eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
#ساوارين_باقلوا_با_كرم_كاسترد👇 ابتدا شربت را آماده ميكنيم  يك و نيم پيمانه شكر را با نصف پيمانه آب ميگذاريم بجوشه و قوام بياد ، سپس يك چهارم پيمانه گلاب اضافه ميكنيم ، از روی حرارت برداشته و دو ق غذاخوري زعفران دم كرده اضافه ميكنيم و ميگذاريم خنك بشه ٦تا تخم مرغ را با يك پيمانه شكر و يك ق مرباخوري پودرهل با دورتند همزن حسابي هم ميزنيم تا كاملا پوك بشه ، سپس يك چهـارم پيمانه روغن مايع ميريزيم ، تو اين مرحله نصف پيمانه ماست و نصف پيمانه پودر نارگيل هم اضافه ميكنيم ، دو و يك سوم پيمانه آرد را با دو ق چايخوري بكينگ پودر سه بار الك و كم كم به مواد اضافه و دوراني هم ميزنيم ، مواد را تو قالب ساوارين ريخته و تو فردا ١٨٠ درجه به مدت بيست دقيقه ميگذاريم ، بعد از پختن و خنك شدن با خلال دندان روي ساوارين ها را سوراخ ميكنيم و شربت نيمه داغ را روي باقلوا ريخته و روشو باسلفون ميپوشانيم و ميگذاريم تا شربت به خوردش بره #كرم_كاسترد👇  به يك ليوان شير سرد سه قاشق غذاخوري سرپر پودر كاسترد و نصف پيمانه شكر اضافه و هم ميزنيم تا كاملا حل بشه ، سپس ميگذاريم روحرارت و همزان هم ميزنيم تا غليظ بشه ، بعدش يك پاكت خامه صبحانه اضافه و هم ميزنيم تا كرم يكدست بشه ، ظرف كرم را از روي حرارت برداشته و روشو باسلفون ميپوشانيم و ميگذاريم خنك بشه ، بهتره يك شب تو يخچال بمونه و بعد تو قيف ريخته و روي باقلواها را با كرم پركرده و كمي خلال پسته ميريزيم. اگر قالب ساوارين دردسترس ندارين ميتونين توقالب بيست در سي بريزين و چهل و پنج دقيقه بگذارين توفر و بعد برش بزنين و روش كرم بگذارين. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#آشپزی_مادرانه ✅ کاری کنید که مرد با شوق به خانه برگردد 🏡 رهبر انقلاب: اگر مرد خانه، فعالیتی چه علمی و چه جهادی و سازندگی و چه برای کسب روزی و چه برای کارهای عمومی دارد، زن سعی کند فضای خانه را برای او مساعد کند که او بتواند با روحیه‌ی خوب سرکار برود و با شوق به خانه برگردد. ۷۳/۹/۲ 💕 @khamenei_reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 سیبهایی که روبه زوال بودن روورقه های نازک برش زدم وهمینطوربه رو بعدگذاشتم روشوفاژ فرداش توماهیتابه روشعله ی خیلی کم تفت دادم. حتمادرجریانِ خواصِ بینظیرش هستین دیگه هردویک اندازه باشه خوش طعم تره. به وسیب روهرمدلی میخواین نازک برش بزنیدبگذاریدخشک بشن. روشوفاژیابخاری. بعدتوی تابه یافرتفت بدین. من توتابه باشعله ی خیلی کم درحینِ انجام کارهاتفت میدم خیلی خوب میشه. بعدباگل وهل مخلوط کنید. هرموقع دم کنیدطعمش عالی وبهشتیه. اگرموقع دم کردن زعفران وگلاب هم بزنیدعالی میشه. دوستان در گروه😘😘😘👇 چوب دارچین وهمچنین عناب هم عالیه مخلوط کنید من دمنوش سیب و به درس میکنم دوتام هل میشکافم میندازم توش عالی میشه.... هم عطرش هم طعمش... قوری رو میگذارم رو کتری روشم با یه دستمال میپوشونم که خوب دم بکشه... یه ربع بیست دقیقه میگذارم میمونه تا خوب رنگ بده.... بعد یا همونجوری میخوریم یا با نبات کمی شیرین میکنیم.... برای پذیرایی هم عالیه @sofrebanovanbeheshti
