eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
5.8هزار دنبال‌کننده
20.8هزار عکس
5.3هزار ویدیو
216 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز رنده شده دو عدد متوسط آرد نخودچی دو ق غ نمک و ادویه به میزان لازم اول پیاز رو رنده میکنیم و همه ی مواد را داخل پیاز میریزم بعد حسابی ورزش میدیم کف تابه رو کمی روغن میریزم بعد از اینکه گرم شد گوشت رو کفش پهن میکنیم و بادست بازش میکنیم حالا با قاشق خط های عمودی می کشیم تا شبیه کباب بشه در آخر هم روش گوجه قاچ شده میگذاریم و در تابه رو هم میگذاریم. اولش آب میندازه صبر میکنیم تا آبش کشیده بشه وقتی یه طرفش سرخ شد برمیگردونم طرف دیگه. @sofrebanovanbeheshti
👇 سینه مرغ خرد شده ۱عدد/ بال مرغ مرغ به تعداد لازم/نمک،فلفل،پاپریکا،زعفران،پودرسیر،کمی آویشن ،آبلیمو کمی/ ماست ۳غذاخوری/ پیازخردشده۱عدد/ گوجه خام به تعداد لازم ابتدا روی بال را با چاقو چندتا خط عمیق انداخته بعد سینه خرد شده( تا مواد به خوردش برود ومزه دار شود و زود پخته شود)وما بقی مواد را اضافه گذاشته خوب مزه دار شود بعد به سیخ کشیده ودر فر با حرارت کم پخته شود😋😋 @sofrebanovanbeheshti
#ساندویچ_مرغ👇 سینه مرغ رو به صورت نوارهای باریک برش دادم . و با کمی نمک و زعفران و آبلیمو و فلفل مزه دار کردم و گذاشتم چند ساعتی همونجوری موند . بعد از تو مواد دراوردم سرخ کردم . سیب زمینی خلال کردم و سرخ کردم . کلم و گوجه و خیار شور هم خرد کردم . و همه رو داخل نون ها گذاشتم . میتونید با سس قرمز و مایونز نوش جان کنید .☺️☺️ @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی ۲ براي شروع و اولين خريد كافيه اين مواد و لوازم تهيه بشه: آرد سفيد قنادي، ش
۳ آرد حاوی پروتئینی به اسم گلوتن است که از مخلوط کردن و ورز دادن آرد شکل می‌گیرد. گلوتن بافت نان را شکل می‌دهد ولی کیک را خشک و سفت می‌کند. هرچقدر پروتئین آرد کمتر باشد، باعث لطیف تر شدن کیک می‌شود. با اینحال نوع آرد مصرفی خود را با نوع پخت تطبیق دهید. انواع   آرد کیک استاندارد: بیشترین کاربرد آن در تهیه کیک اسفنجی است. : برای کیک‌های ساده‌تری مانند کیک شکلاتی استفاده می‌شود. : در کیک‌های میوه ای مانند کیک هویج و کیک سیب کاربرد دارد. بهترین نوع آرد برای پخت یک کیک عالی، ''آرد کیک استاندارد'' است. آرد کیک استاندارد شامل گندم آسیاب شده و ۵ تا ۷ در صد پروتئین است. این میزان پروتئین که مقدار کمی است با ورز دادن خمیر، گلوتن را شکل می‌دهد. در روش‌های تولید مخصوص این آرد، طی فرایندی، سفید شده تا با جذب رطوبت باعث فرم دهی بهتر کیک بشود. با افزودن میزان زیادی کره و شکر، آرد کیک بافت نرمی پیدا می‌کند. برای پخت بهتر کیک بایستی قبل از خمیر کردن آرد، آن را الک کنیم. بیشترین مصرف قنادی‌ها، کیک اسفنجی است که با همین آرد پخته می‌شوند و پاند کیک نیز از دیگر کاربردهای آن است. آرد شیرینی تقریباً مانند آرد کیک است با این تفاوت که دارای پروتئینی بین ۷ تا ۹ درصد است. البته یافتن آرد شیرینی در فروشگاه‌ها بسیار سخت است برای همین می‌توان آرد کیک را جایگزین آرد شیرینی کرد. آرد همه منظوره برای پخت نان، کیک و شیرینی از ''آرد همه منظوره'' استفاده می‌شود. آرد همه منظوره دارای ۷ تا ۱۲ در صد پروتئین است. البته همان‌طور که در بالا اشاره شد کیکی که که با آرد همه منظوره پخته می‌شود به مرغوبیت و لطافت کیکی که با آرد کیک درست می‌شود، نیست. کاربرد این آرد برای کیک‌های راحت و ساده ای مانند کیک وارونه و کیک شکلاتی می‌باشد. آرد سفید همه منظوره دارای پروتئین کمتری نسبت به آرد سفید نشده‌است که موجب می‌شود، کیک پخت شده با آن لطافت بیشتری داشته باشد. آرد گندم کامل بهترین آردی که از نظر سلامتی هم بیشتر توصیه می‌شود ''آرد گندم کامل'' است. مواد مغذی ''آرد کامل گندم'' از ''آرد همه منظوره'' بیشتر است زیرا دارای جوانه و سبوس گندم می باشد. این آرد بافت کیک را متراکم و محکم می کند و در کیک های میوه ای مانند کیک هویج و کیک سیب کاربرد دارد. روش استفاده از آرد گندم کمی با آردهای دیگر تفاوت دارد. برای استفاده حجم مشخصی از آرد در تهیه کیک مورد نظر، ابتدا یک چهارم تا نصفی از ''آرد کامل گندم'' را به جای آرد همه منظوره استفاده می شد. درصورت نتیجه مناسب، در پخت های بعدی می توان میزان بیشتری از ''آرد گندم کامل'' را جایگزین کنید. ✍همه چیز درباره آرد کیک( مجله قنادباشی) ۱۵ آذر ۱۳۹۶. بازبینی‌شده در ۶ دسامبر ۲۰۱۷. ادامه دارد..... 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 چوب دارچین ۴تکه بزرگ/ زنجبیل اندازه یه بند انگشت/ آب۳تا۴لیوان/ نبات یا عسل ابتدا درقوری آب وزنجبیل و دارچین را ریخته وگذاشته تا جوش بیاید بعد حرارت راخیلی کم کرده به مدت ۱۵ دقیقه گذاشته تا به آرامی دم بکشد. من تا همسرم از کار ودخترم از مدرسه بیان روی حرارت بخاری گذاشتم حسابی دم کشید ورنگش مثل چایی شد وطعم تند زنجبیل و دارچین به خوبی حس میشد. بعد میتوان با عسل ونبات شیرین کرد. البته بدون این دوتا هم خیلی عالی میشه😃😃💕💕 @sofrebanovanbeheshti
#سوهان_کنجدی👇 کنجد سفید بوداده یا خام 150 گرم شکر 100 گرم کره 10 گرم گردوی نگینی خردشده کمی ابتدا شکر و داخل قابلمه ای که چدن نباشه ریخته و روی شعله تقریبا کم میگذاریم تا آب بشه (به اصطلاح کاراملی بشه) وقتی شروع به آب شدن کرد هم نمیزنیم قابلمه را تکون میدیم تا همه شکرا آب بشه بعد از آب شدن شکر، شعله را کمتر میکنیم و کره را اضافه کرده و هم میزنیم تا مخلوط بشه گردو را هم میریزیم و هم میزنیم و کنجد را کم کم اضافه میکنیم و اینقدر هم میزنیم تا مواد به خورد هم بره وقتی موادمون وسط ظرف جمع شد بلافاصله تا داغ هست توی ظرف مستطیل یا مربعی که از قبل چرب شده میریزیم و با وردنه ای که قبلا چرب شده نازکش میکنیم تا حدود نیم سانت و تا گرم هست با چاقو برشهای افقی عمودی میزنیم تا وقتی سرد شد به تکه های کوچک تقسیم کنیم. نوش جان @sofrebanovanbeheshti
👇 بیسکویت پتی بور کاکائو یی ۲۵۰ گرم مغز بادام ۱۰۰ گرم من مغز بادام نداشتم بجاش ۱۰۰ گرم بیسکویت ریختم پنیرماسکارپونه دوبسته(۴۰۰ گرم) میشه از هرپنیر خامه ای دیگه ای هم استفاده کرد ولی ماسکارپونه بهتره ژله با طعم دلخواه یک بسته میوه مناسب با ژله به مقدار لازم پودر ژلاتین ۲ ق غ آب سرد نصف لیوان خامه قنادی ۳۰۰ گرم(اگه خامه قنادی دردسترس نبود به جاش خامه صبحانه پاکت صورتی رو بانصف لیوان شکر آسیاب شده) شیر عسلی ۳ ق غ عسل ۱ ق غ(من عسل نداشتم بجاش ۱ ق غ شیرعسل ریختم) کره ۱۵۰ گرم اگه بجای مغزبادام از بیسکویت استفاده کردین مقدار کره باید ۲۰۰ گرم باشه ابتدا بیسکویت پودرشده و بادام پودر شده همراه کره کاملاً ورز میدیم تا حالت خمیری پیداکنه کف قالب کمربندی پلاستیک میگذاریم وخمیر بیسکویتی روش پهن کرده و کاملاً صاف میکنیم لایه پنیری(لایه وسط): پنیر وخامه و عسل و شیرعسل پودر ژلاتین بن ماری شده و سرد همه رو باهم مخلوط میکنیم ومیریزیم روی لایه بیسکویتی و خوب خوب صاف میکنیم و کاملاً لایه پنیری رو با اطراف فیکس میکنیم ومیذاریم یخچال به مدت ۲ ساعت(من شب تا صبح گذاشتم) این مرحله میوه هارو روی لایه پنیری میگذاریم لایه ژله ای: پودر ژله رو با ۱ لیوان ونیم آبجوش بن ماری کرده ومیگذاریم سرد بشه و میریزیم روی لایه پنیری و میگذاریم یخچال تا کاملاً ببنده بعد با چاقو دور ژله رو جدامیکنیم و کمربندقالب باز میکنیم چیز کیک رو به کمک پلاستیک زیرش به ظرف مورد نظر منتقل میکنیم و خیلی آروم پلاستیک از زیرش برمیداریم این مقدار ازمواد برای قالب ۲۰مناسب هست @sofrebanovanbeheshti