ته دیگ شطرنجی
نان ها رو مثل شکل پایین برش میدهید 👇و در ته قابلمه قرار میدید بعد برنج آبکش شده رو به آرامی روش میریزیم
🆔 @sofrebanovanbeheshti
به این صورت ☝️قرار بدید راستی روغن فراموش نشه😉
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#رولت_حلوا👇
4 تخم مرغ جمعا 300 گرم حتما وزن کنید.
آرد 100 گرم
شکر 100 گرم
سه قاشق غذاخوری آب جوش
وانیل یک هشتم ق چایخوری
بیکینگ پودر یک هشتم ق چایخوری اختیاری.
میتونید نزنید
سفیده و زرده رو جدا کنید.
وانیل و شکر نصف به زرده ها، نصف به سفیده ها
سفیده رو بزنید کمی که خودشو گرفت سه ق غذاخوری آب جوش رو دونه دونه وسط پره ها بریزید و بزنید تا پفکی بشه و از ظرف برنگرده
زرده رو بزنید 5 دقیقه تا کرمی و کشدار بشه
بعد با هم مخلوط کنید و فولد کنید. آرد رو در سه مرحله روی مواد الک کنید و فولد کنید.
از قبل داخل سینی کاغذ روغنی بندازید و از دو طرف کمی بلندتر بگیرید تا بعد مثل دسته برای بلند کردن رولت کمکتون کنه.
این مواد برای یک سینی 35 در 45 خوبه.
مواد رو یکدست داخل سینی پخش کنید.
در فری که 20 دقیقه قبل روی بیشترین دما روشن شده گذاشته میشه و بعد از ده تا 15 دقیقه چک کنید
اگر زیرش رنگ گرفته بود و پخته بود دربیارید
چندثانیه اجازه بدید بخارش بلند بشه
بعد روی یک پارچه نخی بگذارید تا خنک بشه و بعد کاغذ رو بکنید، کرم یا خامه یا حلوا داخلش بزنید و با کمک کاغذ رول کنید.
حدودا 16 تا 18 تا رولت بهتون میده
بعد از رول کردن حتما یک تا دوساعت بگذارید داخل یخچال و بعد برش بزنید.
رولتها مثل سایر شیرینی های تر یه شب تا صبح بمونن خوشمزه تر میشن
روی رولت رو من با گاناش تزیین کردم با درصد بیشتر خامه تا شلتر باشه و راحت روی رولت رو پوشش بده
@sofrebanovanbeheshti
#زرشک_پلو
با پوست پرتقال ونارنج و
#ته_دیگ_سمبوسه_ای👇
برنج ۷پیمانه آبکش شده/
زرشک لازم خیس کرده در کمی روغن تفت داده و کمی شکر بهش اضافه کرده/
پوست پرتقال ونارنج به میزان لازم که تلخی آن را با جوشاندن در سه مرحله گرفته در کمی روغن تفت داده
بعد شکر ، زعفران،کمی آب اضافه کرده تا شیرین شود/
نان لواش به تعدادلازم/
چوب شور به تعدادلازم
ابتدا نان لواش را به شکل مستطیل دراز بریده واز مخلوط برنج آبکش شده،زعفران،زرشک ،خلال پوست پرتقال ونارنج ریخته ومثل سمبوسه پیچیده وفقط یک طرف آن را سرخ کرده
در قابلمه ای مناسب روغن فراوان ریخته سمبوسه ها را از طرفی که سرخ نشده در قابلمه چیده و مابینش چوب شورها را گذاشته وبعد برنج آبکش شده را ریخته و خوب فشرده کرده وآن را دم کرده وموقعی که در دیس کشیدیم
رویش را با زرشک و مخلوط پوست پرتقال و نارنج تزیین کرده🌺🌺😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#مافین_سبزیجات
به شکل گل👇
خمیر جادویی به میزان لازم/
مواد میانی:هویج بخار پز رنده ۲عدد/
پیاز داغ۱عدد/
رب گوجه/
قارچ سرخ شده نصف پیمانه/
ذرت پخته نصف پیمانه/
نخود فرنگی نصف پیمانه/
نمک فلفل زردچوبه پودرسیر آویشن زنجبیل کمی/
گوشت چرخ کرده یا سویا ۳۰۰گرم
رومال:زرده ۱عدد
ابتدا از خمیر چونه های ۱۸ گرمی برداشته وسط آن کمی از مواد میانی تفت داده شده گذاشته به صورت گرد در آورده ودر قالب مافین چرب و آرد پاشی شده
۳عدد کنار هم از این گلوله های پر شده قرار داده
بعد رومال زده درفر ۱۸۰ تازمانی که طلایی شود.