#ماکارونی باسس گوشت وسیر و #ته_دیگ_سیب_زمینی_رنده_ای_و_کنجد👇 ماکارونی فرمی آبکش شده ۵۰۰گرم/ پیازخام خردشده ۱عدد درشت/ گوشت چرخ کرده ۲۵۰گرم/ سیرخردشده۲حبه/ نمک فلفل زردچوبه لازم/ رب گوجه۲غذاخوری پر/ سیب زمینی ۲عدد بزرگ که با رنده درشت رنده کرده وبه آن کمی زردچوبه،نمک،فلفل زده وهم زده/ کنجد خام۳تا۴غذاخوری/ روغن لازم ابتدا پیاز وگوشت را باهم تفت داده تا رنگش عوض شود بعد نمک ،فلفل،زردچوبه،سیر اضافه تفت داده، بعد رب گوجه را هم اضافه تفت داده چند قاشق آب ماکارونی آبکش شده ریخته وحرارت را خاموش کرده ته قابلمه روغن ریخته بعدمقداری کنجد پاشیده و مخلوط سیب زمینی رنده شده را اضافه وخوب فشرده کرده بعد مقداری ماکارونی آبکش شده و مایع ماکارونی را به همین ترتیب ریخته مخلوط کرده وآن را دم کرده،حتما درست کنید ولذت ببرید @sofrebanovanbeheshti
#ناگت_مرغ👇 من برای دونفرکه 8عددشد.... 150گرم سینه مرغ چرخ شده... و3ق غ پودرسوخاری... وحدود50گرم پنیرپیتزا... ادویه هم که سلیقه ایه..... پیازمتوسط رنده شده وآب گرفته.. یک عدد ادویه شامل نمک فلفل سیاه وقرمز پودرسیر زردچوبه پودرخردل... (اگه دوست داشتیدمقداری پنیرپیتزا) سینه مرغ چرخ شده رابه پیازرنده شده وادویه ها اضافه نمایید... موادروخوب ورزدهیدتاخمیرمنسجم وچسبنده ای ایجادبشه... پنیرپیتزاراهم اضافه کنید.... بمدت یکساعت دریخچال قراردهید.... بادست خیس شده مقداری ازخمیررابه اندازه گردوبرداشته دردست شکل میدیم درآب زده(میتونیددرتخم مرغ همزده بزنید)... سپس درآردسوخاری غلطانده.... درروغن داغ سرخ نمایید.... وبعدازدرآوردن داخل صافی گذاشته تاروغن اضافی آن گرفته شود.... آنگاه به ظرف سروانتقال داده... باسس موردعلاقه خودنوش جان کنید... @sofrebanovanbeheshti
#کیک_یک_تخم_مرغی👇 دو لیوان ارد , بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری, شیر یا ماست هر کدوم داشتید یک لیوان, روغن کمتراز نصف لیوان, شیره انگور یا خرما سه قاشق غذاخوری مغزیجات به دلخواه, تخم مرغ یک عدد وانیل یا گلاب کمی اول تخم مرغ را کمی بزنید بعد ماست یا شیر را اضافه کنید و سپس روغن و بعد گلاب یا وانیل و در آخر ارد و بیکینگ پودر را 3بار الک کنید و در 3 مرحله اضافه کنید و در اخر مغزیجات اگر دوست داشتید قالب رو چرب کنید مواد رو بریزید و3 بار قالب را ضربه بزنیدبه زمین تا حباب قالب گرفته شود ومواد یکدست شود فر از قبل گرم شده با درجه 180 به مدت 45دقیقه @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠 #عناب به قدری خاصیت دارد که به آن لقب "مروارید سرخ" را داده اند!!! ✨مصرف جوشانده عناب برای درمان 🔸سرفه 🔸سرماخوردگی 🔸آنفلوانزا 🔸انواع گلو درد عالی است.... 🔶مصرف ۷ عدد عناب در روز برای مردانی که بزرگی #پروستات دارند ، بسیار مفید است. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ما که در بند ولنتاین شما ها نیستیم روز عشق ما فقط پیوند زهرا (س)و علی(ع) ست 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#توپک_شکلاتی_جو_پرک👇 مقوی و خوشمزه برای همه علی الخصوص بچه ها😋 جو پرک ۱ پیمانه مغز بادام نصف پیمانه کره بادام زمینی نصف پیمانه عسل نصف پیمانه شکلات چیپسی نصف پیمانه ( البته من از شکلات تخته ای استفاده کردم) وانیل یک ق چایخوری همه مواد را با غذاساز خیلی خوب مخلوط کردم و بعد با دست گرد کرده و کمی سس شکلات برای تزیین به روی توپک ها ریخته و دو ساعت در یخچال قرار میدهیم تا خودش را بگیرد . این مقدار مواد ۱۵ عدد توپک به شما می دهد . به نظرم برای صبحانه بچه ها قبل رفتن به مدرسه بسیار مناسب است 😋 @sofrebanovanbeheshti
