#توپک_شکلاتی_جو_پرک👇
مقوی و خوشمزه برای همه علی الخصوص بچه ها😋
جو پرک ۱ پیمانه
مغز بادام نصف پیمانه
کره بادام زمینی نصف پیمانه
عسل نصف پیمانه
شکلات چیپسی نصف پیمانه ( البته من از شکلات تخته ای استفاده کردم)
وانیل یک ق چایخوری
همه مواد را با غذاساز خیلی خوب مخلوط کردم و بعد با دست گرد کرده و کمی سس شکلات برای تزیین به روی توپک ها ریخته و دو ساعت در یخچال قرار میدهیم تا خودش را بگیرد .
این مقدار مواد ۱۵ عدد توپک به شما می دهد .
به نظرم برای صبحانه بچه ها قبل رفتن به مدرسه بسیار مناسب است 😋
@sofrebanovanbeheshti
#نان_جزغاله🍞🍞🍞👇
روغن 1/2 لیوان /
روغن شحم گاو 3 ق غذاخوری/
زردچوبه 1 ق مرباخوری/ادویه(رازیانه، شوید، زیره آسیاب شده)/خمیر مایه 1 ق غذاخوری سرپر/
آب ولرم 2لیوان/
آرد به مقدار لازم/
جزغاله چرخ شده 3 تا 4 ق غذاخوری سرپر/
شکر 1 ق مرباخوری/نمک 1 ق مرباخوری
مواد رومال:
پیاز رنده شده، زعفران، سبزی معطر، رازیانه-همه رو با هم مخلوط میکنیم و روی نان میریزیم و با دست روی نان پهن میکنیم.
ابتدا روغن جامد یا مایع را روی حرارت قرارمیدهیم بعد زردچوبه و ادویه ها را اضافه میکنیم
چند لحظه که با هم یک تفت کوچک خورد حرارت رو خاموش میکنیم و میگذاریم سرد شود و جزغاله چرخ شده را هم اضافه میکنیم.
هم میشه توی روغنش اضافه کرد و هم موقعی که اول ارد اضافه میکنیم
در ظرفی 1 لیوان آب ولرم را با مایه خمیر و1 ق مرباخوری شکر مخلوط میکنیم و میگذاریم که عمل بیاید.
در ظرفی دیگر 1 لیوان آب ولرم روغن مایع خمیر آرد الک شده را کم کم اضافه میکنیم و نمک.
این قدر آرد اضافه میکنیم که خمیری نه زیاد شل و نه زیاد سفت بدست آوریم و مقدار کمی چسبندگی داشته باشد.
بعد روی خمیر رو سلفون میکشیم و 1 تا 1ساعت و نیم استراحت میدهیم تا خمیر ور بیاید پف خمیر را میگیریم و درون سینی فرچرب شده پهن میکنیم. این خمیر برای تهیه یک نان است.
اگر خواستیم خمیر را دو قسمت کنیم فقط نازکتر میشود و مثل نانهای بازاری کلفت نیست بعد مواد رومال رو پهن میکنیم روی خمیر و 20 دقیقه دیگر به خمیر استراحت میدهیم و رویش پارچه پهن میکنیم
داخل فر از قبل گرم شده با دمای 170تا 180 درجه قرار میدهیم و میتونید روی نان رو هم گریل کنید
@sofrebanovanbeheshti
#خورش_بادمجان_و_غوره👇
مرغ رو بانمک وفلفل وزردچوبه ویک قاشق کره محلی وپیاز خردشده بدون آب درب قابلمه روبگذاریدتابخارپز شود.
تاجایی که مرغ کمی سرخ وپیازطلایی شود.
سپس غوره رو اضافه
کرده وپس ازجاافتادن غوره ها کمی رب وسپس کمی زعفران (به دلخواه)ونصف لیوان آب ریخته تاکاملا خورشت بپزدوجابیفتد.
