eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
KhanevadeMotaali16-18k.mp3
6.46M
#خانواده_متعالی #استاد_پناهیان #جلسه_شانزدهم(کم‌حجم) 📝 موضوع: " زبان زن و هدف اخلاق🎯 " @Zendegi_Bakhsh به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇👇 🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#خانواده_متعالی #استاد_پناهیان #جلسه_پانزدهم(کم‌حجم) 📝 موضوع: " تقدیر و تکلیف در اخلاق خانواده👨👩👧👦
جلسه پانزدهم☝️ ان شاءالله هر هفته یکشنبه صوت های خانواده متعالی رو در کانال قرار میدیم ❤️ التماس دعا 🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
شیرینی های که تخم مرغ دارن مشکلی ندارن برای نگهداری مدت نگهداری شیرینی خشک به داشتن کره حساسه . اگر شیرینی تون از کره استفاده کنیددو سه هفته مونده به عید درست کنید و میتونید در یخچال با پوشش نگهداری کنید . شیرینی هایی که کره دارن میتونید از مارگارین استفاده کنید تا مدت نگهداری شیرینی بیشتر بشه . معمولا شیرینی خشک که با روغن جامد درست میشن مثل نخودچی برنجی رو میتونید از یک ماه قبل هم درست کنید در جای سرد خونه با پوشش نگهداری کنید مشکلی پیش نمیاد . اسلایس ملکه بادام معمولا به خاطر داشتن رویه عسلی و کره بهتره دو هفته یا یک هفته مانده به عید درست کنید . من شیرینهام رو دو هفته مانده به عید درست می کنم و تا سیزده کاملا خوب می مونه البته شیرینهای خشک رو و شیرینیهای اسلایسی مثل ملکه بادام رو دیرتر و در اخرین سری شیرینیها درست می کنم . شیرینی نارگیلی یا گردویی رو چون زود خشک میشن هر چقدر دیرتر و نزدیک به عید درست کنید بهتر براتون می مونه البته میتونید فریزش کنید . شیرینی مشهد یرو هم میتونید درست کنید و مارمالادشو یکی دو روز مونده به عید بینشون بذارید تا نرم بمونن البته من دو هفته قبلشم درست کردم و مشکلی برای نگهداریشون نداشتم در کل شیرینی های دارای کره زودتر بیات میشن و نباید داخل یخچال نگهشون داشت اگر محیط خونه تون سرده با محافظ در جای سرد خونه نگهداری کنید یا اگر محیط خونه گرمه با پوشش مناسب مثل نگهداری شیرینی در ظروف درب دار یکبار مصرف و با پوشش نایلون میشه در یخچال نگهداری کرد . بعضی از شیرینیها مثل نارگیلی یا قرابیه رو میشه بدون افت کیفیت در فریز نگه داشت این شیرینی ها تا سه روز بیشتر با پوشش نایلون نمیشه نگهش داشت . شیرینی قطاب رو میشه بعد فرم دادن با پوشش مناسب فریز کرد و قبل سرخ کردن در یخچال یخ زدایی کنید و نیم ساعت در دمای محیط نگهداری کنید و بعد سرخ کنید . قطاب سرخ شده رو میشه بعد سرخ شدن و سرد شدن بدون پوشش پودرقند با محافظ فریز کنید و موقع سرو بعد یخ زدایی در پودر قند بغلتونید . خمیرخام شیرینی نخودچی،بهشتی،.... تا یک هفته در یخچال و ۶ماه در فریزر ماندگار هست. اسلایس ها یک هفته با پوشش در دمای محیط،و بیشتر از یک ماه در فریزر قابل نگهداریه شکوفه،قندی،کرکی،مینیاتوری ،پادرازی،... میتونید یکماه قبل از عید درست کنید. بهترین روش نگهداری هم در ظروف در بسته میباشد،بین هر لایه هم کاغذروغنی قراردهیدودر مکان خشک و خنک نگهداری کنید. بعد ظرف در بسته رو داخل یک کیسه پلاستیکی بزرگ قراردهید. @sofrebanovanbeheshti
👇 درمورد انواع شیرینی های بایدبگم... این شیرینیهارومیشه باهرقالبی بزنید... وهیچ محدودیتی نیست... حتی درنهایت اگرقالب خاصی ندارید درمیان دودست گردکنید... وباوسایل دم دست به شکل های مختلف درآورید.... وهمچنین تزیین روی آن.. کلیپ تزئین در پست بعد👌👇 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋😋😋👇 3عددتخم مرغ 1استکان معمولی شکر 1استکان شیر 1استکان معمولی روغن مایع 2استکان آرد 1قاشق مرباخوری پودر نشاسته 1قاشق مرباخوری بکینگ پودر نصف قاشق چ وانیل خالص 📝برای سس کیک خامه صبحانه شکلات تخته ای ریز خرد شده پودر نارگیل 5تا6قاشق غذاخوری (برای تزیین کیک) تخم مرغ رو با شکر ووانیل به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بزنید تا سفید وکشدار بشه ، بعد روغن و شیر رو اضافه کرده ، آرد رو با پودر نشاسته و بکینگ پودر سه بار الک کرده اونو هم اضافه و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کرده در قالب مورد نظر ریخته در فر به مدت ۲۵تا ۳۰ دقیقه درجه ۱۸۰ قرار داده تا حاضر شود. برای تهیه سس، خامه را در ظرفی ریخته از کناره های ظرف که شروع کرد به حباب زدن شکلات ریز خرد شده را درون ان ریخته و مخلوط کرده تا یکدست شود. کیک را بعد از پختن برش زده وکناره های آن را به سس آغشته کرده و بعد به پودر نارگیل . 