eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6هزار دنبال‌کننده
19.3هزار عکس
4.8هزار ویدیو
193 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
#قرمزه_نخودچی_یا_کوفته_ریزه_نخودچی 👇 غذای سنتی اصفهان همراه با نان خانگی سبوسدار برای 5 نفر گوشت بره 300 گرم آرد نخودچی و نخود بوداده آسیاب شده 150 گرم پیاز 2 عدد ترخون و مرزه خشک 1 ق غ پر رب گوجه و نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه دلخواه گوشت را به همراه پیاز و ترخون و مرزه با مقداری نمک و فلفل و زردچوبه داخل غذا ساز یا آسیاب ریخته تا نرم شود پس از نرم شدن گوشت و پیاز آرد نخودچی و نخود را اضافه کرده تا با هم خوب مخلوط شوند. اگر موادمون سفت بود مقداری آب درحدی که کمی نرم شود میریزیم و مخلوط میکنیم. پیازی را ریز خرد کرده و با روغن در قابلمه تفت میدیم. زردچوبه و نمک و فلفل و رب گوجه را هم اضافه کرده و مقداری آبجوش در قابلمه میریزیم. از موادمون به اندازه گردو برداشته و کف دست گرد میکنیم و در قابلمه در حال جوش میگذاریم. ابتدا شعله زیاد باشه و بعد کم میکنیم تا بپزه. کم یا پر آب (سس )بودن غذا سلیقه ایه. این غذا زود آماده میشه و بعد از پخت حجم قرمزه ها زیاد میشه و پف میکنه. اصل این غذا با گوشت بره هست و خیلی خوشمزه میشه ولی میشه با گوشت گوساله یا مخلوط هم پخت ولی طعم واقعی را ندارد. قرمزه حتی سردش هم خوشمزه هست. طبخ این غذا با گوشت چرخ کرده باعث وارفتن اون میشه. قرمزه نخودچی یه غذای سالم و خوشمزه با ترشی و سبزی خوردن... نوش جان @sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_کشمشی👇 آرد سبوسدار 125 گرم پودر قند یا پودر شکر 100 گرم کره محلی یا پاستوریزه 100 گرم تخم مرغ 2 عدد کشمش حدود 60 گرم زعفران(جایگزین وانیل ) نوک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر نوک قاشق غذاخوری کره نرم شده و پودر قند را 3-4 دقیقه با همزن میزنیم. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و هر کدام را یک دقیقه میزنیم. زعفران را هم اضافه میکنیم. آرد سه بار الک شده و ب پ را کم کم اضافه کرده و با دور کند همزن یا قاشق مخلوط میکنیم. و در آخر کشمش را در آرد غلتانده و به مواد اضافه میکنیم. از مواد به اندازه نصف قاشق غذاخوری پر برداشته و با فاصله دو تا سه سانت از هم در سینی فر که کاغذ گذاشتیم قرار میدیم و داخل فر از قبل گرم شده درجه 170 طبقه وسط قرار میدیم. دور شیرینی که طلایی شد آماده است پس از سرد شدن شیرینی ها رو از کاغذ جدا میکنیم. این شیرینی با این مقدار مواد تقریبا ترد هست اگر نرم دوست داشته باشید یه مقدار آرد بیشتری میزنیم. مدت زمان پخت بستگی به دمای فر داره. برای من بیشتر از نیم ساعت شد. بعد از یک ربع باید مرتب چک کنیم که شیرینی نسوزه. من چون تقریبا بزرگ گرفتم 23 تا شیرینی شد. @sofrebanovanbeheshti
👇 چهار تا تخم مرغ و یک لیوان شکر و وانیل و بکینگ پودر و پوست پرتقال رنده شده رو ده دقیقه با دورتند همزن زدم. بعد یک سوم لیوان روغن مایع رو اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم. یک لیوان و نصف آرد رو سه بار الک کردم و به مواد اضافه کردم و دورانی هم زدم تا مخلوط بشه. بعد یک چهارم لیوان آب پرتقال اضافه کردم . @sofrebanovanbeheshti
