KhanevadeMotaali10-18k.mp3
6.31M
#خانواده_متعالی
#استاد_پناهیان
#جلسه_دهم(کمحجم)
📝 موضوع:
" یکی از شاخص های مهم خوش اخلاقی
@Zendegi_Bakhsh
به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇👇
🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#خانواده_متعالی #استاد_پناهیان #جلسه_نهم(کمحجم) 📝 موضوع: " زیربنای لازم برای عمل به توصیه های اخل
جلسه نهم☝️
ان شاءالله هر هفته یکشنبه صوت های خانواده متعالی رو در کانال قرار میدیم ❤️
التماس دعا 🙏
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#روغن_جداکننده👇
برای راحت جداشدن کیک از قالب
50گرم روغن جامد+
50گرم روغن مایع +
50گرم آردراکاملاهم زده ...
دریک شیشه دربسته در یخچال نگه دارید من تا شش ماه نگه داشتم سالم بود.
قالبتان راهمیشه بابرس کاملا چرب نمایید...
مطمین باشید براحتی کیکتون جداخواهدشد...
پس فرمول کلی این میشه که...
یک واحدروغن جامد+یک واحدروغن مایع +یک واحدآرد=روغن جداکننده
دوستان عجله ای برای برگردوندن کیک خودنداشته باشید...
حتما,,حتما,,کیک بایدخنک شود...
@sofrebanovanbeheshti
🌹🌷🌹🌷🌹🌷
#تبدیل_درجه_ماکروفر_یا_سولاردم_به_فر👇
ابتدا سه پايه بلند فلزي را در دستگاه قرار داده و دكمه كانوكشن ماكروویو را بزنيد.
با كليد چرخان درجه حرارت را روي همان درجه كه براي فر گفته شده تنظيم كنيد.
توجـــــــــــــــــه :
چون ماكرو 170 درجه - 180 درجه و ... دارد اگه مثلا گفته بود 175 شما روي 180 بذاريد ولي حواستان به زمان باشد زیرا البته در زمان اصولا تغييري ايجاد نمي كند
بدون دادن زمان، كليد start رو بزنيد.
زماني كه دماي ماكروویو به دماي تنظيم شده برسد با بوق زدن اعلام میکند
اگه مواد آماده بود كه ميگذاريد درغیر اینصورت ماكرو با آف و آن كردن دما را در همان درجه نگه مي دارد.
بعد از رسيدن به دماي تنظيمي و شنيدن صداي بوق دستگاه , قالب را در دستگاه قرار داده و كليد stop را فشار دهید . بلافاصله دوباره دكمه كانوكشن را بزنيد.
با كليد چرخان دما را روي دماي گفته شده برده و كليد چرخان را فشرده و زمان را تنظيم كرده و حالا start را بزنيد.
در هنگام استفاده از كانوكشن مي توانید از قالب فلزي يا سيليكوني هم استفاده كنيد.
قدرت درجات ماکروویو
900 وات = قدرت 100 % مي باشد.
720 وات = قدرت 80 % مي باشد.
540 وات = قدرت 60 % مي باشد.
360 وات = قدرت 40 % مي باشد.
180 وات = قدرت 20 % مي باشد.
كاربرد هر كدام از درجات ماكروويو
900 وات = پخت سبزيجات – پخت ماهي – پخت گوشت – جوش آمدن آب – گرم كردن غذا – پخت خورشت ها
720 وات =پخت نيمرو – پخت مرغ – داغ كردن شير
540 وات =جاافتادن غذا – يخ زدائي مواد پخته ي منجمد
360 وات =يخ زدائي مواد خام – گرم كردن نان – خشك كردن ميوه و سبزي – دم كشيدن برنج و ماكاروني
180 وات =گرم نگهداشتن غذا
کانوکشن در ماکروفر
اکثر مایکروویوها یک کلید به اسم کانوکشن . . . convection دارند . کانوکشن :
هوای خشک و داغ کانوکشن برای پخت شیرینی ها استفاده می کنیم از کانوکشن برای پخت کیک ها و شیرینی ها استفاده می کنیم و قبل از درست کردن هر نوع شیرینی و یا کیک دستگاه را مثل فرگاز باید با این کلید گرم کنیم که اصطلاحا به آن پیش گرمایش میگویند .
سپس دستگاه را خاموش میکنیم و بعد برنامه و دستور پخت را مجددا میدهیم .
سه پایه کوتاه رو داخل مایکروفر قرار بدین .
بعد پخت کانوکشن (وزشی) را انتخاب کنین .
درجه مورد نظر رو انتخاب کنین .
توی دستور کیک یا شیرینی هر درجه ای که نوشته شده مثلا اگه گفته 200 درجه سانتی گراد شما هم 200 را انتخاب کنیند .
استارت رو بزنین .
به این صورت پیش گرمایش می دید .
وقتی دما به 200 درجه برسه مایکروفر بوق های کوتاه می زنه که به این صورت به شما اعلام میکنه .
شیرینی یا کیک رو بگذارید داخل روی سه پایه کوتاه و زمان لازم رو انتخاب کنید .
بعد استارت .
بعد از اتمام زمان , مایکروفر خاموش می شه و کیک یا شیرینی رو خارج کنید.
برای درست کردن کیک و شیرینی و نون و پختن مرغ و ماهی در کیسه مخصوص تنورک پخت ( دقیقا همون دما و زمان رو که برای پخت فر دادن شما هم روی مایکروفر تنظیم کنید ) از این امکان در ماکرو استفاده میشه .
👆👆👆👆👆💐💐💐🌺🌺
#ماکروفر
@sofrebanovanbeheshti
📛پوکی استخوان
حالتی که در آن #تراکم بافت استخوانی به قدری کاهش می یابد که استخوان ها در برابر وارد شدن نیروی اندکی، به راحتی می شکنند. ممکن است بافت استخوانی به قدری کاهش یابد که فرد مبتلا به پوکی استخوان بر اثر تحمل #وزن بدن خود دچار شکستگی ستون فقرات شود!!!
پوکی استخوان، ناشی از نامتعادل بودن میزان #کلسیم است و به عنوان یک بیماری سوخت و ساز استخوان، طبقه بندی می شود.
🍃 #چهاردستگاه بدن، به منظور ثابت نگه داشتن سطح طبیعی کلسیم خون در بدن باهم کار می کنند؛ دستگاه #گوارش، #ادراری، #استخوان بندی و دستگاه #غدد داخلی.
زمانی که رژیم غذایی از نظر مقدار کلسیم #کمبود داشته باشد، بدن این ماده معدنی ضروری را برای انجام سایر فرآیندهای متابولیک از بافت استخوانی بر می دارد و باعث شکنندگی و نازکی استخوان می شود!!!
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
💠 درمان #پوکی استخوان
✍طبق آمار حدود ۹۰٪ایرانیها پوکی استخوان دارند.
1⃣👈 #سویق
سویق سنجد ، گندم و جو
سویق با شکر سرخ مناسب کودکان اما برای مردان باشکر مضر است.
2⃣ #شیر طبیعی گاو و گوسفند
3⃣ #گوشت
4⃣ #انجیر
5⃣ #برگ_چغندر که بسیار عالی و لازم است، #خشکشده هم مصرف شود در غذاها خوب است.
6⃣هسته #سنجد
7⃣پودر هسته سنجد +شیر گاو +عسل ترکیب خوبی برا تقویت استخوان است.
📚 دراسه فی طب الرسول المصطفی ج۳
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#کیک_موز_و_گردو👇
موز ۱عدد(رنده شده)
شیر ۱لیوان
شکر ۱لیوان
روغن مایع نصف لیوان(روغن کنجد استفاده کردم)
گردو نصف لیوان(خورد شده)
وانیل
بکینگ پودر نصف ق غذاخوری
تخم مرغ ۲عدد
آردسفیدقنادی(آرد سه صفر) ۲لیوان
اول فر رو با دمای ۱۸۰درجه روشن میکنیم .
تخم مرغها و شکر و وانیل رو با همزن برقی اینقدر هم میزنیم تا حجم پیدا کنه و رنگش روشن بشه.
موز رو بهش اضافه میکنیم.
بازم هم میزنیم حالا روغن مایع رو اضافه میکنیم کمی هم میزنیم.
حالا آرد و بکینگ پودر رو که باهم الک کردیم به مرور و طی سه مرحله به موادمون اضافش میکنیم یه کم آرد میریزیم یه کم شیر .
مجددا کمی آرد و شیر تا زمانیکه هم آرد و هم شیر تموم بشن و در نهایت گردوها رو اضافه کرده با لیسک مخلوطش میکنیم و در قالب میریزیم و در فر بمدت ۳۵تا ۴۵دقیقه (بستگی به دمای فر داره)قرار میدیم تا کاملا بپزه. ⚘
برای کاور کیک: ۱ق غ پودرکاسترد رو با یک لیوان شیرعسل مخلوط کرده روی حرارت گذاشتم و مرتب هم زدم سریع به غلظت فرنی میرسه.
حرارت رو خاموش کردم.
بعدم همینطور داغ روی کیک سرد ریختم .
⚘منظور از لیوان همون لیوان دسته دار فرانسویه که معمولا باهاش چای میخورن.
⚘کاور روی کیک کاملا دلبخواهه میتونید کیک رو ساده میل کنید بدون کرم کاسترد.
⚘ داخل توستر با دمای ۱۷۰درجه پخته میشه
(البته من موادرادرقابلمه ریختم وروی حرارت خیلی کم مثل پلو که میگذاریم دم بکشه،گذاشتم
دم کنی انداختم
بعد درست شدن برگردوندم طرف دیگه کیکم رنگ گرفت)
@sofrebanovanbeheshti
#ویفر_لقمه_ای👇
آردسفید:160 گرم🌱
روغن جامدیاکره:120🌱
پودرقند:130گرم🌱
نون بستنی5عدد🌱
اسانس دلخواه(مثل پودر هل.. دارچین... وانیل... زنجفیل...)🌱
اگه دوست داشتین 2ق غذاخوری پودرکاکایوراجایگزین 2ق غذاخوری آردکنید....
ابتداآردوروی حرارت ملایم بمدت20دقیقه تفت بدین....
هم بزنیدکه آردنسوزه... رنگ آردتغییرنکنه.... (دراین مرحله میتونین کاکایوراروی آردالک کنین....
ویاپودهل و.... دیگرطعمهاروکه انتخاب کردیداضافه نمایید)وقتی خوب مخلوط شدکره یاروغن آبشده(من نصف،نصف ریختم)رااضافه نمایید....
شعله راخاموش کنید... باپشت قاشق روغن رابخوردآردبدهید....
اینک پودرقندراروی موادکم کم الک کرده مخلوط نمایید....
نانهاراروی سطح مسطحی گذاشته موادداغ راباپالت یاکاردبلندبروی نانهامالیده ... یکدست میکنیم....
نان بعدی رادقیقامیگذاریم باکف دست فشارمیدهیم تاکاملافیکس بشه...
دوباره موادراباپالت یکدست میمالیم و.... همینطورنان بعدی...
تعدادلایه های نان بستگی به خودتون داره....
بایدخیلی سریع این مراحل راانجام بدین.....
اگرموادخنک شددوباره خیلی کم حرارت میدین....
بعدازاتمام نانهاداخل یک سینی گذاشته... وجسم سنگینی روی آنهامیگذاریم. تاویفرهاکاملامنسجم بشن...
ناگفته نماندمحیط بایدسرد باشدیادریخچال بگذاریدبمدت2ساعت....
دراتمام کارآنهارابه قطعات دلخواه باچاقوی تیزاره ای برش دهیدو به ظرف سروانتقال دهید....
نوش جون کوچولوهاتون😋
@sofrebanovanbeheshti