صباصادقی
#نان_پاییزی
با مغز سیب و دارچین👇
آرد تقریبا۲۵۰گرم /
مایه خمیر۱ ق مرباخوری یا۴گرم/
شیرولرم۹۰میلی لیتر یا۱/۳لیوان+۱ق غذاخوری/
نمک کمی/
شکر ۳۵گرم یا۳غ/
روغن مایع۳۰میلی لیتر یا۲غ/
شکر۱ق غذاخوری/
تخم مرغ۱عدد/
وانیل کمی/
موادمیانی👇
کره ۳۵گ یا۳غ/
سیب نگینی شده با پوست یا پوره۲عدد یا بیشتر/
دارچین۱/۲مرباخوری/
شکر قهوه ای۲۰گ یا۱غ
همه مواد رو با هممخلوط و بعد روی حرارت ۷دقیقه تفت میدهیم
رومال تخم مرغ که من از مخلوط شیر و زعفران فقط استفاده کردم /کنجد
۱غ شکر را با شیر و مایه خمیر مخلوط کرده ۱۰دقیقه گذاشته تا فعال شود
در ظرفی نمک.وانیل.ما بقی شکر.تخم مرغ.روغن.مایه خمیر عمل اومده را ریخته همزده بعد آرد را کم کم ریخته تا خمیر به دست نچسبد۱۰دقیقه ورز داده و به ۸قسمت کرده بعد۱۰تا۱۵ دقیقه استراحت داده بعد هر چانه را بشکل بیضی باریک و کشیده پهن کرده و از مخلوط مواد میانی کمی گذاشته و دو لبه خمیر را بهمچسبانده به سمت بالا کمی با دست آن را پهن کرده بعد درز خمیر به سمت رو باشد خمیر را از وسط تا کرده کمی با وردنه رویش کشید تا کمی پهن شود بعد با قیچی از هر طرف سه تا برش عمیق زده تا به شکل گل در آید ودر سینی که کاغذ دارد با فاصله گذاشته دوباره۱۰دقیقه استراحت کرده و رومال زده کنجد پاشیده در فر از قبل ۱۵ دقیقه گرم شده با درجه ۱۷۰یا۳۴۰ به مدت ۱۳تا۱۵ دقیقه میگذاریم
البته درجه فرها متفاوته باید مدامچک شود
بعد چند دقیقه گریل را روشن کرده
در فر از همان موقع روشن کردن ظرف آب گذاشته شود🌸🌸🌸🌸😋😋😋
با همکاری دختر عزیزم 💋💋
عکس مراحل پیچیدن این نان زیبا در پست بعدی😍👏
@sofrebanovanbeheshti
صبا صادقی:(عکاس و مونتاژ آن دختر گلم🙈🙈🙈😁😁😁)
موقع درست کردن این نان دخترم مرحله به مرحله برای شما دوستان عکس گرفته بعد ویرایش کرده که خوب یاد بگیرید از روی تصویر🙈🙈🙈🙈👌👌👌👌👌👌
1⃣مراحل پیچیدن نان پاییزی مغزدار سیب و دارچین
@sofrebanovanbeheshti
صباصادقی
2⃣مراحل پیچیدن نان پاییزی مغزدار سیب و دارچین😋😋😋
@sofrebanovanbeheshti
صبا صادقی
3⃣مراحل پیچیدن نان مغزدار سیب و دارچین 😋😋💋
من تو دورانی که پدر ومادر کرونای سخت گرفته بودن براشون آب سیب میگرفتم با دستگاه
متاسفانه تفاله های سیب آبدار بودند و نمیدونستم باید چه کار کنم میریختم همه رو دور
بعد دیدم تو گروه یکی از دوستان گفته بودند میشه خشک کرد برای دمنوش بعد من مقداری رو خشک کردم برای دمنوش و مقداری رو در کیسه فریزر ریختم تو فریزر نگهداری میکنم برای توی کیک و اینجور نانها،امتحان کردم دیدم خوب میشه
دیگه اسراف نمیشه
این نون رو هم با این تفاله سیبها درست کردم
احتیاجی به چسباندن با آب هم نداره ،فقط تا کرده به آرامی رویش وردنه میکشیم
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بی مایه فطیره...
