فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده؛ ۳۰۰ گرم🥩
نخود چرخ شده: ۲۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط: ۲ عدد متوسط ریز🥔
پیاز ؛ ۲ عدد ( یکی برای سس )🧅
رب : یک ق غ 🥫
ارد نخود؛ ۲ ق غ
تخم مرغ: یک عدد ریز🥚
ادویه ها؛
نمک : یک و نیم ق م
زردچوبه؛ یک ق م
فلفل سیاه: یک ق م
جوز هندی : یک عدد کوچک
تخم گشنیز: یک و نیم ق چ
زنجبیل؛ یک ق چ
پودرسیر: ی ق چ
پودر میخک؛ یک پینچ
ترخون خشک ؛ یک ق م
ریحان بنفش خشک؛ یک ق م
پود پاپریکا: یک ق م
برای سلامتی و فرج اقا صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه الشریف صلوات🌷
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_تخته_ای_نارگیل_و_کشمش 🍰 😋
آرد ۲.۵ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ لیوان
شیر ۱/۲ لیوان
روغن مایع ۱/۲ لیوان
بیکینگ پودر ۲ ق چ
وانیل ۱ ق چ
پودر نارگیل ۱/۲ لیوان
کشمش ۱/۲ لیوان
🔸تخم مرغ را داخل ظرف گودی ريخته، سپس با دور کند همزن، کمی هم ميزنيم.
بعد شكر را اضافه كرده حدود پنج دقيقه با دور تند همزن همزده تا كاملا كف كند.
بعد به ترتيب وانیل، شير، روغن مايع، و پودر نارگيل را اضافه كرده و با همزن هم ميزنيم.
آرد را به همراه بكينگ پودر الک كرده و توی چند مرحله به مايه كيک اضافه ميكنيم و با ليسک بطور دورانی هم میزنیم.
در آخر كشمش هاى آغشته به آرد را داخل مايه كيک ريخته و قالب را چرب كرده آرد پاشی ميكنيم و مايه كيک را داخل قالب مستطيل شكل به ابعاد ٢٠*٣٠ ريخته و توی فر با درجه ۱۸۰ بمدت ۴۵ دقيقه قرار ميدهيم
✅من این مواد رو داخل دوتا قالب لوف کوچیک پختم☺️
نصف مایه کیک رو ریختم تو قالب که با روغن جدا کننده(ترکیب مساوی آرد و روغن جامد و روغن مایع) چرب کرده بودم
بعد به بقیه مایه کیک کشمش اضافه کردم و ریختم توی قالب اینطوری معمولا کشمش دیگه ته قالب نمیره و نمیسوزه😉
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی_مادرانه 🌱⃢♥️
شهید رئیسی:
اگر خانمی داره درس میخونه
همسرش کمکش کنه
اگر کاری داره انجام میده،
همسرش کمکش کنه ..
@sofrebanovanbeheshti
#ارسالی_کاربران
#چله_خدمت
مراسم یادبود شهدای خدمت
🏢دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت
[بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود]
#ارسالی_کاربران
#چله_خدمت
سلام وقت بخیر
دیروز مراسم هفتم گرفتم برای شهدای خدمت،خاصه شهید رئیسی عزیز💔
و این نذرهای فرهنگی رو تهیه و پخش کردم.
بیادتون بودم بهشتی های عزیز🤗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ارسالی_کاربران
سلام دوستان
محل دفن شهید حاج آقا رئیسی اینجاست☝️
از صحن آزادی که به سمت ضریح میرید قبل رسیدن به ضریح
داخل قسمت مردونهس البته مرز بین مردونه و زنونه س. پشت اون در چوبی قبر ایشون قرار داره .
بیادتون بودم 😍
❌ خروج دستهجمعی مردم رفح در پی آغاز حملات اسرائیل
✍ این اخبار دیدنش هم آدم رو آزار میده😢🖤
براشون دعا کنیم🤲
و شکرکنیم بابت تمام کسایی که برای امنیت مون تلاش میکنن❤️
و دعا کنیم در راس اونها برای کسی که سکان دار تمام این امنیت و آزادی هست😊
#مرگ_بر_اسرائیل
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی👩🍳
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی⬇️⬇️⬇️👩🍳
لینک ابرگروه👇
https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
#سوال
خمیر جادویی فریز کنی خراب نمیشه؟تا چه مدت میشه تو فریزر نگه داشت؟
#پاسخ
خیر خراب نمیشه هر چه زودتر استفاده کنید کیفیتش بهتر خواهد بود
@sofrebanovanbeheshti
#سوال
خمیر نان بربری برای پیتزا اول باید پخته بشه بعد روش موادمون رو بریزیم؟ یا نه مثل خمیر های اماده باهم دیگه پخته بشن ؟
#پاسخ
خیر نیاز به پخت جدا خمیر نیست
@sofrebanovanbeheshti
#سوال
سئوال اول ته چین تخم مرغ برای دو نفر چطور درست کنم؟
دوم اینکه اگه در کاچی به جای شکر بخوام نبات یا عسل بریزم مقدارش اندازه شکر هست؟
سوم آرد نون بربری برای کیک بهتره یا نان باگت؟
و چهارم میشه در ظرف بلور و چینی ژله درست کرد و اون رو در ظرف دیگه برگردوند؟چطوری این کار رو بکنم؟
#پاسخ
1⃣۱ عدد تخم مرغ رو ۲تا۳ قاشق ماست و زعفرون کمی گلاب رو با هم قاطی کنید از برنج ابکش شده چند قاشق باهاش قاطی کنید و ته قابلمه روغن بریزید و این برنجو بریزید ته قابلمه روی گاز بگذارید تا کمی ببنده بعد بقیه برنجتونو تو قابلمه بریزیدو دم کنید
2⃣فکر میکنم مقدار نبات یا عسل باید کمتر از شکر باشه
3⃣ارد قنادی مناسب کیک هست ولی بعد از اون ارد باگت بهتر از ارد بربری هست
4⃣ توظرف پلاستیکی میتونید ظرف رو خیس کنید و بگذارید فریزر بعد که در اوردید کمی چرب کنید و ژلتون رو بریزید و موقع برگردوندن تو ظرف برش گردونید بگذارید ۵دقیقه بمونه تا برگرده
@sofrebanovanbeheshti
فوق العاده زیبا دعای سلامتی امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف .mp3
2.58M
💢#قرار_شبانه💢
برای سلامتیمحبوب
﷽
💚اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ
الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه فيهذِهِ السَّاعَةِ وَفيكُلِّساعَة وَلِيّاًوَحافِظاًوَقائِداًوَناصِراً وَدَليلاًوَعَيْناحَتّىتُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
@sofrebanovanbeheshti
azomalbala-basem.mp3
941.8K
🔊دعایالهیعظمالبلاء
👤باسم الکربلایی
💚اِلـهيعَظُمَ الْبَلاء،وَبَرِحَ الْخَفاء،وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ،وَانْقَطَعَالرَّجاءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ،وَمُنِعَتِ السَّماءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ،وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى،وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُفِيالشِّدَّةِ والرَّخاءِ
اَللّـهُمَّصَلِّعَلىمُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد،اُولِيالاْمْرِ الَّذينَفَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ،وَعَرَّفْتَنابِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم
فَفَرِّجْعَنابِحَقِّهِمْفَرَجاًعاجِلاًقَريباًكَلَمْحِالْبَصَرِ اَوْهُوَ اَقْرَبُ
يامُحَمَّدُياعَلِيُّياعَلِيُّيامُحَمَّدُاِكْفِيانيفَاِنَّكُما كافِيانِ،وَانْصُراني فَاِنَّكُماناصِرانِ
يامَوْلاناياصاحِبَالزَّمانِ
الْغَوْثَالْغَوْثَالْغَوْث
َاَدْرِكْنياَدْرِكْنياَدْرِكْني
السّاعَةَالسّاعَةَالسّاعَة
َالْعَجَلَالْعَجَلَالْعَجَل
يااَرْحَمَ الرّاحِمينَبِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرين
@sofrebanovanbeheshti
farahmand_361129.mp3
252.4K
دعای منتظراندرعصرغیب
👤استاد فرهمند
💚اَللّهُمَّعَرِّفْنىنَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِفنَبِيَّكَاَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti