eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6هزار دنبال‌کننده
19.4هزار عکس
4.9هزار ویدیو
194 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢#قرار_شبانه💢 برای سلامتی‌محبوب ﷽ 💚اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في‌هذِهِ السَّاعَةِ وَفي‌كُلِّ‌ساعَة وَلِيّاًوَحافِظاًوَقائِداًوَناصِراً وَدَليلاًوَعَيْناحَتّى‌تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از ڪریم💐 🌟 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😇 روزهایی که داریم میگذرونیم فقط داره به گذشته مون اضافه میشه! همین🙃 در واقع آینده‌ای در کار نیست گول نخورید🙂 آینده همین الانِ که داری از دستش میدی🥲 سلاااام اهالی بهشت 🌱 صبح اول هفته تون🍂 بخیر و خوشی ♥️ @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات پلو: 🎀خیس کردن با آب سرد 🎀 مقدار ساعت به کهنه یا نو بودن برنح بستگی داره، نو باشه یک ساعت، کهنه باشه ۷-۸ ساعت(البته برخی یک روز هم میگذارن) 🎀 نمک هر برای یک کیلو حدودا ۱۰۰ گرم ، داخل آب برنج میپاشیم 🎀 مقدار آب از سطح برنج تا دو بند انگشت بالا بیاد 🎀 هنگام شستن برنج قدری شسته شود که آب سفید پس ندهد و آب تمیز روی برنج بماند 🎀 همچنین زیاد چنگ زده نشود تابرنج ها شکسته شود خورش قرمه سبزی از این دستور رفتم(که برای ۳۰ نفر ۶ برابر کردم) مواد لازم برای ۵ نفر: پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم لوبیا قرمز ۱ پیمانه پیاز داغ ۳ قاشق غذا خوری لیمو عمانی ۵-۶ عدد سبزی سرخ شده(تره،جعفری،گشنیز،شنبلیله) ۴۰۰ گرم نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم آبلیمو وآبغوره به مقدار لازم پیاز رو سه عدد ریختم و لوبیا و گوشت و پیاز با آب رو همزمان ریختم تا جوش بیاد (اصلا گوشت و پیازمو سرخ یا تفت نمیدم) تا جوش بیاد سبزی خورشتم که از خشک استفاده میکنم (هر یک کیلو سبزی تازه معادل ۱۰۰ - ۵۰ گرم سبزی خشک هست) در هاون کوبیدم تا درشت نباشه و به خورشت درحال جوش اضافه کردم در رو گذاشتم تا پخته شه وقتی پخت و خواستم خاموش کنم مقداری روغن مقداری زعفران غلیظ شده( ۲ ق غ) مقداری نمک ۲ ق غ رب گرجه آب قلم شتر حدود ۲-۲/۵ لیوان دو ق چ زردچوبه و لیمو عمانی(که ده دقیقه جوشونده و آبش ریخته بودم) سوراخ کردم و انداختم(۵-۶ عدد)چون نخواستم خورشتم زیادی ترش یا تلخ شه نزدیک افطار( ۵-۶ ساعت فاصله)مجدد زیر خورشت رو روشن کردم تا با ادویه هاش کاملا جا بیفته @sofrebanovanbeheshti