دعای منتظراندرعصرغیب
👤استاد فرهمند
💚اَللّهُمَّعَرِّفْنىنَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِفنَبِيَّكَاَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌞
صبح از راه رسید
قلمت را بردار...
سرهرشاخهسلامیبنشان😍
[ سـلااااامC᭄ ]
┇صـبح قشنگتون بخـیر☕️
┇دلتونخوش🌱
┇خوشیهاتونپایدار♥️
«الهیدلتونبرایهرچیز
قشنگیکه میتپه 💗
خداوند همونو به دلتون بده...»
@sofrebanovanbeheshti
#ترشی
#ترشی_کلمبنفش
همه موارد رو توی کلیپ🔰 گفتم فقط اینکه
◀️ میتونید ابتدا کلم رو بشورید و با پنکه خشکش کنید و دوسه تا برگ اولشو بگیرید و خردش کنید یا از همون اول میتونید خردش کنید و بشورید و با پنکه خشکش کنید تا ترشیتون کپک نزنه
◀️ برای خوشرنگ شدن ترشیتون از نمک دریایی استفاده کنید نه نمک ید دار
◀️نبات برای گرفتن سردی و تیزی سرکه هست نداشتید میتونید یک قاشق شکر بریزید
◀️میتونید از به جای سرکه سفید از سرکه قرمز هم استفاده کنید
◀️روز بعد میتونید در ترشی رو باز کنید ولی من بعد از دوهفته درشو باز کردم که قشنگ جا افتاده بود و خوشرنگ شده بود
◀️ترشی رو در جای خنک یا یخچال نگهداری کنید.
سپاس از همراهی همه دوستان کدبانو 🌹🌹
@sofrebanovanbeheshti
#رب_سیب
سیبها رو شستم آبشو گرفتم ازصافی رد کردم ریختم توقابلمه گذاشتم رو گاززیروشو خیلی کم کردم کم کم آبش جمع شد بعدم سفت شد خیلی خوشمزه شده هم میشه ازچاشنی غذاازش استفاده کرد هم میشه بعد غذا یک قاشق غذاخوری بخوری رب سیب در رفع علامت صفرای متعفن در معده، موثر است.
تقویت کننده قلب، مغز، کبد و در نهایت دستگاه گوارش است.
مانع نزول مواد زائد به سمت معده میشود.
برای رفع نفس تنگی مفید است و سرفه خشک را بهبود میبخشد.
رب سیب رطوبت معده را خشک میکند و بلغم از معده پاک میشود.
@sofrebanovanbeheshti