حتما در فر ظرف آب گذاشته شود💕🌺🌺😘😘
@sofrebanovanbeheshti
#دسر_کیک_موزاییکی👇
بیسکویت پتی بور وانیلی که به ۲یا۳قسمت هر کدام خردشده۲بسته/
شیر۱لیوان/
کره ذوب۳ق غذاخوری/
پودر کاکائو۲ق غذاخوری/
شکر۲غذاخوری/
رنده پوست لیمو یا پرتقال۱ ق چایخوری/
گردو خرد شده لازم/
شکلات شیری یا سفید ذوب شده ۳۰گرم
درظرفی بیسکویتها،کره،شیر،شکر،پودرکاکائو،کمی شکلات ذوب شده،گردو ریخته وخوب هم زده
کمی از شکلات ذوب شده را توی قالب سیلکونی مالیده گذاشته تا سفت شود
بعد این مواد را قالب ریخته وخوب فشرده کرده بعد ۱۰دقیقه در یخچال گذاشته
وقتی خودش را گرفت به آرامی از قالب در آورده،من چون قالب سیلکونی نداشتم
ته ظرف مربع شکل را سلفون انداختم
بعد کمی شکلات ذوب شده به کف ودیواره مالیدم وبعد مواد بیسکویتی را ریختم
بعد در یخچال گذاشته و به آرامی از قالب در آوردم،حتما درست کنید خیلی خوشمزه است وشکلش هنگام برش زدن جالبه😂😂😁😁😁😜
@sofrebanovanbeheshti
#پیراشکی_شکری👇
نصف لیوان شیر ، ۲ لیوان ارد ، ۱ تخم مرغ، ۴ ق غذاخوری شکر، ۴ ق غذاخوری روغن مایع ، ۱ ق مرباخوری خمیر مایه
اول ارد را ۲ بار الک میکنیم و کنار میگذاریم .
پودرخمیر مایه رو با شیر گرم و شکر مخلوط میکنیم روشو میپوشونیم و۱۵ دقیقه کنار میگذاریم
تخم مرغ و روغن رو همزده با موادخمیرمایه مخلوط میکنیم.
آردم کم کم اضافه کرده هم میزنیم تا خمیرلطیفی بدست بیاد.
بعد درشو میگذاریم یکساعت جای گرم بمونه وروش یه پتو میندازیم .
بعد از یک ساعت روی تخته کار ارد میپاشیم وخمیررو باز میکنیم و قالب میزنیم
ومیگذاریم دوباره ۱۵ دقیقه بمونه.
بعد روغن خوب داغ میکنیم و خمیرها رو داخل روغن داغ و زیاد سرخ میکنیم.
بهتره خمیرا رو خوب بتکونید یا با برس آردش رو پاک کنید تا توی روغن نسوزه .
تو خانواده ما پیراشکی حلقه ای و شکری بیشتر از کرمدار خواهان داره
ماندگاری بیشتری هم داره
اگر خواستید کرم درست کنید آرد و شیر و شکر و وانیل رو باهم مخلوط و میگذارید تا قوام بیاد.
من چشمی میریزم .
من اغلب از زعفران برای خوشرنگ شدن کرم استفاده میکنم.
درنهایت کناره پیراشکی ها رو یه برش کوچک میزنید و کرم داخلش میریزید.