🍞🍞🍞👇 روغن 1/2 لیوان / روغن شحم گاو 3 ق غذاخوری/ زردچوبه 1 ق مرباخوری/ادویه(رازیانه، شوید، زیره آسیاب شده)/خمیر مایه 1 ق غذاخوری سرپر/ آب ولرم 2لیوان/ آرد به مقدار لازم/ جزغاله چرخ شده 3 تا 4 ق غذاخوری سرپر/ شکر 1 ق مرباخوری/نمک 1 ق مرباخوری مواد رومال: پیاز رنده شده، زعفران، سبزی معطر، رازیانه-همه رو با هم مخلوط میکنیم و روی نان میریزیم و با دست روی نان پهن میکنیم. ابتدا روغن جامد یا مایع را روی حرارت قرارمیدهیم بعد زردچوبه و ادویه ها را اضافه میکنیم چند لحظه که با هم یک تفت کوچک خورد حرارت رو خاموش میکنیم و میگذاریم سرد شود و جزغاله چرخ شده را هم اضافه میکنیم. هم میشه توی روغنش اضافه کرد و هم موقعی که اول ارد اضافه میکنیم در ظرفی 1 لیوان آب ولرم را با مایه خمیر و1 ق مرباخوری شکر مخلوط میکنیم و میگذاریم که عمل بیاید. در ظرفی دیگر 1 لیوان آب ولرم روغن مایع خمیر آرد الک شده را کم کم اضافه میکنیم و نمک. این قدر آرد اضافه میکنیم که خمیری نه زیاد شل و نه زیاد سفت بدست آوریم و مقدار کمی چسبندگی داشته باشد. بعد روی خمیر رو سلفون میکشیم و 1 تا 1ساعت و نیم استراحت میدهیم تا خمیر ور بیاید پف خمیر را میگیریم و درون سینی فرچرب شده پهن میکنیم. این خمیر برای تهیه یک نان است. اگر خواستیم خمیر را دو قسمت کنیم فقط نازکتر میشود و مثل نانهای بازاری کلفت نیست بعد مواد رومال رو پهن میکنیم روی خمیر و 20 دقیقه دیگر به خمیر استراحت میدهیم و رویش پارچه پهن میکنیم داخل فر از قبل گرم شده با دمای 170تا 180 درجه قرار میدهیم و میتونید روی نان رو هم گریل کنید @sofrebanovanbeheshti
👇 مرغ رو بانمک وفلفل وزردچوبه ویک قاشق کره محلی وپیاز خردشده بدون آب درب قابلمه روبگذاریدتابخارپز شود. تاجایی که مرغ کمی سرخ وپیازطلایی شود. سپس غوره رو اضافه کرده وپس ازجاافتادن غوره ها کمی رب وسپس کمی زعفران (به دلخواه)ونصف لیوان آب ریخته تاکاملا خورشت بپزدوجابیفتد. درقابلمه ای جدا،بادمجان وگوجه روسرخ کنید وهنگام کشیدن خورشت کنارمرغ بگذارید بسیارخوشمزه است نوش جان😘😘🌺🌺 @sofrebanovanbeheshti
(ترشو)👇 مواد لازم برای ۴ نفر: آرد گندم نصف پیمانه پیاز ۱عدد روغن به اندازه ای که پیاز تفت بخوره اسفناج ۲۰۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد آب یک لیتر زرد چوبه درصورت تمایل نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری انار دانه یک تا دو قاشق غذا خوری و یا رب انار دو قاشق مرباخوری نمک به مقدار لازم پیاز رو تو روغن تفت میدیم، یکم سبک شد آرد رو اضافه کرده و در حدی که بوی خامیش بره ورنگش یکم عوض بشه تفت میدیم ،بعد آب رو اضافه کرده و اسفناج رو (بند انگشتی خورد کنید که دیده بشه البته اندازه ی خود انگشت هم بشه خوشمزست)😂😂 به مواد افزوده و هم میزنیم که آرد ته قابلمه نچسبه بعد نمک ودر صورت تمایل انار دانه یا رب آلو یا انار وفلفل سیاه افزوده و تا قوام آمدنش که حدود ۲۰ تا ۳۰دقیقه طول میکشه هم زده و در آخر تخم مرغ را شکسته و بدون هم زدن میریزیم کمی که خودش رو گرفت خاموش میکنیم نکته🍛ادویه رو ده دقیقه ی آخر اضافه میکنیم ترجیحاً از آرد گندم کامل(سبوس دار)استفاده بشه این غذا مثل اشکنه با نون خورده میشه نوش جان تشنه ظهور @sofrebanovanbeheshti