#پاناکوتا_بیسکوییتی👇
دو لیوان و نیم شیر
یک قاشق غذا خوری ژلاتین
کمی گلاب
پنج قاشق غذا خوری بیسکوئیت بتی پورپودر شده
یه قاشق غذا خوری نشاسته حل شده در نصف لیوان آب
کمی شکر
کمی عسل
که میزان شیرینی بسته به ذائقه تون داره
همه موادرا مخلوط کرده و روی حرارت ملایم هم میزنیم تا چند قل بخوره و قوام بیاد
بعد خاموش میکنیم و سه قاشق غذاخوری خامه را اضافه میکنیم
برای رنگ زرد زعفران زدم بسیار خوشمزه و عالی و لطیف هست
نوش جااان😊
@sofrebanovanbeheshti
#پاناکوتا_رنگی👇
▫️شیر 4 لیوان
▫️پودر ژلاتین 4 ق غ
▫️خامه صبحانه 200 گرم یه پاکت صورتی
▫️شکر یک لیوان
▫️وانیل نصف قاشق چایخوری
نصف لیوان شیرو پودر ژلاتین رو روی بخار کتری قرار دادم تا ذراتش حل بشه .
بقیه شیر و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم .
شیر نجوشه فقط در حد حل شدن شکر ، بعد ژلاتین بن ماری شده رو به شیر اضافه میکنیم.
و خامه رو هم توی ظرفی ریختم و با همزن دستی یکم مخلوطش کردم و یکم از مواد ولرم شده رو بهش اضافه کردم یکدست که شد به کل مواد اضافه میکنم.
حالا موادم رو یه سریش رو رنگی کردم و رنگ خوراکی ریختم ، یه سریش رو سفید گذاشتم موند . بعد داخل قالبم اولش رنگی ها رو ریختم و گذاشتم یخچال ببنده و بعد که از نیم بند یه خرده سفت تر شد ، لایه بعدی سفید ریختم و به همین ترتیب .
بعد که کلا پاناکوتا خوب بسته شد ، دورش رو با چاقو آزاد کردم و این ور و اون ور کردم . چون پاناکوتا خامه داره خیلی راحت بیرون میاد .
روش یه دیس مرطوب گذاشتم و برگردوندم
اگه دوست ندارید رنگی کنید مثل من پاناکوتا ساده درست کنید
4یا 5ساعت بگذارید بمونه تا خودشو خوب بگیره بعد برش گردونید😋
اگه راضی بودید صلواتی برای امام زمان عزیزمون بفرستید 💖
@sofrebanovanbeheshti
#اسفناج_پلو 👇
برای 4نفر
نیم کیلو اسفناج پاک شده،
گوشت مرغ
2عددهویج متوسط
1عددسیب زمینی کوچیک،
1عددفلفل دلمه،
1عددپیازمتوسط،
5پیمانه برنج،
رب 1قاشق غذاخوری،
زعفران به دلخواه.
پیازراخلالی خوردکرده وسرخ می کنیم وکنارمی گذاریم،هویج وسیب زمینی رابه صورت نگینی خوردکرده وباشعله خیلی کم روی گاز تفت می دهیم،مرغ را که قبلاآب پزکرده ایم ریش ریش می کنیم ،دراین فاصله اسفناج رادرظرف دیگری ریخته ودرظرف رامی گذاریم (هیچ آبی به اسفناج اضافه نمی کنیم )
بعدازاینکه داخل ظرف اسفناج بخارگرفت درظرف رابرمی داریم،
موادی راکه قبلاداشتیم هیچ کاری به آن نداریم فقط بعد ازخشک شدن آب اسفناج به اندازه چندثانیه اسفناج رادرروغن تفت می دهیم وبقیه موادراهمراه بارب وادویه کاری وفلفل سیاه به اسفناج اضافه می کنیم
لابه لای برنج آبکش شده قرارمی دهیم،
موقع دم کشیدن برنج زعفران رااضافه می کنیم( برنج کته هم مشکلی نداره)
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_با_مارمالاد_پوست_پرتقال
#مارمالاد_پوست_پرتقال
تخم مرغ ۱ عدد
مارمالاد پوست پرتقال نصف پیمانه
شیر یک پیمانه
آرد دو پیمانه
بیکینگ پودر دو قاشق مرباخوری
وانیل یک قاشق چایخوری
روغن یک دوم پیمانه
تخم مرغ رو بزنید تا کرم رنگ بشه بعد روغن و شیر را به صورت جداگانه اضافه کنید
بعد مارمالاد رو اضافه میکنیم بعد
آرد و بیکینگ پودر رو باهم مخلوط کرده والک کنید وکم کم به مواد اضافه کنید
حالا مواد رو با دمای ۱۸۰درجه ۴۰ دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار میدیم بعد دو دقیقه هم گریل رو روشن میکنید البته من در قالب مافین درست کردم 😉😋
نوش جااان
شمیم مهر
🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
#مارمالاد_پوست_پرتقال خانمهای عزیز این مارمالاد رو حتما درست کنید عاااالیه 👌👌👌جدا از بحث مربا، کارب
اینم دستور مارمالاد پوست پرتقال ☝️
#چیزکیک👇
لایه ی رویی
پودرژله ترجیحا آلوورا👈 یک بسته
میوه دلخواه مثل توت فرنگی پرتقال هلو انگور...