نوش جان😊
@sofrebanovanbeheshti
#کتلت👇
سیب زمینی ۲عدد رنده ریز شده/
پیازرنده شده بدون آب ۱عدد متوسط/نمک،فلفل،زردچوبه،/
گوشت چرخ شده ۲۵۰گرم/
آرد نخود چی ۳تا۴غذاخوری
همه مواد را باهم مخلوط وخوب ورز داده،بعد به هر شکلی که خواستیم درست کرده وسرخ میکنیم😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#ساوارين_باقلوا_با_كرم_كاسترد👇
ابتدا شربت را آماده ميكنيم
يك و نيم پيمانه شكر را با نصف پيمانه آب ميگذاريم بجوشه و قوام بياد ، سپس يك چهارم پيمانه گلاب اضافه ميكنيم ،
از روی حرارت برداشته و دو ق غذاخوري زعفران دم كرده اضافه ميكنيم و ميگذاريم خنك بشه
٦تا تخم مرغ را با يك پيمانه شكر و يك ق مرباخوري پودرهل با دورتند همزن حسابي هم ميزنيم تا كاملا پوك بشه ، سپس يك چهـارم پيمانه روغن مايع ميريزيم ، تو اين مرحله نصف پيمانه ماست و نصف پيمانه پودر نارگيل هم اضافه ميكنيم ، دو و يك سوم پيمانه آرد را با دو ق چايخوري بكينگ پودر سه بار الك و كم كم به مواد اضافه و دوراني هم ميزنيم ، مواد را تو قالب ساوارين ريخته و تو فردا ١٨٠ درجه به مدت بيست دقيقه ميگذاريم ،
بعد از پختن و خنك شدن با خلال دندان روي ساوارين ها را سوراخ ميكنيم و شربت نيمه داغ را روي باقلوا ريخته و روشو باسلفون ميپوشانيم و ميگذاريم تا شربت به خوردش بره
#كرم_كاسترد👇
به يك ليوان شير سرد سه قاشق غذاخوري سرپر پودر كاسترد و نصف پيمانه شكر اضافه و هم ميزنيم تا كاملا حل بشه ،
سپس ميگذاريم روحرارت و همزان هم ميزنيم تا غليظ بشه ، بعدش يك پاكت خامه صبحانه اضافه و هم ميزنيم تا كرم يكدست بشه ، ظرف كرم را از روي حرارت برداشته و روشو باسلفون ميپوشانيم و ميگذاريم خنك بشه ،
بهتره يك شب تو يخچال بمونه و بعد تو قيف ريخته و روي باقلواها را با كرم پركرده و كمي خلال پسته ميريزيم.
اگر قالب ساوارين دردسترس ندارين ميتونين توقالب بيست در سي بريزين و چهل و پنج دقيقه بگذارين توفر و بعد برش بزنين و روش كرم بگذارين.
@sofrebanovanbeheshti
#آشپزی_مادرانه
✅ کاری کنید که مرد با شوق به خانه برگردد
🏡 رهبر انقلاب: اگر مرد خانه، فعالیتی چه علمی و چه جهادی و سازندگی و چه برای کسب روزی و چه برای کارهای عمومی دارد، زن سعی کند فضای خانه را برای او مساعد کند که او بتواند با روحیهی خوب سرکار برود و با شوق به خانه برگردد. ۷۳/۹/۲
💕 @khamenei_reyhaneh
#دمنوش
#دمنوش_به_سیب👇
سیبهایی که روبه زوال بودن روورقه های نازک برش زدم وهمینطوربه رو
بعدگذاشتم روشوفاژ
فرداش توماهیتابه روشعله ی خیلی کم تفت دادم.
حتمادرجریانِ خواصِ بینظیرش هستین دیگه
هردویک اندازه باشه خوش طعم تره.
به وسیب روهرمدلی میخواین نازک برش بزنیدبگذاریدخشک بشن.
روشوفاژیابخاری.
بعدتوی تابه یافرتفت بدین.
من توتابه باشعله ی خیلی کم درحینِ انجام کارهاتفت میدم خیلی خوب میشه.
بعدباگل وهل مخلوط کنید.
هرموقع دم کنیدطعمش عالی وبهشتیه.
اگرموقع دم کردن زعفران وگلاب هم بزنیدعالی میشه.
#تکمیلی دوستان در گروه😘😘😘👇
چوب دارچین وهمچنین عناب هم عالیه مخلوط کنید
من دمنوش سیب و به درس میکنم دوتام هل میشکافم میندازم توش عالی میشه....
