فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دوشنبه_های_شهدایی🕊⃢🌷
این مادر یک شهید غواص است
از ماهی متنفر است...😔
سوم دی ماه سال ۱۳۶۵ بود که غواصان ما به اروند زدند و در عملیات کربلای ۴ مظلومانه به شهادت رسیدند..
شادی روح شهدا صــــــــــ🌷ــــــــــلوات
@sofrebanovanbeheshti
عیسی اگر مریض زیاد میدهد شفا؛
در نسخهاش جمالِ علی(علیه السلام) را کشیده است...
✨ إذْ قٰالَتِ اَلْمَلاٰئِكَةُ يٰا مَرْيَمُ إِنَّ اَللّٰهَ يُبَشِّرُكِ بِكَلِمَةٍ مِنْهُ اِسْمُهُ اَلْمَسِيحُ عِيسَى اِبْنُ مَرْيَمَ وَجِيهاً فِي اَلدُّنْيٰا وَ اَلْآخِرَةِ وَ مِنَ اَلْمُقَرَّبِينَ (٤٥) سوره مبارکه آل عمران✨
✨[ ياد كنيد ] زمانى كه فرشتگان گفتند: اى مريم! يقيناً خدا تو را به كلمهاى از سوى خود كه نامش مسيح عيسى بن مريم است مژده مىدهد، كه در دنيا و آخرت داراى مقبوليّت و آبرومندى و از مقربّان است.✨
🎄میلاد کلمة الله، حضرت عیسی مسیح (علیهالسلام) بر جهانیان و بر مولا صاحب الزمان (عجاللهتعالیفرجهالشریف) مبارک باد.🎄
🌼 دور نیست روزی که گل مریم بر گل نرگس اقتدا خواهد کرد...🌼
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
#آش_رشته_نذری برای صدنفر
برای درست کردن آش رشته نذری باید از شب قبل نخود و لوبیا🫘 را به صورت جداگانه خیس کنید. این کار موجب میشود هضم حبوبات آش رشته راحتتر شود و از طرفی نفخ حبوبات نیز گرفته شود
عدس را ۴ساعت قبل خیس کنید در این مدت لازم است چند بار آب حبوبات را عوض کنید.
ترکیب سبزی آش رشته به این ترتیب است: تره، گشنیز، جعفری، اسفناج همه به نسبت مساوی به علاوه و چندشاخه شنبلیله.
بهتره از سبزی آماده استفاده کنید
اگر هنگام پخت روی آب کف ایجاد شد،حتما کف آن را بگیرید
مقدار روغن ۶لیتر.
هرچه مقدار پیاز🧅 داغ بیشتر باشه خوشمزه تر میشه
نعنا و زردچوبه برای رنگ آش هست
اگر آش شما لعاب دار نشد اضافه کردن آرد به آش رشته موجب لعابدار شدن آش میشود. توجه داشته باشید که آرد را حتماً با آب سرد ترکیب کنید و بعد به آش اضافه کنید تا گلوله نشود
زمانی که قابلمه شما برای پخت آش کوچک باشد و رشته فضای کافی برای باز شدن نداشته باشد، حالتی خمیری در آش پیدا میکند. برای درست کردن آش رشته نذری سعی کنید از قابلمه بزرگتر استفاده کنید تا فضای کافی برای اضافه کردن رشته را داشته باشد.
توجه کنید آش رشته بعد از سرد شدن کمی غلیظ میشود. بنابراین از زیاد جوشاندن آش و رشتهها اجتناب کنید و همیشه آن را کمی رقیقتر از چیزی که دوست دارید، از روی شعله گاز بردارید. گاهی اوقات اضافه کردن مقدار اضافی رشته نیز میتواند موجب خمیر شدن آش رشته شود. سعی کنید رشته را آرام به آش اضافه کنید تا حجم آن بیش از اندازه زیاد نشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
#آشپزی_در_طبیعت
#پاستای_خونگی🍝
🎉بدون خرید پاستا، خودت با آرد و لوازم دم دست، #پاستا درست کن و نوش جان کن👏
فوق العاده زیبا دعای سلامتی امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف .mp3
2.58M
💢#قرار_شبانه💢
برای سلامتیمحبوب
﷽
💚اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ
الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه فيهذِهِ السَّاعَةِ وَفيكُلِّساعَة وَلِيّاًوَحافِظاًوَقائِداًوَناصِراً وَدَليلاًوَعَيْناحَتّىتُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
@sofrebanovanbeheshti
azomalbala-basem.mp3
941.8K
🔊دعایالهیعظمالبلاء
👤باسم الکربلایی
💚اِلـهيعَظُمَ الْبَلاء،وَبَرِحَ الْخَفاء،وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ،وَانْقَطَعَالرَّجاءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ،وَمُنِعَتِ السَّماءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ،وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى،وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُفِيالشِّدَّةِ والرَّخاءِ