لایه دوم
کیک یا بیسکوییت پتی بور همراه کره وبه دلخواه پودرچهارمغز👇👇
کیک حتما باید از نصف قالب کمربندی سطحش پایینتر باشه یعنی مایه کیک رو خیلی کم بریزید برای پخت
بیسکوییت ها رو در آسیاب بریزید تا پودر بشه و با کره مخلوط کنید تا حالت خمیریکدست ونرمی بشه
لایه زیرین
پودر ژلاتین سه قاشق غذاخوری
پنیرخامه ای یک بسته
خامه یک بسته
شکر نصف لیوان
قالب کمربندی
ابتدا اجازه بدید کیکتون خنک بشه ویا اگر ازبیسکوییت استفاده میکنید باقاشق به صورت یکنواخت کف قالب کمربندی پهن کنید
سپس پودرژلاتین رو با حرارت غیرمستقیم(بن ماری)با حدود دوقاشق آب حل میکنیم
حالا خامه ،پنیرخامه ای وشکر رو مخلوط میکنیم و پودر ژلاتین رو تا هنوز گرم هست اضافه میکنیم و باز خوب مخلوط میکنیم
این مخلوط رو روی کیک آماده با قاشق یکنواخت پخش میکنیم وحالا از میوه های برش خورده روی سطح مایه پنیری میچینیم و قالب رو داخل فریزر به مدت نیم ساعت یا در یخچال به مدت یکساعت قرارمیدیم تا خوب سفت بشه
مرحله آخر پودر ژله رو با یک لیوان آبجوش مخلوط میکنیم وبا مفتول دستی خوب به هم میزنیم تا هیچ ذره پودری باقی نمونه و حالا حتماحتما حتما ده دقیقه ای صبر کنید تا خنک بشه تا داغی ژله، لایه ی زیری رو بازنکنه و دوباره قالب رو داخل یخچال یا فریزر میگذاریم تا کاملا ژله بسته بشه
و در آخر هم که با احتیاط دیواره قالب رو از کف جداکرده و داخل ظرف سرو میگذاریم.
@sofrebanovanbeheshti
💠 #هاضوم چیست؟🤓
هضم کننده
ضد نفخ
باد بر
1⃣پودر آویشن
2⃣پودر زنیان
3⃣سیاهدانه پودر نشده
مساوی با هم مخلوط کنید ،اگر قبل از غذا مصرف میکنید باید کمی نمک به ان اضافه کنید، اگر بعد از غذا میخواهید مصرف کنید با کمی عسل بخورید، مقدار مصرف یک قاشق مربا خوری
شرح مطلب:
ترکیبی سه گانه از #آویشن، #زنیان و سیاهدانه بمیزان مساوی.
زنیان و آویشن را آسیاب کرده ولی سیاهدانه را آسیاب نمیکنند بعلت اینکه در صورت آسیاب پس از مدتی سمی میشود.
🔆خواص
1- مفید برای هضم غذا🌹
2- تقویت کننده معده.❤️
3- کمک به افرادی که شکم درد یا سنگینی معده داشته و یا در هضم غذا مشکل دارند.
4- مفید برای رفلکس.
5- مفید برای رفع بوی بد مدفوع.
6- رفع غلبه بلغم 😍
نکته: حتی افرادی که بیمار نبوده و نکات تغذیه ای را رعایت میکنند ممکن است به این دارو نیاز پیدا کنند (دارو و پیشگیری جامع است).
🔆نحوه استفاده
- قبل و بعد از غذا بمیزان یک قاشق مربا خوری مصرف شود.
نکته: برای استفاده قبل از غذا مقداری نمک به آن اضافه شود.
🔆توضیحات
- پیامبر (ص) خواستند که زنیان و آویشن و سیاهدانه برایش بیاورند، زمانی که غذای #سنگین میل میکردند یا غذایی که مشکلی داشت از این دارو استفاده میکردند و به آن نمک اضافه میکردند و غذا را با آن شروع میکردند و میفرمودند دیگر اهمیت نمیدهم که چه میخورم و نیز میفرمودند این معده را #تقویت میکند و بلغم را قطع میکند و این ایمنی از #لقوه است.»
نکته: در درمان مشکل #ریفلاکس کودکان ،مصرف هاضوم توسط مادر بسیار موثر و مجرب است....
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#شیرینی_نارگیلی_به_روش_داغ_زدن 👇
پودر نارگیل چرب 125 گرم
سفیده تخم مرغ 125 گرم
شکر دانه ریز 250 گرم
روغن مایع 25 گرم
ابلیمو 1 قاشق غذاخوری
با این میزان مواد 32 عدد شیرینی بدست اومد
تمام مواد را با هم مخلوط کنید
با دست یا کفگیر داخل دیگ ریخته و روی شعله ی خیلی کم بگذارید
و مدام هم بزنید تا ته نگیرد.
شکر شما باید آب شود و نارگیل به خوبی روغن انداخته شود اما دست را نباید بسوزاند
بعد از داغ زدن تا سرد شدن کامل صبر کنید
سپس قیف بزنید و درفر دمای 150 درجه سانتیگراد قراردهید.
نکته ها:
1) مرحله داغ زدن نارگیلی خیلی مهم و حساس است حتما با شعله کم داغ بزنید باید کمی حوصله بخرج دهید
2) نارگیلی بیش از حد داغ نباید شود.
3) موقع خرید نارگیل حتما بگویید نارگیل چرب
4) قبل از اینکه نارگیلی را داخل فر بگذارید به دلیل حساس بودن این شیرینی بهتر است اول یک عدد به صورت نمونه داخل فر قراردهید.
5) نمونه بیرون آمده اگر پهن شد 2 دلیل دارد اول اینکه شل شده دوم اینکه شیرین یا کمی نارگیل به ان اضافه کنید یا ارد برنج در نظر داشته باشید ارد برنج از نظر جمع کردن نارگیلی بهتر است اما باعث زود خشک شدن نارگیلی نیز میشود.
6) اگر نارگیلی اصلا پهن نشد و خیلی خشک بود به آن سفیده بزنید در نظر داشته باشید که بعد از زدن سفیده باید به خمیرتان خاکه قند بزنید
برای جبران شیرینیش
7)برای سهولت درداغ خوردن میتوانیدنصف روغن مایع راجداگانه داغش کنین بعد به بقیه مواد بزنید
@sofrebanovanbeheshti
#باسلوق_با_شیره_انگور👇
(از هرسایز لیوان که دوست داشتید میتونید استفاده کنید)
۱ لیوان نشاسته
۴ لیوان آب
با توجه به شیرینی شیره انگور (من حدود ۱۰ قاشق ریختم). خودتون بچشید تا طعم مورد نظر بشه
دوتا هل
گلاب ۱ ،۲ ق
پودر نارگیل و کنجدو گل سرخ و گردو برای تزیین
اول تو قابلمه نشاسته رو میریزیم و سریع کمی آب میریزیم
سپس آبش و خالی میکنیم تا ترشیش از بین بره بعد آب سرد روش میریزیم و چند دقیقه صبر میکنیم تا نشاسته حل شود.
و روی حرارت میگذاریم هم میزنیم تا مثل عسل غلیظ بشه
بعد شیره انگور رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم وکمی هم میزنیم
قابلمه رو روی حرارت متوسط گذاشته و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه.
هل هم اضافه میکنیم و چند دقیقه بعد خاموش میکنیم
میتونید تو ظرف مستطیل بگذارید و تو بخچال بمونه تا سفت بشه و برش بدید یا تو قالب یا هر ظرف دبگه ای
با این مقدار این سه تا ظرف میشه🌺
بهرحال خوشمزه و سالمه 😋😋😋
@sofrebanovanbeheshti