دعای منتظراندرعصرغیب
👤استاد فرهمند
💚اَللّهُمَّعَرِّفْنىنَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِفنَبِيَّكَاَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
「 ܝߺ̣ࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
#السلامعلیکیااباعبدﷲالحسین
صبحی که در آن ذکر لبم نام حسین؏است
ایجان دلم صبــــ☀️ـحمنآن روزبخیراست
سلام دوستای گلم😍✋صبحتون پر نشاط
اينروزهاهمه#خونهتکانی میکنند
يکیازاونجاهائیکهنسبتبهتميزکردن اون غفلت میشه درون و وجود #خودمونه💔
بيائيم تا دير نشده دست به کار بشيم
وخونه تکونی رو شروع کنيم💪
1⃣خونه تکونی«ذهن»
خدايا منو ببخش اگه آدمهارو قضاوت کردم به اونا گمان بد بردم و توی فکر و خيالم به چيزهايی فکر کردم که تو هرگز نمیپسنديدی
2⃣خونه تکونی«چشم»
خدايامنو ببخش بخاطر همه نگاههای ناپاکی که داشتم بخاطرنگاههای تندی که به پدر و مادرم کردم وبخاطرنگاه تمسخر وتحقير آميزی که به بعضی ازبندههای توداشتم
3⃣خونه تکونی«گوش»
خدايامنو ببخش اگه با گوشهایم چيزهايی رو شنيدم که نبايد میشنيدم و گوش به حرفهائی دادم که عيبهای آدمها رو برای من برملا میکرد واونهارو توی ذهن من رسوا میکرد.
4⃣خونه تکونی«زبان»
خدايامنوببخش اگه زبونم به دروغ وغيبت و تهمت وتحقير وتوهين وناسزا آلوده شد و چيزهايی گفتم وبا کسانی حرف زدم که مطلوب تونبود
5⃣خونه تکونی«دل»
خدايامنوببخش که به جای اينکه دلم رو از لطف و محبت خودت پرکنم به حسد وکينه و بخل و تکبرآلوده کردم و اينقدر دلباخته و شيفته دنيا شدم که جايی واسه تو توی دلم باقی نموند.
6⃣خونه تکونی«دست و پا»
خدايامنوببخش بخاطر همه
کوتاهیها و سستیها و تنبلیهام
خدايا ببخش که با دست و پاهام
کارهایی کردم وجاهائی رفتم که منواز تودور کرده
الـــهی العفو🤲
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
صباصادقی
#شیرینی_گل_مینا
آرد ۳۰۰گرم/
کره گیاهی۲۲۵گرم/
پودرشکر ۱۲۰گرم/
زرده۲عدد/
پودرکاستردیا نشاسته ذرت۱غذاخوری/
وانیل کمی/
رنگ خوراکی دلخواه
کره و پودرشکر را آنقدر زده تا کرم رنگ شودبه مدت۸تا۱۲دقیقه،
وانیل،زرده ها را اضافه به مدت۳تا۴دقیقه هم زده،
بعد مخلوط آردو نشاسته را کم کم ریخته با دست خیلی کم ورز داده تا خمیر به دست نچسبد،این خمیر را میتوان یک ساعت در محیط یا یک روز در یخچال و چند روز در فریزر نگهداری کرد،
مابین دو نایلون به قطرنیم سانت پهن وقالب گل مینا زده ودر سینی که کاغذ دارد چیده
در فر۱۷۵به مدت ۲۰تا ۲۵ دقیقه تا کمی زیرش طلایی شود،اگر خواستیم کاکائویی باشد به همان میزانی که از آرد کم میکنیم به همان میزان پودر کاکائو ریخته
درست کنید و لذت ببرید
@sofrebanovanbeheshti
صباصادقی
#شیرینی_پفکی_نارگیلی
سفیده تخم مرغ۳عدد،
آبلیمو ۱/۲چایخوری/
وانیل۱/۴چ/پودرقند۱۰۰گرم/
نشاسته ذرت۲۰گرم/
پودرنارگیل چرب۱۲۵گرم/
تزیین:
ترافل یا پودر پسته
وانیل.آبلیمو.سفیده را با دور تند همزن آنقدر زده تا سفت شود بعد کم کم پودرقند را اضافه کرده در حالی که همزن روشن هست تا مواد غلیظ و براق شود.نشاسته ذرت را اضافه با قاشق دورانی همزده بعد در دو یا سه مرحله هم پودرنارگیل را ریخته دورانی مخلوط کرده تا پف مواد نخوابد و آب نیندازد.در حد مخلوط شدن کافیست.بعد در قیف با ماسوره شکوفه ریخته یا بدون ماسوره با کمی فاصله در سینی که کاغذ دارد و کمی چرب شده و رویش را ترافل یا پودر پسته ریخته در فری که یه ربع با درجه۱۷۰ گرم شده به مدت ۱۵دقیقه تا زیر شیرینی هاکمی تغییر رنگ دهد.بعد کاملا سرد شد از سینی جدا کرده ودر ظرف در دار در یخچال نگهداری کرد
طعمش فوق العاده عالیه
@sofrebanovanbeheshti
#کتلت_سوخاری
#کتلت_مرغ_سوخاری
کنارشم یکم مرغ سوخاری درست کردم☺️
با دستور کلیپ بعدی🔰
@sofrebanovanbeheshti