✅خطاب به دانش آموزان و دانشجویان
#لبیک_یا_خامنه_ای❤️
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
#ترفند
▪︎مقدار لپه برای خورشت قیمه، به ازای هر نفر ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری لپه
▪︎مقدار گردو برای فسنجون، برای هر نفر ۵۰الی ۸۰ گرم مغز گردو
▪︎اندازه عدس برای عدس پلو، به ازای هر ۱ پیمانه برنج، نصف پیمانه عدس
▪︎اندازه باقالی برای باقالی پلو، به ازای هر ۱ پیمانه برنج کمتر از نصف پیمانه باقالی
▪︎لوبیا تو خورشت قرمه سبزی، برای هر نفر ۱.۵ قاشق غذاخوری لوبیا
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
#دوپیازه_آلو_شیرازی
#غذای_سنتی
#غذای_فوری
مواد لازم به ازای هر نفر :
یک سیب زمینی متوسط
۱ عدد پیاز
۱ ق غ پر نعنا خشک
۴۰ گرم کره
روغن مایع ۲ ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
فوق العاده زیبا دعای سلامتی امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف .mp3
2.58M
💢#قرار_شبانه💢
برای سلامتیمحبوب
﷽
💚اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ
الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه فيهذِهِ السَّاعَةِ وَفيكُلِّساعَة وَلِيّاًوَحافِظاًوَقائِداًوَناصِراً وَدَليلاًوَعَيْناحَتّىتُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
@sofrebanovanbeheshti
azomalbala-basem.mp3
941.8K
🔊دعایالهیعظمالبلاء
👤باسم الکربلایی
💚اِلـهيعَظُمَ الْبَلاء،وَبَرِحَ الْخَفاء،وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ،وَانْقَطَعَالرَّجاءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ،وَمُنِعَتِ السَّماءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ،وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى،وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُفِيالشِّدَّةِ والرَّخاءِ
اَللّـهُمَّصَلِّعَلىمُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد،اُولِيالاْمْرِ الَّذينَفَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ،وَعَرَّفْتَنابِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم
فَفَرِّجْعَنابِحَقِّهِمْفَرَجاًعاجِلاًقَريباًكَلَمْحِالْبَصَرِ اَوْهُوَ اَقْرَبُ
يامُحَمَّدُياعَلِيُّياعَلِيُّيامُحَمَّدُاِكْفِيانيفَاِنَّكُما كافِيانِ،وَانْصُراني فَاِنَّكُماناصِرانِ
يامَوْلاناياصاحِبَالزَّمانِ
الْغَوْثَالْغَوْثَالْغَوْث
َاَدْرِكْنياَدْرِكْنياَدْرِكْني
السّاعَةَالسّاعَةَالسّاعَة
َالْعَجَلَالْعَجَلَالْعَجَل
يااَرْحَمَ الرّاحِمينَبِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرين
@sofrebanovanbeheshti
farahmand_361129.mp3
252.4K
دعای منتظراندرعصرغیب
👤استاد فرهمند
💚اَللّهُمَّعَرِّفْنىنَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِفنَبِيَّكَاَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
هدایت شده از کتابهای صوتی من
😍هوا داره سرد 🌨میشه و تو هنوز لباس گرم و شال و کلاه🧶🧣🧤 تهیه نکردی
اینجا کلی کارهای دست بافت داریم
که با یک سفارش مشتری همیشگی کانال میشی
راستی پتو و شال مبل هم بافته میشه 🔰
https://eitaa.com/joinchat/3441623581C963e3e80d8
سفره بانـوان بهشتـی
😍هوا داره سرد 🌨میشه و تو هنوز لباس گرم و شال و کلاه🧶🧣🧤 تهیه نکردی اینجا کلی کارهای دست بافت داریم که
خانمای مهربون کانال یکی از دوستانم هست لطفا حمایت شون کنید 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️
رایحه خوش زندگی😌
با لبخند صبح آغاز میشود😁
و لبخند زیبای زمان با
رایحه دلنشین صبح همراه ست😍
آغوش تنفس را بگشاییم🤗
چشمهای جان را بکار گیریم
و آهنگ آرامش را بنوازیم🎼
شروع کنیم، خوشبختی🌺
جایش همینجاست کنارمان🥰
سلام صبحتون بخیر ☕️🌱
@sofrebanovanbeheshti
صبا صادقی
#قورمه_سبزی دختر پز
سبزی قورمه سرخ شده/لوبیا قرمز خیس شده/گوشت قرمز/پیاز نگینی شده فراوان/لیمو عمانی خیس شده/نمک.فلفل. زردچوبه.کمی سبزی شمالی خشک .کمی ادویه فلافل.روغن برای سرخ کردن.آب جوش.آبلیمو
تو قابلمه پیاز،گوشت،روغن،زردچوبه را ریخته با حرارت کم تفت داده تا پیازها سبک شود و آب پیاز به خورد گوشت برود.بعد سبزی قورمه و سبزی شمالی را اضافه و خوب تفت داده بعد از آن لوبیا قرمز را به همراه فلفل.ادویه فلافل اضافه کرده تفت داده بعد آب را به مقدار لازم ریخته و گذاشته با حرارت بالا جوش بیاید و بعد حرارت را کم کرده و گذاشته تا پخته و جا بیفتد.
نیم ساعت یا ۴۵ دقیقه آخر لیموعمانی و آبلیمو و نمک را ریخته و گذاشته تا جا بیفتد و مزه دار شود.
نوش جان
@sofrebanovanbeheshti
#تزئین_کیک_خامه_ای
شیفون چهار تخم مرغی بدون جدا کردن زرده و سفیده درست کردم
توی قالب ۱۸ پختم و چهارلایه کردم و فیلینگ موز و شکلات و گردو کردم و مروارید خوراکی هست و با فوندانت حاضری ، حروف را کاتر زدم و رنگ پودر نقره ای را با اسانس موز حل کردم و فوندانت را رنگ زدم و دور کیک را هم با قلمو رنگ نقره ای زدم و رنگ ژله ای گلبهی به خامه زدم و شکوفه زدم
با این دستور🔰🔰 https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/32444