فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😇
روزهایی که داریم میگذرونیم فقط داره به گذشته مون اضافه میشه!
همین🙃
در واقع آیندهای در کار نیست گول نخورید🙂
آینده همین الانِ که داری از دستش میدی🥲
سلاااام اهالی بهشت 🌱
صبح اول هفته تون🍂
بخیر و خوشی ♥️
@sofrebanovanbeheshti
#پلو
#قرمه_سبزی
نکات پلو:
🎀خیس کردن با آب سرد
🎀 مقدار ساعت به کهنه یا نو بودن برنح بستگی داره، نو باشه یک ساعت، کهنه باشه ۷-۸ ساعت(البته برخی یک روز هم میگذارن)
🎀 نمک هر برای یک کیلو حدودا ۱۰۰ گرم ، داخل آب برنج میپاشیم
🎀 مقدار آب از سطح برنج تا دو بند انگشت بالا بیاد
🎀 هنگام شستن برنج قدری شسته شود که آب سفید پس ندهد و آب تمیز روی برنج بماند
🎀 همچنین زیاد چنگ زده نشود تابرنج ها شکسته شود
خورش قرمه سبزی
از این دستور رفتم(که برای ۳۰ نفر ۶ برابر کردم)
مواد لازم برای ۵ نفر:
پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد
گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم
لوبیا قرمز ۱ پیمانه
پیاز داغ ۳ قاشق غذا خوری
لیمو عمانی ۵-۶ عدد
سبزی سرخ شده(تره،جعفری،گشنیز،شنبلیله) ۴۰۰ گرم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
آبلیمو وآبغوره به مقدار لازم
پیاز رو سه عدد ریختم
و
لوبیا و گوشت و پیاز با آب رو همزمان ریختم تا جوش بیاد
(اصلا گوشت و پیازمو سرخ یا تفت نمیدم)
تا جوش بیاد
سبزی خورشتم که از خشک استفاده میکنم
(هر یک کیلو سبزی تازه معادل ۱۰۰ - ۵۰ گرم سبزی خشک هست)
در هاون کوبیدم تا درشت نباشه
و به خورشت درحال جوش اضافه کردم
در رو گذاشتم تا پخته شه
وقتی پخت و خواستم خاموش کنم
مقداری روغن
مقداری زعفران غلیظ شده( ۲ ق غ)
مقداری نمک
۲ ق غ رب گرجه
آب قلم شتر حدود ۲-۲/۵ لیوان
دو ق چ زردچوبه
و لیمو عمانی(که ده دقیقه جوشونده و آبش ریخته بودم) سوراخ کردم
و انداختم(۵-۶ عدد)چون نخواستم خورشتم زیادی ترش یا تلخ شه
نزدیک افطار( ۵-۶ ساعت فاصله)مجدد زیر خورشت رو روشن کردم تا با ادویه هاش کاملا جا بیفته
@sofrebanovanbeheshti
#جوجه_شکم_پر_داخل_هواپز
مرغ را شکم پرش کردم
باپیازواناردون تازه وآلوچه خشک وسبزی تازه
سلیقه ایه میتونین اناردون و سبزی خشک هم استفاده کنین
شکمشودوختم گذاشتم توهواپز
روی سینه شوباچاقوچندتاشکاف دادم مقداری که طلایی شدبازم چندتاچاقوزدم روغنش دربیاد
کمی آب زعفرون روش ریختم وگذاشتم خوب بریون بشه
بایدحواستون باشه اینور اونورش کنین که خشک نشه
من تقریبا ۱ساعت ونیم تا۲ساعت زمان میدم...
حرارت هم از ۱۵۰تا۱۷۵ کم وزیادش میکنم😄 بازم میگم فقط حواستون باشه خشک نشه
اگه دوست دارین چرب وترش تر باشه کره بمالید آخرای پخت
وبارب انار و آب نارنج سس درست کنید بریزین روش یاکنارش😋😋😋
@sofrebanovanbeheshti
Mani Khshbakhti - Master 002.mp3
11.41M
نماهنگ | #از_همه_مهربون_تر_مادر
🎙 بانوای: #حاج_مهدی_رسولی
📝 شعرا: شیخ محمدرضا رضایی و امیرعلی شریفی
🎞 تنظیم: سید شهابالدین شوشتری
🏴 ویژه ایام #شهادت_حضرت_زهرا سلاماللهعلیها
@sofrebanovanbeheshti
50.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماهنگ | #از_همه_مهربون_تر_مادر
🎙 بانوای: #حاج_مهدی_رسولی
📝 شعرا: شیخ محمدرضا رضایی و امیرعلی شریفی
🎞 تنظیم: سید شهابالدین شوشتری
🏴 ویژه ایام #شهادت_حضرت_زهرا سلاماللهعلیها
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
#ساندویچ_گیاهی
#ساندویچ_نخود
#غذای_نونی
مواد لازم:
نخود پخته
شوید تازه
پیازچه یا پیاز قرمز
خیارشور
گردو(فراموش کردم تو فیلم بگم )
نمک،فلفل،پاپریکا
سس مایونز
سس خردل
ماست موسیردار(نداشتین بهش سیر تازه اضافه کن)
لیموترش تازه
💐روزے یڪ صفحہ از #قرآن ڪریم💐
🌟 #سوره_طلاق
☘ #صفحه_558
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍂
زندگی فقط رسیدنِ به اهداف نیست
زندگی مسیرِ آرامش است😌
آرامشت را بساز💪
در راهِ رسیدنهای بیجا نجنگ🤫
گاه کوتاه بیا و آرام بگیر😉
و در خلوتِ خویش چاییِ آرامش را خوشطعم بنوش...☕️
سلااام اهالی بهشت 🌱
صبح قشنگتون بخیر🥰
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی👩🍳
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی⬇️⬇️⬇️👩🍳
لینک ابرگروه🔰
https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
#سئوال
چطور میتونم، به ،رو برا غذا یا آبگوشت اینا نگه داری کنم تو فریزر خراب نمیشه؟
#پاسخ
فکر نمیکنم فریزری کردنش مشکلی داشته باشه ، به تکه های مورد نظر برش بدید فریزری کنید.
به رو ۴ قاچ کن هسته ها رو در بیار
بعد هر قاچی رو ورقه ورقه نازک کن
روی یک پارچه نخی قرار بده تا خشک بشن نباید روی هم قرار بگیرند
مثله برگه زردالو میشن
همینجوری خالی هم میشه خورد
دمنوش هم میشه درست کرد
برای هرغذا که دوست دارید میشه استفاده کرد.
@sofrebanovanbeheshti
#سئوال
برای نگهداری سبزی جعفری تو فریزر باید چه کار کنم که عطر و طعمش حفظ بشه؟
#پاسخ
هر کاری کنید بالاخره چون فریز شده طعم و مزه اولیه رو نداره ولی اگر خشک کنید خاصیت بیشتری داره
@sofrebanovanbeheshti
#سئوال
خواستم بدونم اگر کشک مایع محلی رو فریز کنیم مشکلی نیست؟
#پاسخ
منخودم همیشه میگیرم فریزی میکنم خوب میمونه
@sofrebanovanbeheshti
#سئوال
برای پخت کدو حلوایی چی بزنم که کدو له نشه؟
#پاسخ
اگه میخواید بپزید تکه کنید تو ابکش بزارید و ابکشو رو قابلمه که اب ریختید بزارید تا بخار پز بشه تکه ها کمی بزرگ باشه و سر بزنید به محض پخت برش دارید
@sofrebanovanbeheshti
#سئوال
ماهی تابه بهتره یاقابلمه برای مرغ زیاد؟سایزشون چقدباشه؟
#پاسخ
قابلمه ، قابلمتون بزرگ باشه بهتره چون اگر کوچیک باشه مرغ های زیر پخته و له میشه ولی روییها نمیپزه
@sofrebanovanbeheshti