👈اندازه استکان ، استکانهای کمر باریک هست. پیشنهاد میکنم حتما درست کنید خیلی خوشمزه است این کیک 😋 @sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_نعلی #شیرینی_نعلی_بدون_فر👇 آرد دو لیوان روغن جامد یا کره ۱۷۰ گرم (تقریبا بیشتر از نصف لیوان) پودر قند:نصف لیوان) تخم مرغ یک عدد وانیل نصف ق چایخوری بکینگ پودر یک ق چای خوری ابتدا بکینگ پودر و آرد و یک پنس نمک رو سه بار الک کنید و کنار بگذارید. سپس درون ظرفی کره و وانیل و پودر قند رو ریخته و با دور تند همزن سه چهار دقیقه هم بزنید تا حسابی کرم رنگ شه بعد تخم مرغ رو اضافه کن و دو دقیقه هم بزن و بعد ارد رو طی سه مرحله بدون هم زن با قاشق یا لیسک به مواد اضافه کن یه خمیر خیییلی لطیف بما میده که به دست نمیچسبه اگه دیدید به دست چسبید کم کم بهش ارد اضافه کنید نباید زیاد شل باشه با قاشق هم بزنید اصلا با دست ورز ندید وگرنه به روغن میوفته قابلمه که از قبل(ده دقیقه زودتر) گذاشتید روی حرارت کم تا داغ شه از مواد به اندازه یه گلوله کوچک برداشته و با کمک کف دستان اونو لول کنید خیلی اروم و یکم سریع نباید زیاد با خمیر بازی کنید وگرنه به روغن میوفته و شیرینی خشک میشه. توی قالب خمیر رو به شکل نعل در بیارید قالب که پر شد بگذاریدش توی قابلمه درب قابلمه رو به همراه دم کنی بگذارید و بعد از نیم ساعت چک کنید تا زمانی که دور شیرینی طلایی بشه باید توی قابلمه بمونه تقریبا نیم ساعت شاید یکم بیشتر طول میکشه‌ . بعد از پخته شدن و خنک شدن . نوک لبه های شیرینی رو در شکلات اب شده فرو کنید( بعد دوباره بگذاریدش روی همون کاغذ روغنی تا شکلات سفت بشه بعدبا پودر پسته و...تزیین کنید @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 لپه 2 پیمانه سینه و ران مرغ 400 گرم سیب زمینی درشت 2عدد متوسط زعفران غلیظ و دم کرده 1قاشق غذاخوری تخم مرغ 2 یا 3 عدد پیاز خام رنده شده 1عددمتوسط نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم پودر گشنیز وزیره ی سبزدر صورت دلخواه 1 قاشق چایخوری یا پودر کاری 1 قاشق چایخوری آب مرغ حدود نصف فنجان آرد نخود 2 قاشق غذاخوری ابتدا لپه ها را دو ساعت قبل با آب و یک قاشق مرباخوری نمک خیس کنیدآب لپه را دور ریخته دوباره آب اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا لپه بپزد سپس در صافی ریخته و بگذارید سرد شود مرغ را شسته و خرد کنید. پیاز را همراه مرغ و زردچوبه و فلفل کاملا تفت دهید آب اضافه کرده و زمان دهید تا بپزد. سیب زمینی را شسته بپزید. مرغ، لپه، سیب زمینی خنک شده را با چرخ گوشت چرخ کنید پیاز رنده شده و ادویه و آب مرغ و آرد نخود و پودر کاری و زعفران دم کرده را به مواد اضافه کرده مالش دهید دو عدد تخم مرغ را با مواد مخلوط کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید بعد از این مدت از یخچال خارج کنید و ورز بدین و اگر مواد سفت بود یک تخم مرغ به آن اضافه کنید از مواد به اندازه یک تخم مرغ برداشته و در دست گرد و مسطح کنید. وسط آن را یک سوراخ ایجاد کنید و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید. شامی های آماده را در دیس چیده و به دلخواه تزئین کنید. @sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_اشکی👇 آردسفید:200گرم🌱 روغن صاف قنادی:100گرم🌱 پودرقند:40گرم🌱 زرده تخم مرغ:1عدد🌱 وانیل:سرقاشق چایخوری🌱 مقداری شکلات تخته ای ذوب شده... روغن وپودرقندراکاملازده تاپوک شود... زرده ووانیل رااضافه کردن 1دقیقه باهمزن بزنید... آردازقبل الک شده راآرام آرام اضافه نموده. بانوک انگشتان مخلوط کنید تاخمیرمنسجم شود... نیم ساعت دریخچال بگذارید... سپس مقداری ازخمیررالوله کرده وبه شکل اشک درآورید (ویاآنکه خمیرراپهن نموده باقالب مناسب شیرینی راقالب بزنید) و درسینی بچینید... بمدت15دقیقه درفرازقبل گرمشده بادمای160درجه بگذاریدتاپخته شود... بعدازآنکه کاملاسردشد باشکلات ذوب شده شیرینی راتزیین نمایید... ودرظرف سروبچینیدو نوش جان. من چون قالب اشکم دم دستم نبودباقالب گل در دو تا سایزکوچک وبزرگ این شکلی درآوردم... @sofrebanovanbeheshti
شلغم رو مثل گل رز که با گوجه فرنگی درست میکنید پوست میگیرید و بعد میپیچید و به صورت گل رز میشه قرمز ها هم لبو هست😉 🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
دو عدد شلغم رو به وسیله خلال دندان به هم وصل میکنید و شکل آدم برفی درست میکنید😉 🆔 @sofrebanovanbeheshti
لبو و شلغم رو با یک مدل کاتر قالب میزنید و جا به جا قرار میدید 🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti