#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
🔹برای سرخ شدن سریعتر پیازه🧅ا، نصف قاشق چایخوری نمک 🧂به روغن درون تابه اضافه کنید.
🔥 با این کار پیازها سریعتر سرخ میشوند و طعم بهتری پیدا خواهندكرد.
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
#خلاقیت
چگونه رنگ خوراکی طبیعی درست کنیم؟
بنفش:💜
کلم قرمز بهترین گزینه برای رنگ بنفش است، آن را ریز خرد کرده و در مقدار اندکی آب بجوشانید، در انتها رنگ بنفش را از کلمها جدا کنید.
قهوهای:🤎
برای بهدست آوردن رنگ شکلاتی یا همان قهوهای تنها کافی است به اندازهای که رنگ نیاز دارید، قهوه یا پودرکاکائو را با آب جوش مخلوط کرده و آن را دم کنید
ارغوانی❣
رنگ ارغوانی را میتوانید از زغال اختهی تازه یا یخ زده به دست بیاورید، به این صورت که زغال اخته را همراه چند قاشق آب در میکسر ریخته و سپس آن را صافی عبور دهید
قرمز:❤️
برای ساخت این رنگ تنها کافی است تمشک یا آلبالو را بکوبید و سپس آب آن را بگیرید
سبز:💚
اسفناج را در مقدار کمی آب بجوشانید و سپس از صافی رد کنید.
صورتی، 💗
لبو پخته را در مخلوط کن با سرعت بالا میکس کنید و سپس کمی آب به آن اضافه کنید، مایع حاصل را از صافی رد کنید.
آبی💙
روی آب کلم قرمز کمی جوش شیرین بریزید و برای ساخت رنگ صورتی سرکه یا آبلیمو به آن اضافه کنید
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
Maket agha ejazh Saz.mp3
6.89M
آقا اجازه☝️
میخوایم که با شما شروع شه
زنگ اول مدرسه ی ما
آقا اجازه
میشه که سرباز تو باشیم
همه ی ما…؟!
قول میدیم شاگرد اول کلاسمون باشیم
روز ظهور صدامون که زدی زود از جامون پاشیم
قول میدیم پا کار عزت کشورمون باشیم
ما حاضریم برات بگذریم از جونمونو مثل شهیداشیم
ما سربلند میایم بیرون از امتحان
خودمونو میسپریم دست امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
.
ما دست به دست هم میدیم🤝 که یک صدا باشه ایران🇮🇷✌️
از کرمانشاه و اصفهان و کردستان و سیستان و بلوچستان
پیر و جوون خونوادمون شمارو دوس داریم
واست فدا میشیم پا جای پای مرد میدون همه میذاریم❤️
ما سربلند میایم بیرون از امتحان
خودمونو میسپریم دست امام زمان(عج)
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#امام_زمان
@sofrebanovanbeheshti
فوق العاده زیبا دعای سلامتی امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف .mp3
2.58M
💢#قرار_شبانه💢
برای سلامتیمحبوب
﷽
💚اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ
الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه فيهذِهِ السَّاعَةِ وَفيكُلِّساعَة وَلِيّاًوَحافِظاًوَقائِداًوَناصِراً وَدَليلاًوَعَيْناحَتّىتُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
@sofrebanovanbeheshti
azomalbala-basem.mp3
941.8K
🔊دعایالهیعظمالبلاء
👤باسم الکربلایی
💚اِلـهيعَظُمَ الْبَلاء،وَبَرِحَ الْخَفاء،وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ،وَانْقَطَعَالرَّجاءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ،وَمُنِعَتِ السَّماءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ،وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى،وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُفِيالشِّدَّةِ والرَّخاءِ
اَللّـهُمَّصَلِّعَلىمُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد،اُولِيالاْمْرِ الَّذينَفَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ،وَعَرَّفْتَنابِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم
فَفَرِّجْعَنابِحَقِّهِمْفَرَجاًعاجِلاًقَريباًكَلَمْحِالْبَصَرِ اَوْهُوَ اَقْرَبُ
يامُحَمَّدُياعَلِيُّياعَلِيُّيامُحَمَّدُاِكْفِيانيفَاِنَّكُما كافِيانِ،وَانْصُراني فَاِنَّكُماناصِرانِ
يامَوْلاناياصاحِبَالزَّمانِ
الْغَوْثَالْغَوْثَالْغَوْث
َاَدْرِكْنياَدْرِكْنياَدْرِكْني
السّاعَةَالسّاعَةَالسّاعَة
َالْعَجَلَالْعَجَلَالْعَجَل
يااَرْحَمَ الرّاحِمينَبِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرين
@sofrebanovanbeheshti
farahmand_361129.mp3
252.4K
دعای منتظراندرعصرغیب
👤استاد فرهمند
💚اَللّهُمَّعَرِّفْنىنَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِفنَبِيَّكَاَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍
اگه به یک آدم بگی: فوق العاده ای؛
فوق العاده تر از قبل میشه.🤩
اگه یه آدم رو
برای تلاشش تحسین کنی:
بیشتر تلاش میکنه.💪
اگه به یکی بگی که چقدر قشنگ میخندی:
قشنگ تر میخنده...😁
اگه به یکی بگی چقدر خوشگل شدی،
با حسی که از تو دریافت کرده، خوشگلتر میشه.🥰
مهربون بمون، اگه تو مهربون بمونی،
مهربونیِ این دنیا ته نمیکشه...♥️
سلااام✋ اهالی بهشت 🌱
اولین دوشنبه پاییزی تون بخیر
🍂🍁🍂🍁🍂
@sofrebanovanbeheshti
صبا صادقی
#کوکو_سیب_زمینی دختر پز
سیب زمینی خام رنده درشت/پیاز رنده/آرد چند قاشق/نمک.فلفل.زردچوبه.روغن برای سرخ کردن/تخم مرغ
همه مواد رو با هممخلوط کرده تو تابه روغن ریخته و قاشق قاشق در تابه ریخته و سرخ کرده.