👇 تخم مرغ : 3 عدد گلاب : نصف پیمانه بکینگ پودر : 1 ق مرباخوری آرد قنادی : یک و نیم پیمانه شکر : 1 پیمانه روغن مایع : نصف پیمانه هل : 1 ق چایخوری زعفران غلیظ : 3 ق غذاخوری -زرده و سفیده رو از هم جدا کنید. سفیده رو جداگونه بزنید تا کاملاً سفت بشه. -زرده رو با شکر بزنید ؛، بعد روغن و گلاب و زعفرون دم کرده و هل رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. (البته چون مایع هست با احتیاط هم بزنید که نپاشه بیرون). -آخر سر هم آرد و بکینگ پودر رو بریزید و کمی هم بزنید. -وقتی مواد مخلوط شدن سفیده تخم مرغ رو هم اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. مایه رو تو قالبی که از قبل کاغذ روغنی انداختید و چرب کردید (قطر 25 سانت ) ، بریزید و با حرارت ١٧٠ درجه به مدت تقریباً ۵٠ دقیقه (تو فری که از قبل گرم کردین) بپزید. - اگه بعد از این مدت هنوز نپخته بود بذارید یه خورده دیگه بمونه. نشونه پختن کیک هم اینه که یه خلال دندون فرو کنید تو کیک، اگه چیزی از کیک به خلال نچسبید یعنی کیک کاملا پخته. این کیک بافت خیلی نرم و پنبه ای داشت و کاملاً بوی گلابش حس میشد. من رنگ خوراکی زدم تا چشم نواز تر بشه @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 ای کشتی شکسته که پهلو گرفته‌ای بر گو چرا تو دست به پهلو گرفته‌ای گل را خدا برای سرور آفریده است ای گل چرا به غصه و غم خو گرفته‌ای گاهی ز درد شانه ز دل آه می‌کشی گاهی ز درد، دست به بازو گرفته‌ای از ماجرای کوچه نگفتی به من بگو اکنون چرا ز محرم خود رو گرفته‌ای.... شهادت مظلومانه بانوی دوعالم و علت آفرینش حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها رو خدمت امام زمان ارواحنا فداه و همه مومنین و اعضای محترم کانال تسلیت عرض میکنیم.... 🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 🆔 @sofrebanovanbeheshti
4_5791772473921897278.mp3
14.73M
🎤 نبینم یار و یاور نداری.. @adyan8 🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇👇 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#دسر_بستنی👇 بستنی شکلاتی یک لیوان پودرکاکائو 2 قاشق غذاخوری پودرژلاتین یک قاشق غذاخوری وانیل مقداری شکر 3 قاشق غ نشاسته 3 قاشق غ شیر یک لیوان گلاب یک قاشق غ نشاسته را با سه قاشق غذاخوری با آب سرد کاملا حل کنید در این حین پودر ژلاتین با دو قاشق آب سرد حل کنید و بگذارید روی حرارت کتری تا با بخار کاملا ژلاتین صاف و یکدست بشه. نشاسته و گلاب و شیر را با هم مخلوط کنید. نشاسته و شیر و گلاب و پودر کاکائو و بستنی و شکر با هم مخلوط کنید، و روی حرارت بگذارید تا مثل فرنی غلیظ بشه، بعد ژلاتین و وانیل رو اضافه کنید. داخل قالب را کمی چرب کنید و دسر را بریزید داخل قالب. مدت زمان سه ساعت داخل یخچال باشه تا کاملا سفت بشه. @sofrebanovanbeheshti
👇 آرد نخودچی ۲۵۰ گرم و پودر هل ۱ ق چایخوری رو باهم ۳ بار الک میکنیم کنار میگذاریم بعد ۱۲۵ گرم روغن جامد را با ۱۲۵ گرم پودر قند ۷،۸ دقیقه خوب میزنیم تاکرمی وپف دار بشه بعد آرد نخودچی اضافه میکنیم خوب ورز میدیم اول خشک هست وپودری نگران نشید وقتی ورز بدیم خمیر نرمی میشه وبعد میگذاریم ۱روز در محیط سرد استراحت کنه هرچی بیشتر استراحت کنه شیرینی بهتری میده بعد از ۱ روز خمیرو پهن میکنیم وقالب میزنیم یا با دست گرد میکنیم توی سینی میچینیم تو فر ۱۴۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بعد از اینکه پخت میگذاریم خوب خنک بشه بعد از توی سینی جدا میکنیم چون اگر گرم برداریم شیرینی پودر میشه @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا