eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
5.8هزار دنبال‌کننده
20.8هزار عکس
5.3هزار ویدیو
216 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
👇 ما بهش می گیم خرما مولوس. اندازه هاش به دلخواهه. چون دوست دارید نسبت تخم مرغش به خرما زیاد باشه یا بالعکس. چشمی باید بپزید چون بستگی داره دوست دارید شیرینیش کم باشه یا زیاد من توی زمستون ها که هوا سرده به جای صبحانه بعضی مواقع برای شام و نهار هم درست می کنم. ابتدا کمی روغن می ریزید خرما بدون هسته رو در ظرف با گوشکوب کوبیده و وقتی نرم شد روی شعله کم داخل قابلمه قرار میدیم تخم مرغها رو اضافه کرده و سریع هم می زنیم مثل املت گوجه واز روی گاز برمی داریم. این غذا خیلی مقویه . ❤️نظرات تکمیلی دوستان در گروه😘😘😘👌👌👌👇 اگه دوست نداریدخییلی شیرین بشه خرماروکمتربریزید وتخم مرغ روبیشتر که دلتونم نزنه. من برای ۵ نفر ۱۵ تاخرماریختم و۶ تاتخم مرغ. برای اینکه بوی تخم مرغ بلند نشه خرما روباکمی دارچین درروغن تفت میدم وخوشبومیشه وطعمش هم خوب . من دوسه تاگردوخردشده هم اضافه میکنم☺️ @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پیام سراسر محبت و انرژی یکی از اعضای محترم گروه☝️ ✍ممنون دوست عزیز محبت دارید❤️ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
KhanevadeMotaali12-18k.mp3
زمان: حجم: 8.32M
#خانواده_متعالی #استاد_پناهیان #جلسه_دوازدهم(کم‌حجم) 📝 موضوع: " 💌 رعایت‌ احکام‌ اسلام، حل‌ ریشه‌ای ‌مشکل‌ها @Zendegi_Bakhsh به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇 🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
#خانواده_متعالی #استاد_پناهیان #جلسه_یازدهم(کم‌حجم) 📝 موضوع: " راهی برای زندگی خالصانه💟 " @Zende
جلسه یازدهم☝️ ان شاءالله هر هفته یکشنبه صوت های خانواده متعالی رو در کانال قرار میدیم ❤️ التماس دعا 🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#بیسکوییت👇 150گرم کره رو با50گرم پودرقند زدم تا کرم رنگ شد. 1عدد تخم مرغ اضافه کردم،به همراه 3قاشق چایخوری عسل ونوک قاشق چایخوری وانیل و1پنس نمک مخلوط کردم .250آرد و50گرم نشاسته ذرت ویک هشتم قاشق چایخوری بیکینگ پودروالک کرده واضافه کردم وبا دست ورز داده تا شکل خمیرشد. 10دقیقه مواد را توی یخچال گذاشتم وبعد از اون با وردنه پهن کردم و کاترزدم ودر فربادمای 180درجه گذاشتم تا وقتی که زیرش طلایی شد. @sofrebanovanbeheshti
👇 یه قاشق چایخوری مخمر وشکررا درنصف لیوان شیر ریختم ،بعد یه لیوان ارد(ترجیحاسه بارالک شده) رادرظرف گودی ریخته ویک چهارم لیوان روغن ریختم،یک سوم لیوان شکر ریخته،ومخلوط کردم. شیر،مخمر و شکر رابعد از ده دقیقه به بقیه مواد اضافه کرده ویک سوم لیوان شیر اضافه کرده وبادست قاطی میکنیم وورز میدیم تا خمیر نرمی به دست میاد بعد سلفون روی موادکشیده وبایک حوله روی ظرف رامیپوشانیم بعداز یک ساعت حجم خمیرمون بیشترشده وبه اصطلاح وراومده،پف خمیررابادست گرفته وبه اندازه نارنگی ازخمیربرداشته وگلوله میکنیم،وبعد باکف دست فشارداده وگلوله های خمیرراباقطر یک سانت بازکرده وزرده تخم مرغ بایه قاشق مرباخوری زعفران دم کشیده مخلوط کرده وروی فطیرهارومال میکنیم،وکنجد سیاهدانه،رازیانه سلیقه ای است روی فطیرها میریزیم بعد درسینی چیدم ودر قابلمه روی گاز شعله کم که دوتا پایه درقابلمه گذاشته (15دقیقه قبل قابلمه راروی شعله کم گذاشته ودر قابلمه هم میگذاریم که گرم شود)وسینی را روی پایه ها فرارمیدهیم،ودم کنی میگذاریم تقریبا بعد ازیک 30 الی 40دقیقه فطیرهای مااماده است @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا