به آرامی جدا میکنید و داخل قابلمه آب میریزید و میگذاریم تا بجوشه بعد آب رو عوض میکنیم ۳ تا ۴ بار این کار رو تکرار می کنیم تا تلخیش گرفته بشه بعد داخل سبد میریزیم و اجازه میدیم تا خنک بشه بعد داخل چرخ گوشت میریزیم و حسابی چرخ میکنیم بعد پیمانه میکنیم به ازای هر پیمانه پوست پرتقال چرخ شده یک لیوان شکر میریزیم و داخل قابلمه می ریزیم و کمی آب بهش اضافه میکنیم شعله رو خییییلی کم میکنیم تا آرام آرام بجوشد وقتی قوام پیدا کرد و چشمی متوجه شدیم شعله رو خاموش میکنیم تا خنک بشه بعد در یک ظرف شیشه ای در بسته داخل یخچال نگهداری میکنید هم میتونید با کره برای صبحانه نوش جان کنید و هم داخل کیک و شیرینی استفاده کنید 😁😁😉😉😋😋 شمیم مهر 🆔 @sofrebanovanbeheshti
طرز تهیه این حلوا مثل حلواهای دیگه است فقط با این تفاوت که داخل شهد که درست میکنید به جای پیمانه کامل شکر نصف پیمانه شکر و نصف دیگر رو که دستور در پست بالا 👆هست میریزید و همراه گلاب و زعفران اجازه میدید جوش بیاد و بعد به حلوا اضافه میکنیم 😉این حلوا خیلی متفاوت، خوش طعم و خوش عطر میشه امیدوارم درست کنید و لذت ببرید😘 راستی گلهای دور حلوا رو با زدم خیلی راحته😉☺️ مواد لازم برای تهیه حلوای پرتقالی ۱ پیمانه آردگندم یا سنگک یک‌چهارم پیمانه روغن مواد لازم برای تهیه شهد حلوا یک‌دوم پیمانه آب یک‌سوم پیمانه گلاب نصف پیمانه شکر نصف پیمانه مارمالاد پوست پرتقال به میزان لازم زعفران ابتدا آرد را الک کرده سپس با حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ آن تغییر و بوی خامی آرد گرفته شود. آرد را کنار بزنید روغن را وسط آرد ریخته و مواد را تا جایی که رنگ مطلوب حاصل شود، تفت دهید. در ادامه به طور آهسته شهد را به آرد اضافه می‌کنیم. طرز تهیه شهد آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذرات شکر به طور کامل درون مایع حل شوند حالا مارمالاد و زعفران و گلاب را اضافه کرده و هم بزنید وشهد را از روی حرارت بردارید. پس از اضافه کردن شهد به آرد، مواد را به خوبی مخلوط کنید تا شربت جذب آرد شود و قوام پیدا کند. شمیم مهر 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