هم عطرش هم طعمش...
قوری رو میگذارم رو کتری روشم با یه دستمال میپوشونم که خوب دم بکشه...
یه ربع بیست دقیقه میگذارم میمونه تا خوب رنگ بده....
بعد یا همونجوری میخوریم یا با نبات کمی شیرین میکنیم....
برای پذیرایی هم عالیه
@sofrebanovanbeheshti
#ماکارونی
باسس گوشت وسیر و
#ته_دیگ_سیب_زمینی_رنده_ای_و_کنجد👇
ماکارونی فرمی آبکش شده ۵۰۰گرم/
پیازخام خردشده ۱عدد درشت/
گوشت چرخ کرده ۲۵۰گرم/
سیرخردشده۲حبه/
نمک فلفل زردچوبه لازم/
رب گوجه۲غذاخوری پر/
سیب زمینی ۲عدد بزرگ که با رنده درشت رنده کرده وبه آن کمی زردچوبه،نمک،فلفل زده وهم زده/
کنجد خام۳تا۴غذاخوری/
روغن لازم
ابتدا پیاز وگوشت را باهم تفت داده تا رنگش عوض شود بعد نمک ،فلفل،زردچوبه،سیر اضافه تفت داده،
بعد رب گوجه را هم اضافه تفت داده چند قاشق آب ماکارونی آبکش شده ریخته وحرارت را خاموش کرده ته قابلمه روغن ریخته
بعدمقداری کنجد پاشیده و مخلوط سیب زمینی رنده شده را اضافه وخوب فشرده کرده
بعد مقداری ماکارونی آبکش شده و مایع ماکارونی را به همین ترتیب ریخته مخلوط کرده وآن را دم کرده،حتما درست کنید ولذت ببرید
@sofrebanovanbeheshti
#ناگت_مرغ👇
من برای دونفرکه 8عددشد....
150گرم سینه مرغ چرخ شده...
و3ق غ پودرسوخاری...
وحدود50گرم پنیرپیتزا...
ادویه هم که سلیقه ایه.....
پیازمتوسط رنده شده وآب گرفته.. یک عدد
ادویه شامل نمک فلفل سیاه وقرمز پودرسیر زردچوبه پودرخردل...
(اگه دوست داشتیدمقداری پنیرپیتزا)
سینه مرغ چرخ شده رابه پیازرنده شده وادویه ها اضافه نمایید...
موادروخوب ورزدهیدتاخمیرمنسجم وچسبنده ای ایجادبشه...
پنیرپیتزاراهم اضافه کنید....
بمدت یکساعت دریخچال قراردهید....
بادست خیس شده مقداری ازخمیررابه اندازه گردوبرداشته دردست شکل میدیم درآب زده(میتونیددرتخم مرغ همزده بزنید)...
سپس درآردسوخاری غلطانده....
درروغن داغ سرخ نمایید....
وبعدازدرآوردن داخل صافی گذاشته تاروغن اضافی آن گرفته شود....
آنگاه به ظرف سروانتقال داده...
باسس موردعلاقه خودنوش جان کنید...
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_یک_تخم_مرغی👇
دو لیوان ارد ,
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری,
شیر یا ماست هر کدوم داشتید یک لیوان,
روغن کمتراز نصف لیوان,
شیره انگور یا خرما سه قاشق غذاخوری
مغزیجات به دلخواه,
تخم مرغ یک عدد
وانیل یا گلاب کمی
اول تخم مرغ را کمی بزنید
بعد ماست یا شیر را اضافه کنید و
سپس روغن و بعد
گلاب یا وانیل
و در آخر ارد و بیکینگ پودر را 3بار الک کنید و در 3 مرحله اضافه کنید و در اخر مغزیجات اگر دوست داشتید
قالب رو چرب کنید مواد رو بریزید و3 بار قالب را ضربه بزنیدبه زمین تا حباب قالب گرفته شود ومواد یکدست شود
فر از قبل گرم شده با درجه 180 به مدت 45دقیقه
@sofrebanovanbeheshti