#کیک_شیفون ۶ تخم مرغی
با دستور لینک زیر🔰
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/32444
#راحت_الحلقوم
صبا صادقی
چالش آموزشی با دستور خوب استاد حمید اکبیا:
📝مواد لازم:
نشاسته گل ۳۰۰گرم
آب ۲ لیوان
پودر ژله ۲ بسته
آلوئورا و یه بسته پودرژله قرمز
شکر ۳۶۰ گرم
ژلاتین ۲ ق م
آب برای حل کردن ژلاتین ۶تا ۸ ق غ
رنگ سبز چند قطره
نشاسته ذرت ۲،۳ ق غ برای غلطاندن راحت الحلقوم ها
نصف نشاسته دستور رو که میشه ۱ لیوان با ۱ لیوان از آب دستور ریخته وهم می زنیم تا یکدست بشه اگه ناخالصی داشت از الک رد میکنیم پودر ژله قرمز رنگ رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد یکدست بشه بعد شکر نصف مقدار دستور که میشه ۱ لیوان سر خالی تقریبا رو ریخته و هم میزنیم.
درون یه ظرف ۱ ق مرباخوری پودر ژلاتین ریخته و بهش ۳ ،۴ ق غ آب اضافه میکنیم و میزاریم تا اسفنجی بشه.
مواد رو داخل تابه ریخته و حرارت روکم میکنیم و مدام هم میزنیم تا مواد کم کم غلیظ بشه با حرارت کم اولش حالت بریده بریده هست نگران نباشید مدام هم بزنید یکدست میشه یه کم که غلیظ و یکدست شد ژلاتین اسفنجی شده رو اضافه میکنیم وباز هم می زنیم.
🟠نکته: اگه میخواید مواد راحت تر تو ظرف بریزید نزارید خیلی سفت بشه غلظت مواد مثل مواد فیلم آلوورا و رنگ سبز باشه بهتر و راحت تر تو ظرف میریزید پس این مرحله رو هواستون باشه.
کف و دیواره ظرفتون رو چرب کنید نایلون بندازید نایلون رو هم چرب کنید و مواد که به غلظت رسید درون ظرف بریزید سطح روش رو صاف کنید ودر یخچال به مدت نیم ساعت بزارید تا یه کم خودش رو بگیره.
۱ لیوان نشاسته رو درون ظرف ریخته ۱ لیوان آب بهش اضافه کرده وهم میزنیم بعد پودر ژله آلوورا رو ریخته وهم میزنیم تا یکدست بشه مابقی شکر رو بهش اضافه کرده و باز هم میزنیم.
۱ ق م پودر ژلاتین رو ریخته و ۳،۴ ق غ اب ریخته وهم میزنیم تا اسفنجی بشه.
مواد آماده شده رو داخل تابه ریخته و روی حرارت کم میزاریم و مدام هم میزنیم اولش حالت بریده بریده هست مدام هم بزنید یکدست میشه یه کم که مواد غلیظ شد پودر ژلاتین اسفنجی شده رو بهش اضافه میکنیم و شروع به همزدن میکنیم با حرارت کم هم میزنیم تا مواد غلیظ در عین غلیظ بودن روان هم باشه.
ظرفی که مواد قرمز رو ریختیم وتو یخچال گذاشتیم میاریم و نصف مواد آماده شده که رنگشم سفید هست روش میریزیم و سطح روش رو صاف میکنیم و دوباره به مدت یکربع تا ۲۰ دقیقه تو یخچال میزاریم تا مواد کمی خودش رو بگیره.
حالا نصف دیگه مواد سفید که تو تابه باقی مونده بهش رنگ سبز چند قطره اضافه میکنیم و هم میزنیم و میریزیم روی لایه سفید و بعد از صاف کردن سطح روش به مدت ۷،۸ ساعت تو یخچال میزاریم تا کامل خودشون رو بگیرن.
مواد رو بعد از چند ساعت استراحت از تو یخچال بیرون میاریم سطح مارمون رو نشاسته ذرت الک میکنیم و مشنبا رو از راحت الحلقوم جدا میکنیم رو روی سطح کارمون میزاریم رو یه کم نشاسته ذرت روش الک میکنیم و با چاقوشروع به برش دادن در ابعاد دلخواه میکنیم.
((با دستور خوب استاد اکبیا))
من صبا صادقی راحت الحلقوم ها رو تو قالب سیلیکونی درست کردم.
@sofrebanovanbeheshti
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اولین #شبجمعهی ماه رجب، #لیله_الرغائب نام داره و شبآرزوهاست!
یعنی چی شبِ آرزوها؟🤔
یعنی باید بشینیم و آرزو کنیم؟ خب که چی؟ خب چی بگیم؟
#استاد_شجاعی
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
اولین #شبجمعهی ماه رجب، #لیله_الرغائب نام داره و شبآرزوهاست! یعنی چی شبِ آرزوها؟🤔 یعنی باید بشین