اَللّـهُمَّصَلِّعَلىمُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد،اُولِيالاْمْرِ الَّذينَفَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ،وَعَرَّفْتَنابِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم
فَفَرِّجْعَنابِحَقِّهِمْفَرَجاًعاجِلاًقَريباًكَلَمْحِالْبَصَرِ اَوْهُوَ اَقْرَبُ
يامُحَمَّدُياعَلِيُّياعَلِيُّيامُحَمَّدُاِكْفِيانيفَاِنَّكُما كافِيانِ،وَانْصُراني فَاِنَّكُماناصِرانِ
يامَوْلاناياصاحِبَالزَّمانِ
الْغَوْثَالْغَوْثَالْغَوْث
َاَدْرِكْنياَدْرِكْنياَدْرِكْني
السّاعَةَالسّاعَةَالسّاعَة
َالْعَجَلَالْعَجَلَالْعَجَل
يااَرْحَمَ الرّاحِمينَبِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرين
@sofrebanovanbeheshti
farahmand_361129.mp3
252.4K
دعای منتظراندرعصرغیب
👤استاد فرهمند
💚اَللّهُمَّعَرِّفْنىنَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِفنَبِيَّكَاَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
「 ܝߺࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
#صلیاللهعلیکیااباعبدالله✋
ســــــــــلام دوستای مهربون
با نشاط و پرانرژے 💪😍
صبح زیبای زمستونی تون ❄️☃🌨پر برکت
دقت کردید یه خانم باردار چقدر حواسش به بچه اش هست؟🤰
چقدر #مراقب_سلامتی خودش و جنینش هست؟🤰
قطعا خــــــــــــــــــــیلی✅
هر چیزی نمیخوره🥪🥨🍟🍕
هر چیزی نمیشنوه 🥁🎻🪕🎸🎺🎷
هر جایی نمیره ⛵✈️🚡🛥️
خلاصه ۲۴ ساعت مــــــــــراقبه✅
حالا میدونی...
من و تو باردار روح الهـــــــــ💫ـــــــی هستیم
چقدر حواسمون به این بار شیشه مون✨ هست؟🤔
آیا مراقب ورودی هامون یعنی چیزایی که میبینیم 👀 و میشنویم 👂هستیم⁉️
آیا اتصال دائم به خدا 📿 داریم⁉️
آیا مواظب هستیم که این روح الهی رو آلوده ی یٵس،😔 خشم،😠 نگرانی😬، ترس🥺 و... نکنیم⁉️
در مورد مراقبتهای رفتاری #حاج_قاسم چیزی میدونی؟ اینکه چقدر اهل مراقبه بودن ؟🤔
این ایام فرصت خوبیه برای مطالعه 📗
⚠️بیــــــــــــــــــــا امروز به همه این سئوالات فکر کنیم 🤔
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
14021005 شهید سیدرضی موسوی.mp3
5.28M
📣📣 حتماً گوش کنید!
حجت الاسلام #محسن_عباسی_ولدی:
⁉️شهادت سردار #سید_رضی_موسوی و یک سؤال مهم!
🎧گوش بدید و یه تصمیم مهم بگیرید!
#انتشار_حداکثری
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_بی_بی_شکلاتی
تخم مرغ درشت ۵عدد
شکر۱۴۰گرم
آرد۱۳۰گرم
نشاسته ذرت۲۰گرم
پودرکاکائو۲۵گرم
شیر داغ ۵۰گرم
روغن مایع ۵۰گرم
بکینگ پودر۱+۱/۲قاشق چایخوری
وانیل یک قاشق چایخوری
اگر نشاسته ذرت دردسترس ندارید بجاش میتونید دوقاشق غذاخوری آرد اضافه کنید
سفیده و زرده تخم مرغ و ازهم جدا کنید
نکته :برای اینکه سفیده آب نندازه و خوب پف کنه بعدکه از یخچال درمیارید همون موقع فرم بدین
وقتی سفیده رو همراه با یکم شکر فرم دادید بزارید یخچال،
زرده ها رو ب همراه وانیل و شکر هم بزنید به مدت ۳دقیقه، شیر داغ رو اضافه کنید دوباره هم بزنید تا سفید و کش دار بشه ، روغن رو اضافه همزن و خاموش کنید بزارید کنار،
آرد و بکینگ پودر و ونشاسته ذرت،پودرکاکائو رو ۳بار الک کنید و به مواد زرده و.....طی دومرحله اضافه کنید باهمزن دستی،
(نشاسته ذرت اختیاریه، برای بهترشدن بافت کیک استفاده میشه، میتونید بجاش همون اندازه آرد اضافه کنید)
سفیده رو از یخچال دربیارید و طی دومرحله به مواد اضافه و به صورت فولد هم بزنید
دقت کنید خیییلی نباید هم بخوره چون پف سفیده میخوابه
یه قالب ۱۸برداریدکفش رو کاغذ روغنی بذارید ومواد رو بریزید توش، میتونید از قالب ۲۰هم استفاده کنید که من استفاده کردم، ولی ارتفاع کیک و فیلینگش یک لایه میشه اما نظرمن قالب ۱۸هست☺️
بذارید تو فر دمای ۱۸۰بمدت ۴۵الی ۵۰دقیقه بستگی ب فرتون دارد
(برای من ۶۵ دقیقه شد)
خامه کشی کردم با فیلینگ موز و گردو برای روشم بیسکویت پتی بور وانیلی را پودر کردم رنگ خوراکی زدم گذاشتم خشک شد دوباره پودر کردم و روی کیک الک کردم و با گل طبیعی تزیین کردم.
@sofrebanovanbeheshti