فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️چه زیبـا گفت مولانا:
♥️ﺩنیا ﻫﻤﻪ هیچ
❄️ﻭ ﺍﻫﻞ ﺩنیا ﻫﻤﻪ هیچ
♥️ﺍﯼ هیچ ﺑﺮﺍﯼ هیچ
❄️ﺑﺮ هیچ مپیچ
♥️ﺩﺍﻧﯽ ﮐﻪ ﭘﺲ ﺍﺯ
❄️ﻋﻤﺮ ﭼﻪ ﻣﺎﻧﺪ ﺑﺎﻗﯽ؟
♥️ﻣﻬﺮ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻣﺤﺒﺖ ﺍﺳﺖ
❄️ﻭ ﺑﺎﻗﯽ ﻫﻤه هیچ
ســــــــ😍ــــلام
صبحتون بخــــــــیر😌
روزتون پر از خیر و برکت🌾
الهی که خــــداوند
به هممممه تون
دلــــــــی آروم❤️
تنــــــــی سالم💪
لبــــــــی همیشه خندون😁
و عاقبتی بخیر عطا کنه 🤲
@sofrebanovanbeheshti
#دلمه_کلم_قالبی
کلم 1 عدد بزرگ در حدود ۲ کیلو
گوشت چرخ کرده 300 گرم
برنج نیم دانه 1لیوان
لپه نصف لیوان
سرکه1/2 لیوان
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
شکر 3 قاشق غذاخوری
پیاز 2 عدد
سبزی تازه خرد شده(گشنیز . جعفری .شوید . ترخون(۲قاشق) )جمعا ۲۵۰ گرم
آلو خورشتی که از قبل خیس کردیم به مقدار لازم
نمک ،فلفل ،زرد چوبه مقدار لازم
طرز تهیه : کلم را بشوئید و سر آن را جدا کنید ، کلم را درون دیگ آب و نمک و سرکه در حال جوشیدن بیندازید ( میتوانید برای خوش رنگ شدن کلم کمی زردچوبه اضافه کنید ) ، پس از حدود 15 دقیقه کلم را از آب جوش خارج کنید و با آب سرد آبکشی نمائید و اجازه بدید تا آبش بره
پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید ، نمک و فلفل و زردچوبه بریزید و با حرارت ملایم مخلوط کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
لپه را از چند ساعت قبل خیس کنید سپس لپه ها را بپزید تا نرم شوند بعد آبکشی کنید تا لعاب نداشته باشد( لپه ها پخته باشند اما له نشوند ) ، برنج را نیز 1 ساعت درون آب و نمک خیس کنید و یه جوش بدید؛ برنج های نیم دانه ، لپه های پخته ، زرشک و سبزی ها را نیز به گوشت اضافه کنید و تفت دهید بعد یک قاشق غذاخوری شکر و ۳قاشق سرکه هم به مواد اضافه میکنید و اجازه میدید تا طعم ها باهم ترکیب شوند.
حالا قالب میان تهی رو میارین کمی از سس زیر قالب میریزیم بعد آلو ها رو میچینیم و بعد برگ های کلم رو یکی یکی روی هم دور تا دور قالب قرار میدیم تا سطح قالب پر بشه اگه برگ کم بود اضافه میکنیم مانند عکس
بعد مواد دلمه رو داخلش میریزیم و کمی فشار میدیم حالا ادامه برگها که به بیرون خم شده رو روی مواد میخوابونیم تا کاملا روی دلمه بسته بشه مثل عکس☝️
حالا مابقی سس رو روش میریزیم بعد روی قالب رو فویل آلومینیومی میکشیم و
بعد قالب رو درون یک ظرف بزرگ آب قرار میدیم و داخل فر به دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱/۵-۲ساعت قرار میدیم و بعد از این زمان از فر خارج کرده و قالب رو در ظرف مورد نظر بر میگردونید و تزیین میکنید😋
حالا اگه بخواییم این دلمه رو توی قابلمه درست
کنیم باید همین مراحل رو بریم فقط اون ظرفی که آب توش هست رو روی گاز با شعله ی ملایم میذاریم و روش فویل نمیکشیم به جاش دمکنی قرار میدید و همین زمان سپری میکنید تا خوب بپزه✅
#سس_دلمه
(روغن رو با رب گوجه فرنگی خوب تفت میدید و بعد مخلوط سرکه ، شکر و 2 لیوان آب روی حرارت قرار میدیم تا غلیظ بشه در صورت تمایل مقداری پیاز داغ درون سس دلمه میتوانید اضافه کنید هم سس دلمه غلیظ میشود و هم طعم بهتری خواهد داشت ).
نکته ها :اگر از برنج معمولی استفاده میکنید باید برنج را بصورت آبکشی آماده کنید ( برنج را با آب زیاد بپزید ، وقتی برنج را میان دو انگشت بفشارید باید اطراف آن نرم و مغز آن کمی خام باشد ، برنج را در این مرحله آبکشی کنید ).
نوش جان 😋
شمیم مهر
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
🌙دعای هر روز #ماه_رجب 🤲یا من ارجوه لکل خیر ... 🎙 #سید_قاسم_موسوی_قهار @sofrebanovanbeheshti
دعای هر روز ماه #رجب ☝️فراموش نشود