「 ܝߺࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
دلخوشم با تو اگر از دور صحبت میکنم
با سلامی هر کجا باشم زیارت میکنم
#صلیاللهعلیکیااباعبدالله✋
ســــــــــلام صبــــــــــح زیباتون پر انرژے 😍🤩
لبتون پراز لبـــــخند 😌
و دلتـــــون شاد ِشاد ِشاد❤️
امروز چه کاره اے خوشگل خانومی؟ 😎
به نظرم امروز بیشتر به سلامتیت برس
ورزش کن 😎💪
نرمش کن🧘♀🤾♀
با بچه ها بازی هاے هیجانی انجام بده تا ضربان قلبت بره بالا و یه جون تازه بگیرے⚽️🏐
راستے ...
چاییت به راهـــــھ؟ ☕️
یه چایی ناب و دبش با گل محمدے🌸
و چوب دارچین
و خرما و توت خشک 🍱
هواےخودتروداشتهباش
ازتوفقطیهدونهتوےدنیاست😍
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
تی_تاپ
تیتاپ
تیتاپ_خانگی
با استفاده از دستور پست بعدی🔰
@sofrebanovanbeheshti
تی_تاپ
تیتاپ
تیتاپ_خانگی
مواد اصلی:
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ پیمانه
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
شیر ۱ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
آرد ۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری
مواد میانی:
شکر ۱/۲ پیمانه
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه
۱- تخم مرغ شکر وانیل حدود ۵ تا ۷ دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا حجیم و کشدار شود
۲- شیر روغن مایع را افزوده با دور کند همزن ۲تا ۳ دقیقه میزنیم
۳- آرد بیکینگ پودر رو از قبل ۳بار الک میکنیم در ۲ یا ۳ مرحله به مایه اضافه وفولد میکنیم درصورتی که مواد خوب مخلوط نشدند حدود ۳۰ثانیه با کند ترین دور همزن بزنید
۴- نیمی از مایه کیکرو داخل قالب (که کف آن کاغذ روغنی انداخته و کمی چرب کرده ایم) میریزیم روی آن را صاف کرده یکی دوبار روی میز کوبیده تا حباب های آن خارج شود سپس داخل فر از قبل گرم شده به مدت تقریبی ۲۰دقیقه با دمای ۱۸۰ قرار میدهیم تا کیک از کناره ها طلایی شود
۵- در این فاصله مایه میانی را آماده میکنیم
برای این کار پودر کاکائو و دارچین و شکر را باهم مخلوط کرده تا یکنواخت و یکدست شود قالب را که از فر خارج کردیم مواد میانی را با قاشق تمام سطح کیک پخش میکنیم سطح ان را با پشت قاشق صاف کرده مجددا به مدت دو سه دقیقه داخل فر قرار میدهیم و حرارت بالا را روشن میکنیم تا کمی شکر گرم شود
۶- یک ملاقه از مایه کیک جدا کرده یک قاشق پودر کاکایو به آن افزوده خوب بهم میزنیم تا یکدست شود داخل یک قیف یا پلاستیک فریزری میریزیم و کنارمیگذاربم برای طرح روی کیک
باقی مواد کیک را روی لایه میانی ریخته و به خوبی آن را صاف میکنیم و با مایه کاکائویی داخل قیف به صورت خطوط منحنی روی کیک طرح میزنیم
قالب را مجددا داخل فر قرار میدهیمبه مدت تقریبی ۱۵ دقیقه با حرارت از بالا و دمای ۱۷۰ یا ۱۸۰ درجه
۷- برای اطمینان از پخت از یک سیخ چوبی یا خلال دندان کمک میگیریم در این مرحله مرتبا کیک رو از بیرون فر چک کنید تا روی آن نسوزد روی کیک باید قهوه ای رنگ مشابه عکس باشد و سیخ چوبی تمیز از کیک بیرون آید (البته سیخ کمی کاکائویی می شود که آن بخاطر مایه میانی هست)
۸- بعد از درآوردن از فر اجازه دهید کیک به خوبی سرد شود سپس کناره ها را با چاقو از دیواره قالب جدا کنید کاغذ روغنی را از کف آن جدا کنید و به کمک یک خط کش اندازه های مساوی زده و برش بزنید
سایر نکات
این مقدار مواد مناسب قالب ۲۰×۳۰ مستطیلی هست و حدود ۱۰ تا ۱۲ عدد تی تاپ به ما می دهد
دستور فوق العاده راحت و بی نقص هست امیدوارم از درست کردن و نوش جان کردن این کیک نوستالژی لذت ببرید.
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_گل_محمدی
با دستور لینک زیر🔰
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/588
#نان🥖🥖
مواد لازم:
آرد ۲لیوان
روغن یک سوم لیوان
آب نصف لیوان
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
نمک یک قاشق مرباخوری
طرزتهیه:
ارد رو الک کردم وبا نمک وبکینگ پودر ریختم تو ظرف، بعد روغن وآب رو اضافه کردم.وبعد انقدر ورز دادم و۱۰۰ بار خمیر رو کوبیدم به ظرف تا یه خمیر که به دست نمیچسبه،آماده شد
بعد روش رو پوشوندم و نیمساعت در دمای آشپزخونه گذاشتم بمونه
بعد خمیررو به تکه های دلخواه جدا کردم و وَرَمش رو بادستم کمی گرفتم ودوباره ورز دادم فرو سینی چرب شده رو ۲۰ دقیقه گرم کردم
بعد نانها رو به شکل دایره های کوچک پهن کردم
رومال(یعنی آرد و آب وزعفران رو گذاشتم کمی باهم جوشیدن؛) رو مالیدم روی نانها و کنجدپاشیدم گذاشتم تو فر دمای ۲۰۰ درجه به مدت حدود ۴۵ دقیقه
۵دقیقه هم برای برشته شدن روی نانها گریل زدم
با این مقدار مواد ۸عدد نان داشتم
@sofrebanovanbeheshti