「 ܝߺ̣ࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
#السلامعلیکیااباعبدﷲالحسین
صبحی که در آن ذکر لبم نام حسین؏است
ایجان دلم صبــــ☀️ـــحمنآن روزبخیراست
سلام بانوان دوست داشتنی 😍طاعات قبول
ان شاالله در این ماه رمضان و شبهای قدر، بهترین مقدرات برامون رقم خورده باشه🤲
عبادات قبول باشه از همگی مون🤲
مخصوصا از مادریکه وسط دعای جوشنکبیر و...مجبورشدی فرزندت رو سرگرمکنی😍
ازشماهم قبول باشه مادریکهبا کارزیاد باگرسنگی مبارزه میکنی تابتوانی روزه هایترابگیری☺️
ازشماهم قبول باشهمادریکهحالخودت خوش نیست اما بایدبرایخانواده ات افطاری و سحری درست کنی☺️چون فرزندت سال اول روزه است و بیشتر از پیش باید هوایش را داشته باشی😍
قبول باشه مادری که شایدتو خونه مریض دارید و بازبون روزه مریض داری هم میکنید 🤲
قبول باشد مادر مهربان
این همه تلاش برای اینکه بتوانی ماه رمضان شیرینی برای فرزندانت و همسر و خودت رقم بزنی❤️🤲
فقط مراقب باش میانه ی راه از آن مادرهای نشوی که به خاطر مادر خیلی خوب بودن از همراهی با کودکان فرزندان جابمانی و با آنها سحری و افطاری نخوری😜
میدونم سخته #تمرکز_در_نماز وقتی کودک رویت سوار می شود🙊😆
میدونم سخته که فشارت افتاده باشد ولی باید غذابپزی🤯
میدونم و خدا و فرشته ها هم می دونن که سخته با خستگی بنشینی و در میان چرت و خستگی قرآن و نماز شب بخوانی🕟
اما همیشه #یادت_باشه با یک خدای خیلی مهربون ؛ خیلی عادل طرف هستی😘 اگر تلاشت را بکنی همان را از تو می پذیرد❤️
قبول باشه از همگی تون مادران بهشتی و مهربان و کدبانو🤲
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#ته_چین
اینم ته چین ساده اما خوش طعم 😍
مواد لازم :
بادمجون: اندازه هر تعدادی که هستین
برنج : یک پیمانه بیشتر از تعداد خانواده
زعفران : من اول زعفران رو خورد میکنم در هاونگ بعد میریزم داخل یه کاسه کوچیک و چند تکه یخ میندازم روش و صبر میکنم تا کاملا آب بشه رنگ زعفران خیلی بهتر میشه
ماست : اندازه دلبخواهی من خواستم طلایی برنجم بیشتر باشه پس برنج و ماست و بیشتر ریختم.
تخم مرغ : یک عدد
ادویه ها : نمک زردچوبه کمی فلفل سیاه
ابتدا بادمجون هارو سرخ میکنیم بعد از اینکه سرخ شد اندازه یه کاسه کوچیک آب و زردچوبه و فلفل سیاه و نمک و رب قاطی آب میکنیم ،بعد اضافه میکنیم روی بادمجونامون تا کامل به خوردشون بره ، بعد بادمجون ها رو با پشت قاشق کمی کوچیک میکنیم .
برنج و روغن و نمکش رو کمی بیشتر میریزیم ،و بعد آبکش میکنیم ، در همین فاصله داخل یه ظرف دیگه ماست و تخم مرغ و زعفران رو باهم قاطی میکنیم بعد کمی برنج و بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم ، حالا داخل قابلممون روغن میریزیم و برنج زعفرانی رو کامل با پشت قاشق میریزیم و صاف میکنیم بعدش یک لایه برنج سفید اضافه میکنیم باز با قاشق صاف میکنیم حالا بادمجون هارو آروم میریزیم روش و لایه های بعدی برنج و هم میریزیم و صاف میکنیم بعدش میزاریم تا خوب دم بکشه و در پایان قابلمه رو بر میگردونیم داخل یه ظرف بزرگتر و با هرچی که دوست داشتیم تزیین میکنیم من دورش رو ترشی کلم ریختم ☺️😌
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
#ته_چین اینم ته چین ساده اما خوش طعم 😍 مواد لازم : بادمجون: اندازه هر تعدادی که هستین برنج : یک پی
به عنوان مقلوبه هم میشه درست کرد🤗
#بامیه
سلام روزه و نمازاتون مورد قبول درگاه حق ماروهم از دعاهای پرخیرتون دریغ نکنید.
دستور بامیه با کلیپ خودم🔰
مواد لازم :
آب☚یک لیوان
آرد☚یک لیوان
کره یا روغن جامد☚۵۰گرم
وانیل☚ نصف یک قاشق چایخوری
تخم مرغ☚دوعدد +یک عدد نصف
عسل یا شربت بار☚دوقاشق غذا خوری
@sofrebanovanbeheshti
22.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بامیه
کلیپ اول:
ابتدا یک لیوان آب را به همراه ۵۰گرم کره یا روغن جامد و دوقاشق غذاخوری شربت بار یا عسل را روی حرارت ملایم قرار بدهید.
وقتی که کره ذوب شد و شروع به ریز جوش زدن کرد یک لیوان آرد را اضافه کنید و به سرعت هم بزنید تا آب تبخیر نشه(من همیشه موقع اضافه کردن آرد گاز رو خاموش میکنم و کامل آرد هم میزنم تا کامل مخلوط بشه بعد دوباره گاز رو روشن میکنم) به مدت پنج تا هفت دقیقه روی حرارت ملایم با قاشق خمیر و باز و بسته کنید (مرحله داغ زدن ) تا آب اضافی تبخیر و یه خمیر نرم و لطیف به دست بیاد.
حالا خمیر را از روی حرارت بردارید و داخل یک کاسه بزارید با قاشق بازش کنید تا از داغی بیوفته وقتی خمیر ولرم شد(نه داغ باشه که تخم مرغ ببنده نه خنک باشه که ترکیب نشن)بعد دو عدد تخم مرغ را دونه به دونه اضافه میکنید و لیسک هم بزنید تا کامل ترکیب بشن با تخم مرغ دوم کمی وانیل هم اضافه کنید .
@sofrebanovanbeheshti
21.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بامیه
کلیپ دوم:
وقتی تخم مرغ دوم کامل مخلوط شد با دست میزان چسبنگی شو چک کنید. خمیر باید چسبناک باشه و بین دوانگشت کش بیاد. اگه چسبندگیش کم بود که یک تخم مرغ دیگر را داخل یک کاسه جدا میشکنید و هم میزنید تا از لختگی در بیاد و این تخم مرغ رو کم کم به خمیر اضافه میکنید و هم میزنید تا جایی که خمیر چسبناک بشه. شاید نصف تخم مرغ کافی باشه بقیه رو نریزید .سپس خمیر را داخل قیف با ماسوره میریزید و داخل روغن سرد ماسوره میزنید (ازقیچی که داخل روغن زدیدکمک بگیرید برای چیدن بامیه ها).
با حرارت ملایم اجازه میدیم بامیه ها پف کنند و مغز پخت شوند گاهی هم بزنید تا یک دست طلایی شوند.
@sofrebanovanbeheshti