درقابلمه ای جدا،بادمجان وگوجه روسرخ کنید وهنگام کشیدن خورشت کنارمرغ بگذارید
بسیارخوشمزه است
نوش جان😘😘🌺🌺
@sofrebanovanbeheshti
#تُرشاب(ترشو)👇
مواد لازم برای ۴ نفر:
آرد گندم نصف پیمانه
پیاز ۱عدد
روغن به اندازه ای که پیاز تفت بخوره
اسفناج ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
آب یک لیتر
زرد چوبه درصورت تمایل نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
انار دانه یک تا دو قاشق غذا خوری و یا رب انار دو قاشق مرباخوری
نمک به مقدار لازم
پیاز رو تو روغن تفت میدیم، یکم سبک شد آرد رو اضافه کرده و در حدی که بوی خامیش بره ورنگش یکم عوض بشه تفت میدیم ،بعد آب رو اضافه کرده و اسفناج رو (بند انگشتی خورد کنید که دیده بشه البته اندازه ی خود انگشت هم بشه خوشمزست)😂😂
به مواد افزوده و هم میزنیم که آرد ته قابلمه نچسبه
بعد نمک ودر صورت تمایل انار دانه یا رب آلو یا انار وفلفل سیاه افزوده و تا قوام آمدنش که حدود ۲۰ تا ۳۰دقیقه طول میکشه هم زده و در آخر تخم مرغ را شکسته و بدون هم زدن میریزیم کمی که خودش رو گرفت خاموش میکنیم
نکته🍛ادویه رو ده دقیقه ی آخر اضافه میکنیم
ترجیحاً از آرد گندم کامل(سبوس دار)استفاده بشه
این غذا مثل اشکنه با نون خورده میشه
نوش جان
تشنه ظهور
@sofrebanovanbeheshti
💠 مزیت ظروف #سنگی 👇
🔸#سلامتی_بدن: 👇
☺️دیگ های سنگی #سالم_ترین_ظروف هستند. چون انسان از خاک است اگر ظرف از سنگ باشد سنخیت دارد و #آرامش_دهنده است
😳اما زودپزها و نیز ظروف #تفلون_سرطان آور است همچنین ظروف #آلومینیومی
🔹#صرفه_جویی_درسوخت: 👇
😊غذا در دیگ و دیگچه سنگی با کمترین حرارت به بهترین نحوی پخته می شود
🔸 #گوارابودن_غذا : 👇
😜طعم و مزه غذای پخته شده در ظروف سنگی قابل مقایسه با سایر ظروف نیست و غذای طبخ شده در این ظروف بسیار خوش مزه و #خوش_طعم است😋👌
#سرعت_پخت : 👇
😉این دیگ ها مانند دیگ زود پز و البته بدون خطرات و بدون ضررهای آن در کوتاه مدتی غذا را می پزد. هر نوع گوشتی داخل این دیگ سنگی ها با حرارت ملایم دو ساعت خوب می پزد☺️
#نسوختن_غذا : 👇
😔 بخاطر نیاز به حرارت کم و نیز سنگی بودن و درنتیجه داغ نشدن زیاد غذا کمتر می سوزد و در صورت تمام شدن آب غذا مقدار سوختگی غذا کمتر می شود
#صرفه_جویی_درموادشوینده:👇
😃دیگ های سنگی بسیار راحت و حتی بدون مواد شوینده و حتی با آب ولرم و سرد به راحتی شسته می شوند😳
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
بهترین ظروف برای آشپزی سالم وبرای پخت غذا
😍سنگی ، سفالی(یا سرامیکی) ، مسی ، شیشه ای😍
بهترین ظرف هم برای جوشاندن آب کتری #برنجی وبرای نوشیدن لیوان #برنجی و #سفالی و #شیشه ای 👌👌👌
سبک زندگی تون وعوض کنید....مضرات را حذف کنید💪تا سالم بمانید....کمتر دچار بیماری شوید ...اصلاح تغذیه خیلی راحته فقط همت میخواد ...شروع کنید...❤️💠
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
🔹 چگونه فاصله مان با امام زمان(عج) را کم کنیم؟
🔺بنابر آنچه از روایات به دست می آید انتظار و زمینه سازی برای #ظهور آن #منجی مصلح(عج) فقط به دعا و #انتظار قلبی نیست بلکه همانطور که در روایات تصریح شده، «انتظار افضل #اعمال است» و در عمل است که منتظران باید شوق و میل به ظهور و حاکمیت منجی #آخرالزمان(عج) را نشان دهند و این چیزی نیست که صرفاً با خواندن #دعای_فرج و زمزمه #ندبه در صبح های جمعه حاصل شود.
👇👇👇
yon.ir/gJ7i0
غروب جمعه هم دعای #آل_یاسین رو فراموش نکنیم
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#فرنی_آردگندم👇
با آرد گندم کامل ونشاسته گندم.
چهارلیوان شیر سرد ،
سه قاشق غذاخوری آردگندم سبوسدار،
دو قاشق غذاخوری نشاسته
چهار قاشق غذاخوری شکرقهوه ای
کمی گلاب و
پودرجوانه ها به دلخواه
ابتدا نشاسته را با شیر سرد خوب حل میکنیم و از صافی رد میکنیم
بعد بقیه مواد را مخلوط میکنیم و وقتی یکدست شد روی حرارت قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا غلیظ شود.
بخاطر آرد گندم این فرنی عطر نون میده😌
@sofrebanovanbeheshti