به خاطر اینکه پدرش نازک و برشته دوست داره باب دل پدرش درست کرده
@sofrebanovanbeheshti
صباصادقی
#نان_پاییزی
با مغز سیب و دارچین👇
آرد تقریبا۲۵۰گرم /
مایه خمیر۱ ق مرباخوری یا۴گرم/
شیرولرم۹۰میلی لیتر یا۱/۳لیوان+۱ق غذاخوری/
نمک کمی/
شکر ۳۵گرم یا۳غ/
روغن مایع۳۰میلی لیتر یا۲غ/
شکر۱ق غذاخوری/
تخم مرغ۱عدد/
وانیل کمی/
موادمیانی👇
کره ۳۵گ یا۳غ/
سیب نگینی شده با پوست یا پوره۲عدد یا بیشتر/
دارچین۱/۲مرباخوری/
شکر قهوه ای۲۰گ یا۱غ
همه مواد رو با هممخلوط و بعد روی حرارت ۷دقیقه تفت میدهیم
رومال تخم مرغ که من از مخلوط شیر و زعفران فقط استفاده کردم /کنجد
۱غ شکر را با شیر و مایه خمیر مخلوط کرده ۱۰دقیقه گذاشته تا فعال شود
در ظرفی نمک.وانیل.ما بقی شکر.تخم مرغ.روغن.مایه خمیر عمل اومده را ریخته همزده بعد آرد را کم کم ریخته تا خمیر به دست نچسبد۱۰دقیقه ورز داده و به ۸قسمت کرده بعد۱۰تا۱۵ دقیقه استراحت داده بعد هر چانه را بشکل بیضی باریک و کشیده پهن کرده و از مخلوط مواد میانی کمی گذاشته و دو لبه خمیر را بهمچسبانده به سمت بالا کمی با دست آن را پهن کرده بعد درز خمیر به سمت رو باشد خمیر را از وسط تا کرده کمی با وردنه رویش کشید تا کمی پهن شود بعد با قیچی از هر طرف سه تا برش عمیق زده تا به شکل گل در آید ودر سینی که کاغذ دارد با فاصله گذاشته دوباره۱۰دقیقه استراحت کرده و رومال زده کنجد پاشیده در فر از قبل ۱۵ دقیقه گرم شده با درجه ۱۷۰یا۳۴۰ به مدت ۱۳تا۱۵ دقیقه میگذاریم
البته درجه فرها متفاوته باید مدامچک شود
بعد چند دقیقه گریل را روشن کرده
در فر از همان موقع روشن کردن ظرف آب گذاشته شود🌸🌸🌸🌸😋😋😋
با همکاری دختر عزیزم 💋💋
عکس مراحل پیچیدن این نان زیبا در پست بعدی😍👏
@sofrebanovanbeheshti
صبا صادقی:(عکاس و مونتاژ آن دختر گلم🙈🙈🙈😁😁😁)
موقع درست کردن این نان دخترم مرحله به مرحله برای شما دوستان عکس گرفته بعد ویرایش کرده که خوب یاد بگیرید از روی تصویر🙈🙈🙈🙈👌👌👌👌👌👌
1⃣مراحل پیچیدن نان پاییزی مغزدار سیب و دارچین
@sofrebanovanbeheshti
صباصادقی
2⃣مراحل پیچیدن نان پاییزی مغزدار سیب و دارچین😋😋😋
@sofrebanovanbeheshti
صبا صادقی
3⃣مراحل پیچیدن نان مغزدار سیب و دارچین 😋😋💋
من تو دورانی که پدر ومادر کرونای سخت گرفته بودن براشون آب سیب میگرفتم با دستگاه
متاسفانه تفاله های سیب آبدار بودند و نمیدونستم باید چه کار کنم میریختم همه رو دور
بعد دیدم تو گروه یکی از دوستان گفته بودند میشه خشک کرد برای دمنوش بعد من مقداری رو خشک کردم برای دمنوش و مقداری رو در کیسه فریزر ریختم تو فریزر نگهداری میکنم برای توی کیک و اینجور نانها،امتحان کردم دیدم خوب میشه
دیگه اسراف نمیشه
این نون رو هم با این تفاله سیبها درست کردم
احتیاجی به چسباندن با آب هم نداره ،فقط تا کرده به آرامی رویش وردنه میکشیم
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بی مایه فطیره...
✅خطاب به دانش آموزان و دانشجویان
#لبیک_یا_خامنه_ای❤️
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
#ترفند
▪︎مقدار لپه برای خورشت قیمه، به ازای هر نفر ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری لپه
▪︎مقدار گردو برای فسنجون، برای هر نفر ۵۰الی ۸۰ گرم مغز گردو
▪︎اندازه عدس برای عدس پلو، به ازای هر ۱ پیمانه برنج، نصف پیمانه عدس
▪︎اندازه باقالی برای باقالی پلو، به ازای هر ۱ پیمانه برنج کمتر از نصف پیمانه باقالی
▪︎لوبیا تو خورشت قرمه سبزی، برای هر نفر ۱.۵ قاشق غذاخوری لوبیا
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
#دوپیازه_آلو_شیرازی
#غذای_سنتی
#غذای_فوری
مواد لازم به ازای هر نفر :
یک سیب زمینی متوسط
۱ عدد پیاز
۱ ق غ پر نعنا خشک
۴۰ گرم کره
روغن مایع ۲ ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم