eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6هزار دنبال‌کننده
19.3هزار عکس
4.8هزار ویدیو
193 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سفره بانـوان بهشتـی
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی ۴ امروز نوبت بیکینگ پودر هست پودر قنادی یا بیکینگ پودر  (به انگلیسی: Baking
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی( ۵) امروز میرسیم به وانیل🍰 وانیل یا ورق قٌماری[۱] میوه گیاهی است از خانواده ثعلبهاOrchidaceae، این گیاه دارای پایه‌ای رونده بوده بومی جنگلهای مرطوب قاره آمریکا است. دانه‌های این گیاه را پس از فرآوری تخمیر می‌کنند تا عطر مطبوع آن‌ها بیرون بیاید و عموماً به صورت پودر یافت می‌شود و در بعضی موارد آن را با الکل اتیل و آب مخلوط کرده که به صورت عصاره وانیل به بازار عرضه می‌شود که عموماً حاوی ۳۵٪ الکل می‌باشد. عصاره وانیل ممکن است دارای شکر، شربت ذرت یا پروپیلن گلیکول نیز باشد. معروفترین کاربرد این گیاه در ایران در شیرینی پزی و ساخت بستنی است. سرخپوستان توتوناک سازندگان اولیه وانیل بودند. وانیل پس از زعفران گران‌قیمت‌ترین ادویه است. وانیل مایع همان اسانس وانیل است كه تیره‌رنگ می‌باشد و برای معطر كردن انواع كیك، شیرینی و دسر مورد استفاده قرار می‌گیرد. می‌توانید به جای عصاره وانیل از وانیل شکری و یا وانیلین استفاده کنید. وانیلین کریستال‌های سفید رنگی است که فاقد شکر می‌باشد و می‌باید در میزان مصرف آن دقت لازم را داشته باشید. زیرا مصرف بیش از حد لازم آن، شیرینی یا کیک را تلخ می‌کند. در مورد وانیل شکری، میزان آن همانند اسانس وانیل است. ✍ویکی پدیا و زندگی آنلاین ادامه دارد.... 🆔 @sofrebanovanbeheshti  
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#عدس_پلو👇 برنج ۳ پیمانه عدس ۱ تا ۱/۵پیمانه گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم کشمش نصف پیمانه خرما ۷ عدد زعفران مقداری پیاز یک عدد آرد سوخاری دو قاشق نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه عدس را کمی خیس کرده و با آب کم میپزیم. تو این فاصله گوشت ها رو اماده میکنیم با دو قاشق آرد سوخاری که خودمون درست کردیم با نمک و فلفل و زردچوبه و پیاز رنده شده قلقلی کرده و تو کمی روغن سرخ میکنیم و بعد با حرارت پایین میگذاریم کمی بپزد و برنج رو تو عدس پخته میریزیم و بعد از پخت آبکش میکنیم و تزیین میکنیم😋😋😋 @sofrebanovanbeheshti
👇 3عددبادمجانِ کوچک ولی تپل پیاز2عددیکی بزرگ یک عددمتوسط. گوجه فرنگی یکی اول بادمجان های پوست گرفته شده روحلقه های تقریباکلفت برش زدم. بعد ابپزکردم بانمک وزردچوبه 15دقیقه میپزه. درهمین حین پیازهاروسرخ کردم. بادمجوناکه پخت کوبیدم به پیازاضافه مخلوط کردم یکدونه گوجه روخردکردم روش. نمک وکشک هم زدم. گذاشتم به روغن بیافته.. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
🔴🔴🔴 🔴🔴🔴 ⚠️ چرا کیک خمیری و سنگین است ؟ مواد کیک خوب مخلوط نشده است. تعداد تخم مرغ مورد استفاده زیاد بوده است. مقدار مایعات مورد استفاده زیاد بوده است. دمای فر بیشتر از مقدار لازم بوده است ادامه دارد... @sofrebanovanbeheshti