1_1505592815.mp3
زمان:
حجم:
5.76M
صوت #زیارت_آلیاسین🎵💚
🎤استاد فرهمند
#چله_زیارت_آل_یاسین
به امید ظهور هر چه سریعتر آقامون و ثوابش رو هدیه میکنیــم به امام زمــان ارواحنافداه ❤️
باشد که در رکاب مولا باشیم 💚🤲
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@sofrebanovanbeheshti
3.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❄️
آرزو میکنم امروز تو زندگیت یه اتفاق خوبی بیوفته😌که تموم هر آنچه که ناراحتت کرده رو فراموش کنی🤗
سلاااام صبح بخیر♥️
دوستان بهشتی من🌞
چهارشنبه تون عالی😍
ان شاءالله امروز خدا
پشت وپناهتون باشه
🌺 حالتون
❄️ کارتون
🌺 تقدیرتون
❄️ زندگیتون
🌺 عاقبت تون
❄️ عمرتون و
🌺 همه چیزتون خوبِ
خوب باشه 🤲🏻
@sofrebanovanbeheshti
#آش_ماش
مواد لازم:
ماش ۱پیمانه
برنج ۱/۲پیمانه
سبزی آش(تره،جعفری،گشنیز،اسفناج)
خرد شده ۲پیمانه
رب گوجه فرنگی ۲ق س
پیاز سرخ شده ۳ق س
نعنا داغ ۳ق س
نمک،فلفل،زردچوبه بمیزان لازم
بخش اول: آشپزی ( قسمت دوم )
روش تهیه:
ماش را در حد نیم تا یک ساعت خیس می کنیم. برنج را هم خیس میکنیم.
ماش را را با ۲قاشق پیاز سرخ شده ونمک وزرد چوبه و۴لیوان اب گرم میپزیم. وقتی ماش باز شدونیم پز برنج خیس شده را به اضافه میکنیم وبا در نظر گرفتن اینکه برنج آب می برد اندازه میکنیم. گاهی آش را هم میزنیم تا برنج ته نگیرد. بعد از پخت برنج ونرم شدن ان سبزی خرد شده را اضافه میکنیم.
در تابه ای کوچک کمی روغن ریخته ورب گوجه فرنگی را کمی تفت میدهیم سپس نمک وفلفل اضافه کرده وبه آش اضافه میکنیم واجازه میدهیم که آش جا بیفتد.
برای نعنا داغ فقط کافیست که روغن را گرم کنیم ونعنا را در تابه بریزیم وحرارت را خاموش کنیم.
برای تزیین آش میتوان از کشک پیاز سرخ شده ونعنا داغ استفاده کرد.
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_هل_و_گلاب
سلام کیک هل و گلاب خوشمزه من😋😋
تخم مرغ۲عدد
ارد۱لیوان
شکر½لیوان
روغن½لیوان
ماست½لیوان
بکینگ پودر۱ق غ
وانیل¼ق چ
گلاب۱ونیم ق غ
اسانس هل چندقطره
زعفران به دلخواه
تخم مرغ و شکر و وانیل رو باهمزن میزنیم تا کرمی شه بعد ماست و زعفرون و گلاب و هل رو اضافه میکنیم و درحد مخلوط شدن هم میزنیم ارد و بکینگ رو۳بار الک میکنیم ب مواد اضافه میکنیم و داخل قالب میریزیم
@sofrebanovanbeheshti
#آشپزی_مادرانه 🌱⃢♥️
#طعم_خاص_غذا🌯
یکی از شاگردان آیت الله #مجتهدی تعریف میکند که یک روز با اصرار بعد از کلاس درس؛ استاد را برای ناهار به منزل خودمون بردم، بعد از یک بار غذا کشیدن از من خواست دوباره برایشان غذا بکشم، خیلی تعجب کردم😳 اما چیزی نگفتم، بعد از جمع کردن سفره؛ طاقت نیاوردم از ایشان پرسیدم حضرت استاد؛ ببخشید که ازتون این سوال رو میپرسم، آخه شما اهل غذا نیستید چطور دوبار غذا کشیدید؟☺️
البته برای من باعث افتخار و خوشحالیست... 😍
استاد فرمودند سوال رو از من کردی برو جوابشو از خانومت بگیر.❤️
رفتم از همسرم پرسیدم موقع پختن غذا چه کردی؟
کمی فکر کرد و گفت باوضو بودم. رفتم به ایشان گفتم خانومم باوضو بوده. فرمودند اینکه کار همیشگی شان است، بپرس دیگر چکار کرده؟ 🤔
رفتم پرسیدم، خانومم کمی فکر کرد و گفت وقتی داشتم غذا میپختم کمی باخودم روضه سیدالشهدا رو زمزمه کردم و قطره اشکی هم ریختم.😢
نزد استاد رفتم و این را گفتم.
لبخندی زدند و گفتند بله دلیل رفتارم این بود. 🤗
اگر نیت کنید ثواب اين غذاي امروز نذر يكي از ائمه شود، آنوقت هم آشپزي برايت دلنشين تر است،هم اينكه خانواده هر روز سر سفره يكي از ائمه نشسته اند.🥰
@sofrebanovanbeheshti
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چهارشنبه_های_امام_رضایی 🕌⃢☀️
باران در بهشت🌧
🖋حس خوب قدم زدن زیر بارون، اونم توی حرم امام رضا(ع) میشه یه خاطره برای تمام عمرم.
آقاجان...
باران ببارد، گوشهای از این حرم باشی
خیره به گنبد، بر لبت ذکر دعا باشد
جایی از این بهتر نیابی چونکه این آقا
با هر غریب دردمندی آشنا باشد
📍صحن انقلاب اسلامی
@sofrebanovanbeheshti
30.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌭#کلیپ_تصویری
#سوسیس_خانگی
✍مواد لازم 🧑🏻🍳
۵۰۰ گرم ران + ۵۰۰ گرم سینه مرغ استخوان گرفته
٢عدد: تخم مرغ
٦حبه :سير
پوره یخ:۵۰ گرم
آب یخ:یک استکان
آرد گندم:۵۰گرم
شیر خشک شور:۵۰گرم
نشاسته ذرت:۳ق غ پر
گلوتن :۱ ق غ
روغن مایع:سه چهارم لیوان
ادويه ها:
فلفل سياه: ١ ق چ
پودر زنجفيل: ١ ق چ
پودر هل : نصف ق چ
پودر پياز: ١ ق م
جوز هندي نصف: ق چ
پودر خردل :١ ق چ
دارچين: نصف ق چ
پاپريكاي دودي: ١ ق غ
اسانس دود: ٢٠ قطره
✍نکته هاش❣
🔻مراحل را به درستي رعايت كنيد
🔻ادويه ها روحتما ابتدا به مرغ بزنيد تا مرغ حسابي مزه دار و از تخم مرغ زهم گيري بشه
🔻در تمام مراحل بايد دماي مواد پايين باشه
زمان اضافه كردن آرد و نشاسته به دستگاه استراحت بدهيد تا دماي مواد حفظ بشه
🔻حتما زمان كاور زدن ١٥ سانت از لبه كاور برگردانيد تا براي هواگيري فضا داشته باشيد.